- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Feralheart #111449 üzenetére
youtube alapból vp9-et preferál. Ha 264ify addont teszel fel böngészőben, s h264-re limitálod, akkor tudhatja azt gpu-val játszani. (Böngészőt újra kell indítani és ha nyitva volt akkor újratöltést nyomni).
-
válasz
Szerintem nem tudja őket hardveresen dekódolni, ezért ilyen magas a proci használat.
-
Papooo
senior tag
válasz
Throttling?
Érdemes lenne csekkolni aida64-el a hűfokokat. -
btudos
nagyúr
válasz
Feralheart #92304 üzenetére
Én már nem költenék rá egy forintot se.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Feralheart #86657 üzenetére
Ne aggódj, mással is előfordul. Én 2008 telén kérdeztem meg az (ex)anyósomtól, hogy hogy lehet ilyen patkány? Gondolod, hogy azóta is adott rá bármilyen értékelhető választ...?
-
Tim82
félisten
válasz
Azért, mert nem tudjuk kapásból a választ a kérdésedre és még nem volt időm ma utánanézni. "
"
Egyébként úgy néz ki, nem mindegyik X61 alaplapon van csatlakozó az ujjlenyomatolvasóhoz. Forrás.
A tervezett alaplapcserével kapcsolatban azért arra figyelj, hogy elvileg a Merom magos (T7***) CPU-s X61 alaplapok csúnyán fognak melegedni az X61s kasztnijában. Forrás.
-
Tikakukac
titán
válasz
Esélyesen olyat tettél fel amire passzolja a nép a választ. Én sem tudom pölö. Egy idő után már én is tudom mit érdemes és mit nem kérdezni
-
i400
senior tag
válasz
Feralheart #79154 üzenetére
A prohardveresek x61-en tesztelték és annyit írtak hogy a hardveres hangerőgombok nem mennek.
-
válasz
Szerintem nem lesz vele gondod, kivéve, ha kellene a Lenovo szoftverei közül valami.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Ha kísérletező kedvű vagy, akkor egy próbát megér.
Én egyelőre a T400-on nem cseréltem le a jól bevált 8.1-et. Annál régebbi gépnek nem is állnék neki.
-
soldi3r
veterán
válasz
Feralheart #74420 üzenetére
Fektisztito es stenciltorlo. Eddig egyedul a hangszoro racsbol mostam ki egy kicsit a ragasztot, de vegulis az is tiszta lett.
-
Francia91
veterán
válasz
A képernyőt LCD tisztító folyadékkal, és a hozzá adott kendővel.
A "házat" pedig alkoholos (arcszesz) szivaccsal -
xcds
őstag
válasz
Én Clin-el.
-
Tim82
félisten
válasz
Feralheart #73878 üzenetére
Talán BitTorrent Sync-kel.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72544 üzenetére
Hát ha jó valamire tartsd meg.
Feenyx: Ez nem ajtó sajnos, hogy állítgassuk. Ez így hulladék. Ha a ház szutyok akkor főleg cserések, ha a zsanér akkor is.
-
soldi3r
veterán
válasz
Feralheart #72544 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72541 üzenetére
Nagyker nettót tudok, ott az akksik olyan 16-20k körül vannak.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72539 üzenetére
Utángyártottak, azon belül passzolom. Egyik fos másik fosabb.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72537 üzenetére
Hát rendelek én neked zsír újat, de annak ára van. 2 nap alatt kezedben számlával mindennel és garantáltam eredeti. Csak nem fizeted ki
Aprót nézd ha van akkor van ha nem, akkor be kell rendelni azt csók.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72534 üzenetére
Ja.
-
btudos
nagyúr
válasz
Feralheart #72534 üzenetére
Amennyiben gyári akksit veszel, akkor nagy eséllyel igen. Utángyártott akksinál lutri az egész.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72530 üzenetére
Hát, megnézed mennyit eszik a gép. Megnézed mennyi az elviekben 100-as töltés. És egyszerű logika kiadja, hogy mennyit kellene mennie úgy azon a terhelésen vagy alapon. Ha hamarabb kapcsol akkor az disznó.
-
HSM
félisten
válasz
Feralheart #72528 üzenetére
Mondtam, kell neki pár teljes töltési/merítési ciklus, azt mondják legalább 3 kell, mire beáll, ha nagy a változás. Bár sanszos, ha ilyen gyorsan romlik/merül, és 10 perc zenehallgatás után KO, akkor az durva cellazárlat.
Nem melegszik amúgy nagyon durván? Nehogy tüzet csináljon....
(#72530) Feralheart: A resetnél csak lemeríti, és feltölti teljesen és közben mér. Maga a teljes merítés/töltés megterhelő az akksinak, de ha egészséges, nem szabadna bajt okozzon neki.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Feralheart #72437 üzenetére
Emberek tervezték, elromolhat (el is romlik by murphy), létezik.
-
Tin
veterán
válasz
Feralheart #72437 üzenetére
nekem pont ezt produkálta a kb fél éves aksi a T530-on. szinte sose használtam akkuról, és 40-80% közötti töltésre volt beállítva, talán 4-5 töltési ciklus volt benne összesen. aztán amikor elkezdtem akkuról használni azt vettem észre, hogy 50% körüli töltés után azonnal suspendelt a gép, és lemerült az akku. csináltam 2-3 ciklusnyi battery gauge resetet, azt mondta minden oké, de továbbra is csinálta ezt. én is csinálnék a helyedben, ha utána is problémás, akkor meg cseréltesd ki, vagy ha nem garis, akkor vegyél újat. egyébként több ismerős járt már így, ha az akkut szinte sose használod vagy állandóan csepptöltöd 100% körül, eléggé hamar tönkremegy.
-
HSM
félisten
válasz
Feralheart #72433 üzenetére
Nekem megállt kb. fél órára, mikor még nem volt jól kalibrálva, aztán kicsit átírta a kapacitást, és utána jó lett.
-
soldi3r
veterán
válasz
Feralheart #72435 üzenetére
Es remelhetoleg nem W8
En lehet, hogy megprobalnam egy izmosabb toltovel, ha azzal sem, akkor en is teszek egy voksot az akku vasarlas melle.
-
Tin
veterán
válasz
Feralheart #72435 üzenetére
ez hogy egy adott százalékig egyenletesen merül majd hirtelen eldobja a töltést ez cellazárlat nem? gondolom ezért is nem tölti fel teljesen. nem értek hozzá, de sztem az aksinak 1-2 cellája döglött.
-
soldi3r
veterán
válasz
Feralheart #72433 üzenetére
Milyen laptop, milyen tolto?
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72426 üzenetére
Sehogy. Nem én voltam. Rakiban állós gép lehetett, totál lecsutkázva az akksi pedig elég instabil és kezdődik az összeomlás. Volt már nálam tizenciklusos akksi is ami full kuka lett.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72422 üzenetére
Ebben meg van 32
-
soldi3r
veterán
válasz
Feralheart #72421 üzenetére
Akkor lehet elotte ujratelepitenem a PM-t.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72418 üzenetére
1-2 reset kell neki. Nekem is volt 100%-os akksim, 6 reset után lett 16%-os. De az tényleg annyi
-
soldi3r
veterán
válasz
Feralheart #72418 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest