- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
hm, most akarok t400-at venni, ez megéri ennyiért? Mert ennyiért leginkább t61-ek vannak, de hát nem egy újonc árulja
-
Alexios
veterán
válasz
Terminus_ #10316 üzenetére
Huh, hát az nem túl sok, bár ez gondolom 6 cellás akkuval van. Ha 9cellás akkut vennék bele és egy ultrabay akksit, akkor kibírna szerinted 5-6 órát wifivel, normál fényerőn? Ha pedig nv kártyával a t510 se fogyaszt sokkal többet akkor gondolom a t410 se fogyasztana, akkor lehet inkább azzal kéne beszereznem, cad-hez jobb lenne
Na, ahhoz képest hogy az elején még egy t61-et akartam venni, már egy új t410-en gondolkodom..
-
Alexios
veterán
válasz
Terminus_ #10314 üzenetére
Igazából az akkuidő miatt félnék tőle. Amúgy ha jól olvastam van t410-ed, annak milyen az akkuideje? Mert az is amiatt esett ki a listából
Nem tudom, hogy ezek az i5/i7-ek mennyit fogyasztanak
Illetve ugye ebben már ledes kijelző van nem? Ez látszik is a képminőségen, vagy ez is csak fogyasztásban látszódik? Amúgy viszonylag sokat cipelném, emiatt nem nagyon akarok 14" fölé menni, de a 12' meg túl kicsi, emiatt esett ki az x200
-
Alexios
veterán
Sziasztok!
Szerintetek ez megéri az árát? Mert T400-at nem nagyon találok most jóáron. Vagy jobban járnék egy T61-el inkább? Bár azok se sokkal olcsóbbak, és a proci többet fogyaszt, gyengébb a vga-juk(nem a quadro-s gépekről beszélek, azok túl sokat fogyasztanának nekem) -
Alexios
veterán
válasz
rauschie #10283 üzenetére
Hááát én a múltkor láttam egy sl510-et kiállítva. Nem rossz cucc végülis, bár nem vagyok benne biztos hogy a kategóriájában a legjobb vétel, ráadásul mindene műanyag, nekem nagyon kiábrándító volt az egész. Szerintem jobban jársz ha az apróban nézel körül mondjuk használt t61-et, vagy néha van ilyen áron t400 is.
Szerk: most látom, használt nem játszik, akkor szerintem egy sl410-el végülis nem járnál rosszul, nem olyan rossz cucc az, de nekem nem kéne -
Alexios
veterán
Sziasztok!
Mostanában szeretnék thinkpadet venni itt az apróban, eredetileg a T61-et néztem ki, de miután megláttam egy t400 hirdetést gondolkodóba estem. A különbség a két gép között leginkább az hogy a t8400 helyett p8400 proci van a t400ban. 2gb ddr2 helyett 2gb ddr3 ram, illetve az x3100 helyett X4500 integrált vga-ja van illetve n-es wifije. Viszont nem tudom hogy ezek hoznának-e annyi előnyt nekem ami megérne 35k különbözetet, úgy se játékra kell, és a t61-ről találtam a neten több tesztet is de a t400ról semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest