- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Na, így már egyszerűbb. A válaszom is hasonlóan egyszerű: mindennek lehet baja és lesz is baja. Itt is volt róla szó, hogy vannak gondok és ez csak a jéghegy csúcsa.
Én abban az esetben mennék bele ebbe, ha megvan a kapcsolati hálód. Az ebayes kijelzők 99%-a valamilyen szinten átverés. Van, amikor nagyon durván vernek át és van, amikor csak kicsit. Igazán tuti és gyári-gyári minőségű panelt én baromi keveset tudtam venni. Volt amikor tényleg impresszív volt egy panel bemérésre, de a furatok pölö el voltak mászva. Állj neki fúrni egy olyan kijelzőt, ami a ránézésre is képes tönkremenni...
Én amikor garin kívül mertem ilyen kvázi drágább gépeket venni, előtte mindig megkerestem a megfelelő embert a HP-nál és Dellnél. Ha gond volt, lett valóban tuti alkatrészellátásom nem sokkal az ebayes cuccok ára fölött. TP, nos, az rohadt macerás.
Ezen kívül csak garis cuccokban gondolkozz. Marha idegesítő tud lenni, hogy rendeled az Alis meg ebayes kijelzőt, megjön, kiderül a turpisság és rendelsz megint, na, ekkor leszel 2 hónapig gép nélkül és nem tuti nem fosimosi-e a következő is.Én sokáig rendeltem 1 sráctól, nem olcsóak voltak a kijelzők, de elég jók, legtöbb panelt ebből építettem be. Erre volt egy TN-es szopó, aztán egy átvezető-törött és végül valami totál random. Ennyit a bejáratott helyekről, itt mondtam azt, hogy okés, akkor ezt befejeztük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest