- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
danee91 #11598 üzenetére
Én is amellett voksolnék, hogy nézz szét itt az apróban, hátha találsz új, vagy jó állapotú használt kijelzőt. Plusz van itt néhány arc, aki olcsón be is szereli neked.
Az olaj tényleg macerás, a vizet talán ki lehetne valahogyan szárítani, de az olajat... Kemény buli lehetett
-
ABE
őstag
válasz
danee91 #11591 üzenetére
Maga a képernyő több elemből épül fel, nem csak a TFT panel van benne, hanem különböző fóliák, amik közé simán bejuthat a folyadék. Ahol világos lett a kijelző, ott a befolyt étolaj miatt másként kapja a háttérvilágítást a panel. Ha ott megragad a cucc, azt ki nem fogod szárítani (még a vizet sem), vagy cseréled, vagy ha bátor vagy, szétszeded a kijelzőt, és kitisztítod. Kis útmutató: Locsolás, belezés, avagy mit rejt a TFT panel? Én is így csináltam meg a beázott kijelzőmet, és ugyan nem lett teljesen tökéletes, de hónapokig használtam, míg ki nem cseréltem.
(Mondjuk az esetedben az olajat nem hiszem, hogy simán vízzel el lehetne távolítani, mondjuk benzin, vagy ilyesmi kéne hozzá.) Hogy miért nem egyből jelentkezett a hiba, arra valószínűleg az a magyarázat, hogy amíg függőleges helyzetben volt a kijelző, addig nem folyt be a trutyi a rétegek közé, csak amikor lehajtottad a kijelzőt, vagy mozgattad a gépet. Ha inkább a csere mellett döntesz, a költséghatékonyság miatt inkább szétnéznék a helyedben az apróhirdetések között, szerintem olyan 15e forintért lehet kapni a gépedbe való kijelzőt, jófej eladó ki is cseréli neked ingyen.
-
^Clown
addikt
válasz
danee91 #11591 üzenetére
Inkább itt tudnak neked segíteni.
Egy jó tanács, készíts róla fényképet, és úgy kérj segítséget, bár a leírtak alapján elég reménytelennek tűnik a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest