-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
97bandy
tag
Nekem a rég(ebb)i thinkpadekkel sem volt semmi különösebb gond W10-en. X200s-en talán csak a 3g kártyával kellett mókolni kicsit, de az is ment, X220-on szintén. X230-ban instant működött minden a W10-zel, a mobilnet is (nekem sokkal szimpibb is volt, mint a 220).
A múltkor pont egy T440s-sel szívtam egy kört (pedig ez már hivatalosan is W10-zel jön) egy hálózatot hébe-hóba eldobáló wifi kártyával. Cseréltem egy T450s-re, ez ismét normálisan működik
-
97bandy
tag
válasz
J0shu4M1ll3r #100477 üzenetére
Szia, driverben nézelődj mindenképp. Én a véletlen érintés figyelmen kívül hagyása (nem tudom most hirtelen hogy van ez a driverben) környékén nézegetnék, annak általában lehet az érzékenységét állítani. Nekem 1:1 ilyen problémát okozott ez a beállítás egy másik típuson, amikor feljebb volt tolva az érzékelés küszöbe.
-
97bandy
tag
Üdv!
Az imént került hozzám egy T440s. Egész barátságos kis cucc, egy dolgot leszámítva: a wifit folyamatosan eldobálja. Intel 7260-as modul van benne. Legújabb W10, legújabb driverek. Se a windows által leszedettel, se az intel oldaláról származóval nem jutottam jobb eredményre.
Tegnap lehúztam egy pár gigányi cuccot (képet, amik nagyjából egyforma méretet képviselnek) az itthoni szerverről rá és ott lehetett látni, hogy először 9-10MB/s, majd 5-6, 2-3, aztán megáll teljesen a dolog és elveszti a kapcsolatot is, újra kell csatlakozni. Böngészés közben is előjön, elég véletlenszerűen. Van hogy fél óráig teljesen jó, van hogy 5 perc alatt 3x is ledob.
Az eladó felajánlotta, hogy szívesen kicseréli, de szerinte ez beállítás/sw hiba. Lehetséges?
Az előző gépemben is ugyanilyen wifi volt, csak mPCIE-s kártyán. Azzal nem volt semmi ilyen jellegű gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest