- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scipyo
csendes tag
Szia!
Remélem tudok segíteni, ha használtan szeretnéd beszerezni, akkor jelenleg van egy ilyen gép: http://hardverapro.hu/apro/lenovo_s12_160_gb_hdd_2_gb_ram_elado/hsz_1-50.html
6 óra akku, teljes bill. Az itt meghírdetett gépen ugyan win7 van, de könnyen cserélhető Xp-re. (Ha nem értesz hozzá kellő képpen, szerintem egy informatikus barátod, ingyen, megcsinálja, de ha nincs ilyen egy szaküzletben is pár ezer forintért megoldható).Ha az akku-tól többet várnál el, akkor lehet hogy érdemes hozzá beszerezni egy 9 cellásat, ami megdobja az idejét 8 órára.
nem tudom lehet-e ilyet kapni
ha nem, akkor bedig akár lehet egy plusz 6 cellás aksi, és ha ő maga nem is tudja, de bárki kicseréli benne neki pillanatok alatt.Még annyit az akkurol, hogy ez az idő levett fényerő mellett, wifi nélkül volt mérve. Namost wifivel, min 1-1,5 órát le kell vonni.
Egyébként, ha nem tapintatlanság, megkérdezhetem, hogy miként kommunkál a géppel? Tehát csak billentyűzet?
Üdv.: scipyo
-
scipyo
csendes tag
válasz
Daffni2 #10025 üzenetére
Én sem nyitnék vitát, de az, hogy a fényes jobban látszik a napon, az totális hülyeség, sokszor még egy lámpa is komoly gondokat okoz.
Miért gondolod hogy jobban látszik a fényes?
Valószínűleg a matt géped régi, így az nem rendelkezik Led háttérvilágítású kijelzővel, míg az új géped igen. Namost, ha ez így van, szinte biztos vagyok benne hogy így van, akkor ne hasonlítsuk már össze a két kijelzőt, hiszen a mai ledesek sokkal erősebbek.Szerezz be egy hasonló kaliberű Matt Led kijelzős gépet, és azzal lehet hasonlítgatni.
Fényes kijelzőjű gépet soha az életbe nem vennék, mert véleményem szerint katasztrófa, bátran merem állítani gyakran a használhatatlanság kategóriáját súrolja!
Üdv.: Scipyo
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- Magyar az űrben
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged