- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Marcsello31 #117119 üzenetére
Másik eszköz otromba rossz cos fi-jára (visszaszemetelés a hálózatba) érzékeny lehet a tápkör, még ha bírnia is kellene. Nem mindegy mikkel ereszted össze, csökkenhet a tolerancia.
-
donjohnson
addikt
válasz
Marcsello31 #117100 üzenetére
start menübe gépeld be, hogy Vezérlőpult
utána a Vezérlőpulton belül Rendszer és biztonság / Energiagazdálkodási lehetőségek / utána bal olali menüben A főkapcsoló funkciójának megadása
aztán alul Gyors rendszerindítás bekapcsolása mellől szedd ki a pipát.
így megvan?illetve van ott egy "A jelenleg nem elérhető beállítások módosítása". az is kellhet felül.
-
donjohnson
addikt
válasz
Marcsello31 #117096 üzenetére
nem, mert a logo csak akkor jön fel, ha teljesen kikapcsolt állapotból indul a gép (ezért jó ha kikapcsolod a gyorsindítást). amikor nem tud kikapcsolni rendesen, akkor ugyan nem mutat képet, de valami még áram alatt van és nem tud feléledni belőle (fekete kép).
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
Marcsello31 #117096 üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt a T410-em, amikor az alsó ram modul "kontaktos lett", illetve pontosan csak egy bizonyos samsung modullal volt ilyen gondja, ami hozzáérés nélkül egy éve már benne volt! Ilyenkor ram ki, takarít és nem teljesen toltam be a helyére(kb 0.5-1mm) és megint ment egy darabig, de utána már kicseréltem egy kingston-ra és megszűnt a gond! A samsung pár századdal vékonyabb, szinte lötyögött, amikor betoltam a helyére, a kingston szépen passzosan illett a helyére és azzal már nem volt több gond! A T410 amúgy is érzékeny a ramokra, anno egy 4gb-os Nanya modul is szivatott benne és konkrétan kékhalálozott vele(előtte ő is benne volt pár hónapig hibátlanul), ami azóta is hibátlan egy másik gépben! Szerintem első körben ramcsere!
-
donjohnson
addikt
válasz
Marcsello31 #117094 üzenetére
win10 van rajta?
ha igen, kapcsold ki a gyorsindítást a vezérlőpultban:
(régi gépek nem támogatják normálisan)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest