- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Alexios #10340 üzenetére
Van benne, de ultrabay akksi támogatás nincsen. Ahelyett van a 9 cellás plusz akksi, ami szerintem sokkal jobb megoldás, mert nem foglalja az ultrabay-t egy akksi (én pl. 2. hdd-t tartok benne - vagyis tartanék, ha meglenne már a keretem) és a 3 cella helyett 9 cellás.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Alexios #10315 üzenetére
Nekem T400 -am van, ha mindenféle wireless cucc ki van kapcsolva, de a fényerő maximumra van véve, akkor HDD -ről filmet nézve 3 óra körülire jön ki a működési idő nekem a 6 cellás aksival. Belevettem most egy 70% -os állapotú multibay -es kiegészítő aksit, ami ha jól tudom +3 cella, ezzel így nyertem míg plusz 40percet, szóval így közel 4 óra filmnézéssel, max fényerővel, wifi cuccok nélkül.
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Alexios #10315 üzenetére
T410 akkuidőben nem egy bajnok (de pl. a T61 sem). 2:30 kb. amit lehet tőle várni átlag felhasználással, vagy ha nagyon leveszed a cuccokat és nem wifizel, akkor 3-4 óra köré megy (nem néztem meg, hogy tényleg tudja-e ezt, csak pár percre megnéztem mit ír ki a Power Manager), de akkor már nem látod a kijelzőt és nincs neted. T410 vs. T510 ahogy írtam az előbb is, nem különbözik sokat akkuidőben. Én legalábbis nem vettem észre különbséget, lehet ha kimérnénk, akkor 10-20 perc különbség lenne. A kijelzője mindkettőnek kékes beütésű, de a fényerejük jó.
T500-ról sajna nem tudok nyilatkozni, olyanom nem volt (de pl. a kollégák szeretik a T400-at a 9 cellás akksival).
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Alexios #10313 üzenetére
15"-os gépektől ne félj, inkább mérlegeld, hogy mennyit cipelnéd. Nekem van 14" és 15"-os T notim is, így bátran mondhatom, hogy a 15"-os sem túl nehéz (még bőven a mobilis kategória, legalábbis a T510). Dolgozni azon jobban szeretek, mert több helyem van, cipelni viszont a 14"-os a tuti.
Fogyasztásban egyébként a T410 vs. T510 (ezekről tudok csak nyilatkozni) nagyjából egy kutya, pedig a T510 1600x900-as és nVidia kártyás, míg a T410 1440x900-as és inteles VGA-ja van. Nagy különbséget nem látok akkuidőben, pedig mindegyikben ugyanaz a 6 cellás van.
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Alexios #10311 üzenetére
Én ezt nem venném meg. A törés miatt valószínűleg eleve ugrott a gari és egy ilyen repedéshez valószínűleg jól oda kellett csapni a notit. Csak hibátlan példányt vennék, nem szórakoznék ilyen törött gépekkel (akármi is történt vele).
Inkább várj még egy kicsit, lesz még eladó T61, T400.
-
buherka
addikt
válasz
Alexios #9993 üzenetére
Annyi biztos hogy a R400-nak nincs rollcage (AlMg) váz a kijelzője mögött.
De alapjában véve külsőre és hardveresen nem különbözik a két gép egymástól.
Amúgy meg T8400-as proci nem is létezik tudomásom szerint, csak P8400-as.
A T és P szériás CPU abban különbözik, hogy 35W ill. 25 vatt a max fogyasztásuk.
Sokan ezért is szeretik a P-s procikkal szerelt gépeket, mert nem melegszenek.Az R szériás ThinkPad-et a gyártó azoknak szánta, akik szeretnének minőséget venni, de pl. nincs pénzük/szükségük a T szériás gép full-rollcage vázára...mert pl asztalon használják irodában és nem hurcolják.
Tehát a minőségérzet ugyan úgy megvan.
Jók az R-es ThinkPad-ek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest