- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

audi100td nagyúr Á, az véletlenül sem elfogultság, hogy egy rendszert nem bírsz normálisan feltelepíteni, majd idejössz sírni, hogy nem működik semmi, milyen rossz ez a thinkpad. Ez egyszerű trollkodás, semmi több, ahogy a gép minden egyes pontjának a végigfikázása is. #30688 xcds: "Az amilo-n halkabbak a gombok, kisebb úton járnak, jobb a kiosztás(pl fn nem a ctrl helyén van), alátámasztás is jó. A touchpad meg érzékenyebb és nem smirgli. Ezért vagyok igénytelen?" Igen, ezért, mert tisztában vagyok azzal, hogy hol helyezkedik el notebook- és akár asztali viszonylatban a thinkpad billentyűzet, próbáltam már jó pár gépét a környezetemben, de egyedül a Dell Latitude vagy HP EliteBook szériánál tapasztaltam hasonló minőséget. "Csak jót lehet írni vagy mi van?" Természetesen nem, amíg ez a valóság megfelelője és objektív kritika, nem pedig eszement fröcsögés. Azért tiszteletben tarthatnád, hogy itt a legtöbben elégedetten használják ezeket a notebookokat, nem véletlenül, és igenis sértő az amilyen formában fikázol. Hozzátenném én is rengetegszer kritizáltam egyes típusokat illetve le szoktam írni ami nem tetszik a gépben, de ez nálad nem erről szólt. "Amúgy meg, ha nem számolsz el 10-ig akkor mi lesz?" valószínűleg bannolnának 
- 

dbius veterán Nyilván nem vagyunk egyformák, de azért az jelent valamit, hogy a billentyűzet eddig nem változott a ThinkPad gépeken - a nemsokára megjelenő sorozatok egy részénél fog, ahogy láthattuk pár napja az ide belinkelt képeken -. Én sem érzem magam elfogultnak, jó pár billentyűzeten gépeltem már vakírással, de ki merem jelenteni, hogy az X200-am billentyűzete az egyik legjobb, amit használtam, még a dokkolóról, otthon használt Logitech Cordless Desktop Wave Pro-t is lepipálja - nálam -. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest