- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ogard
tag
válasz
gzbotii #113295 üzenetére
Ki tud kopni a dc csatlakozó, pár év után velem is megesett, de öt euróból megvan az új, és te is ki tudod cserélni magadnak. Szét kell hozzá rendesen szedni a gépet, de jól szerelhető, és legalább a procit is újrapasztázod majd. Esetleg fontold meg, hogy veszel hozzá egy dokkolót, azon külön tápcsatlakozó van, ha asztalnál, vagy külső monitorral használnád.
-
válasz
gzbotii #113298 üzenetére
Nem kell rá magsafe, ha valahogy sikerülne is kikoptatnod, amit kétlek, olcsó a megoldás és plug and play.
Az X220 még igazi Thinkpad, jó is, szép is, bírja is ha ütik. -
-
-
-
Penguin95
senior tag
válasz
gzbotii #100672 üzenetére
Ha még esetleg aktuális, akkor talán tudok segíteni. Van itt egy régi EU kiosztásos billentyűzetem T500-hoz, amit nem használok. Próbáltam nézegetni képeket, és hozzámértem az X230T-hez is, méretileg szerintem stimmelnek. Esetleg ha valakinek van infója, meg tudná mondani, hogy áttehetőek-e a gombok? Sajnos a családban lévő X220T messze van, így nem tudom kipróbálni.
-
TunerJoe
senior tag
válasz
gzbotii #100672 üzenetére
Szerintem érdemesebb egy új billentyűzetet venni ebben az esetben, külön gombokat nem hiszem hogy fogsz találni. Az is benne van a pakliban, hogy ha jól tudom, nem is egyféle X220 billentyűzet létezik, hanem három, ezért nem biztos hogy kompatibilis lesz, bár ezért nem harapnám meg a kisujjamat.
-
-
Tim82
félisten
válasz
gzbotii #100576 üzenetére
*20-as szériánál egyszerű a whitelist-mentes BIOS (kb. pontosan olyan, mint egy normál BIOS frissítés), *30-as szériánál bonyolultabb (ha jól emlékszem, ott már célhardverrel érdemes, mert a korábbi hagyományos BIOS átírás nem járható út).
*20-as szériánál leginkább ahhoz kell a dolog, hogy tudj a gyári opciótól eltérő WLAN és WWAN kártyát beletenni (az én esetemben X220-ba így került Intel 7260HMW AC-s wifi és Quectel EC20 LTE modem).
*30-as szériánál utángyártott akkut sem fogad másképp, valamint ha a szigetes és opcionálisan háttérvilágításos billentyűzet helyett jobban szeretnéd a régi fajta Thinkpad-billentyűzetet, ahhoz is ez kell. Utóbbiról egyik fórumtársunknak van írása: [link]
-
-
-
válasz
gzbotii #100573 üzenetére
Te tudod, milyen méretre van szükséged. Minden felsorolt gép jó, a 30-asokban a hardver korszerűbb, a billentyűzet viszont rosszabb (persze tehetsz beléjük régebbit).
Tekintve, hogy mind elég olcsó már, szerintem vedd az újabbat, valószínű tovább lesz támogatott az az Intel chip videódekódolásra. -
btudos
nagyúr
válasz
gzbotii #60657 üzenetére
Jó ez. Igazából T400-nál a kijelző meg az állapot a lényeg, a HD3470 érdemi grafikus teljesítményt úgysem ad, így szerintem felesleges. A RAM/HDD néhány mozdulattal bővíthetó, az 1440*900-as kijelző megvan, innentől kezdve mrad az állapot, azt tudod személyesen ellenőrizni. Ha belefér, vegyél hozzá egy SSD-t, és boldog leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ubiquiti hálózati eszközök
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest