-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
Feralheart #111449 üzenetére
Throttling?
Érdemes lenne csekkolni aida64-el a hűfokokat. -
Papooo
senior tag
válasz
turbokappa #111402 üzenetére
Most került hozzám is egy kolléga t510, ugyanezzel a wifi kártyával és ugyanezzel a hibával.
Nem akadt rá megoldás? -
Papooo
senior tag
válasz
magyarzoltan #104468 üzenetére
Nézz szét az aprón, hátha akad valahol.
-
Papooo
senior tag
válasz
Tikakukac #104330 üzenetére
Itt én vagyok "A Beszerző".
Kellett kolléga kislányának karácsonyra aranyos kis gyerektablet, rendeltem egyet, még a múlt hónapban.
A megérkezés utáni reakciót látva még egyet rendeltem, és másnap már nevesítve volt volt.
Tegnap jönnek , kellene még kettő karácsonyra.
Kicsit későn kapcsoltak.Sajna itt naaaagyon vidéken, boltban olcsón csak gazdaságos szutykok vannak, használtan pedig leginkább a túlárazott, vagy összelomizott, esetleg haldokló laptopot kapni.
A kedvencem amikor valaki venni akar egy "soros portos, autódiagnosztikára ideális" laptopot 30-40-ért.
Persze, már jóideje szinte csak usbs, bluetoothos vagy wifis ketyerét kapni. -
Papooo
senior tag
válasz
Tikakukac #104325 üzenetére
Nekem ez a második nekifutás, [ez] volt az első jelölt. A végén feltettem rá egy linuxot (ami napokig ment megállás nélkül) és a végén a helyi szervizesnél kötött ki mint donor.
Csodavárásról annyit, hogy kellett már másik kollégának lila vagy bordó újszerű laptop 50-ig. 3 hónapot jósoltam a beszerzéare, de meglepő módon két hét alatt meglett 40-ből.Másik csodaváró:
Kéne egy laptop az új 3d-s játékokhoz.
Mondom neki, hogy 300-nál indul.
Mire ő, használtra gondolt.
Megnyugtattam, hogy én is
Rájött, hogy olcsóbb az asztalin játszani. -
Papooo
senior tag
válasz
SteveAd #104320 üzenetére
Egy munkatársam kissrácának kellett volna a gép, ami elsődlegesen hiperoccó "gémör" (nem röhögni! amd e1 procis laptopot is láttam már gamernek hirdetve) lett volna, amit 35-ből kellene kihozni
A játékokra, amivel játszik, bőven elég a teljesítménye, a bibi az, hogy legalább egy órát (max fényerőn, max teljesítény energiaprofillal, wifin keresztül yt videolejátszással számolva) bírni kéne kanóc nélkül is.
25-ből meglett a gép, és még 10 maradt a keretből, így az eredeti akksi beszerzése már nem fér bele. -
Papooo
senior tag
Megjött a T530 akksim, amit ehelyett rendeltem.
Miután kibontottam, és megláttam, hogy az ebayes fake akksi ikertestvére úgy elkezdtem röhögni, hogy alig bírtam betenni a gépbe.
Az eredményen meg se lepődtem.
Már írtam a boltnak, kíváncsi leszek a válaszukra. -
Papooo
senior tag
-
Papooo
senior tag
válasz
barnam_ #104243 üzenetére
Írtam az eladónak, nem indítottam reklamáció, párszor már bejött, hogy rendezzük le "okosban".
A rövidített és egyszerűsített választa: "Fogd a pénzed és kuss. "
Vissza is kaptam az árát.Már meg is rendeltem az általam linkelt utángyártottat, mert az is elég, ha 1-1,5 órát kibír kanóc nélkül.
Az x220/230-as akksival meg majd lesz valami.
-
Papooo
senior tag
Üdv!
Most jött meg a T530 [akksim] .
Így látja a gép:
Így néz ki:Úgy nézem, egy átcimkézett x230-as akksival vertek át.
Lehet ezzel valamit kezdeni? -
Papooo
senior tag
válasz
Frawly #95393 üzenetére
Sok átlagfelhasználónak nem is számít a bois jelszó.
Boot média választáshoz nem kell biosba lépni, egy átlag user meg nem turizza más miatt.
Ismerősnek szereztem jelszavazott biosú laptopot, két év után rákérdeztem, hogy volt-e vele gondja.
Mire ő: Milyen bios jelszó, olyan is van? -
Papooo
senior tag
válasz
ismerosarcok #94934 üzenetére
Azt se jelzi hogy kap áramot?
Ha nem akkor első körben a töltőt vagy a dc bemenetet kellene lecsekkolni -
Papooo
senior tag
válasz
tothjozsi96 #94688 üzenetére
Pentium 4405 cpu és 16 gb ram mellett ugyanez a probléma jelentkezett, az FB-n kívül még 2-3 másik alkalmazás alatt is.
A windowsban lehet valami gond, Lehet hogy érdemes lenne újrarakni, nálam ez oldotta meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest