Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Fifi őstag Látom rosszat szóltam, indul a kütyüvadászat.  Hidd el, amint már előttem is írták, nem fogod használni. 
 1. Ha a billentyűzeten tartod a kezed sokkal kényelmesebb az ultranav vagy a touchpad, mint felemelgetni a kezed.
 2. Ha kihajtható lenne a kijelző, mint a tableteknél, akkor még böngészésre esetleg jó lenne, de ha már fórumhozzászólást is kellene írni .... Tudom, milyen amikor az ember rákattan valamire és elszabadul a birtoklási vágy - mondjuk szerintem ezt pont Neked nem kel ecsetelni  -, de ez a touch kijelző hűdejó dolog kb. 2 napos történet a használat során. Persze én nem vagyok mérvadó, hisz hülye linuxos "terminalbuzi" vagyok és a GUI sokszor nem érdekel. -, de ez a touch kijelző hűdejó dolog kb. 2 napos történet a használat során. Persze én nem vagyok mérvadó, hisz hülye linuxos "terminalbuzi" vagyok és a GUI sokszor nem érdekel.Felajánlanám, hogy mielőtt súlyos tízezreket kidobsz feleslegesen gyere el és nézd meg a gépem, de Bp-Szhely sem az a két forintos távolság.... Bye, Fifi 
- 

lakkusjj aktív tag Feltételezem, hogy windows-zal használod a gépet, a win7 nem touch-ra lett fejlesztve, kicsik a kezelőszervek a kijelzőn, így nehézkes, a win8/8.1-nél meg a thinkpad-es szoftverek hiánya idegesítene tekintve, hogy az újabb szériáknál sem adtak ki még egy csomó szoftvert win8-ra, és a helyzet a régebbi szériáknál még rosszabb. Plusz a T400s/t410s-nél a kijelző nem kihajtható, mint az X tableteknél. Egy-két példát írhatnál, hogy milyen helyzetekben lenne hasznos. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

-, de ez a touch kijelző hűdejó dolog kb. 2 napos történet a használat során. Persze én nem vagyok mérvadó, hisz hülye linuxos "terminalbuzi" vagyok és a GUI sokszor nem érdekel.
 -, de ez a touch kijelző hűdejó dolog kb. 2 napos történet a használat során. Persze én nem vagyok mérvadó, hisz hülye linuxos "terminalbuzi" vagyok és a GUI sokszor nem érdekel.