-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maxinteger #63428 üzenetére
Én buszokba/kamionokba való váltóolajra esküszöm, mert sűrű, nem folyik szét, és egy kicsi is jól ken évekig.
Még jó, hogy volt mukahelyemről hoztam el anno egy üvegcsével, azóta is kitart
Más kérdés, hogy a T42 ventije szétszedhető-e, vagy egybe van robbantva. -
audi100td
nagyúr
válasz
maxinteger #56165 üzenetére
Win 8-as gépeknél már nem az UEFI-be van égetve a kulcs?
Szerintem csak annyi a dolgod, hogy BIOS-ban beállítod, hogy UEFI módban induljon (boot beállítások között találod, az alapértelmezett asszem a legacy mód, ezt kell átállítani) és úgy telepíted a Win8-at. UEFI módban nem tudom lehet-e DVD-ről telepíteni, a legegyszerűbb ha egy FAT32-re formázott pendrive-ra rámásolod a telepítő DVD tartalmát mindenféle trükk nélkül, majd bebootolsz róla. De fontos, hogy GPT partíciós tábla legyen a vinyódon, különben nem fogsz tudni telepíteni.
-
válasz
maxinteger #56157 üzenetére
Szerintem meg hagyd fent a hetest, mert a nyócccal csak szívás van. Sokáig szenvedtem vele, sokan írtunk erről itt. Ha nem akarsz mérgelődni, és stabil jól használható gépet akarsz tudni, akkor hagyod a francba!
-
Chaser
legenda
válasz
Azt mondod w7 volt rajta. Ritkán adnak dupla licenszet a gépekhez. 8-hoz valószínűleg csak lemezeket kaptál. Egyébként ha van serial ott kell lennie az akku alatt.
-
Giovanny
őstag
válasz
Általában az akksi alatt szokott lenni a matrica.
-
ezsolti
tag
válasz
maxinteger #47267 üzenetére
Az enyémben a 40nm-es van.
Ideapad-ekben láttam GT630M-at, ami, szerintem még mindig csak a GT540M átnevezett változata (GF108, 40nm).
Ezen kívül "készítik" még a régi GT550M-ből (40nm, GF106, GF116) és fogják még gyártani a GF117 fermi alapú lapkából is, ez az ami 28nm-es és a fentebb említett GT540M optimalizált változata.
Rendelésnél fogalmam sincs, hogy hogyan tudnád kideríteni melyik van benne.
Szerintem a 28nm-est még nem szerelik bele, ki kell pörgetni a GT540/550-es szériát. -
btudos
nagyúr
válasz
maxinteger #47257 üzenetére
Jelenleg nincs ennél jobb áron, ahogy néztem.
Az üzleti felépítés előnye a könnyű szerelhetőség, ami egyszerű bővíthetőséghez vezet, ráadásul a garancia is megmarad.
Nem tudom miről váltasz, így nem feltétlen lesz gond, de az én gépemben az eredeti magyar billentyűzet nem jött be, az utólag vett szintén magyar backlit keyboard sokkal jobb, kellemesebb rajta gépelni.
-
ezsolti
tag
válasz
maxinteger #47248 üzenetére
Szinte ugyan ez az alapkonfigom van (az NVS5400 1 GB-os) amit már jócskán "fel"bővítettem. Többek között egy 3720qm-mel. Ha kell a teljesítmény rakd alá nyugodtan, elbírja. A nyári kánikulában (34 C fokos szobában) kelleni fog egy hűtő alá de 24 C fokos szobában nincs gond vele. +45 000 megveheted a procit itt az h.aprón, 20 000 Ft körül el lehet adni azt amivel rendeled. Trixx kollégától beszerezhető. Garanciát nem veszíted el, az enyémen is megmaradt!
-
válasz
Szia!
Ilyen gépem van, i5 + dGPU párossal. Szerintem az i7 teljesen felesleges, csak hamarabb lemerül a gép. A grafikus meghajtó jó ha van, de játékra szvsz nem a legideálisabb.
mobal,
-
btudos
nagyúr
válasz
Ha nem feltétlen kell a dGPU szerintem hagyd ki a konfigból, rohadtul fűt, nem tudja a gép lehűteni, és annyira meg nem ad sokat, hogy szétgyilkold a többi hardverelemet a brutális hőterheléssel.
Én pont ugyanilyen konfigurációt vettem ősszel (olcsóbban jött ki mint csak IGP-vel), de letiltottam az NVS5400-at, nincs rá szükségem.
-
válasz
Mire kell?
-
maxinteger
csendes tag
válasz
maxinteger #35281 üzenetére
Szóval senki sem futott még bele ebbe a hibába?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- OLCSÓ MONITOROK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest