- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
barnam_ #74548 üzenetére
Nekem a gyakori OC alatt jatszas miatt van szuksegem sajat profilra a W500-on.
Mondjuk a jatekon kivuli profilom is jobb a gyarinal, mert a gyari halk, de meleg az alja a gepnek netezes alatt is(na jo, langyos), mig a sajatommal meg mindig nesztelen, de kb hideg(Folyamatosan alacsony fordulaton fixalt venti - jateknal az ellenkezoje).
-
Tim82
félisten
válasz
barnam_ #74476 üzenetére
peterr85: kb. 50-55 W TDP-s kártya mehet bele, annyit bír el a belső táp. Én passzív HD5450-et tettem bele, még T60 mellé, azzal nagyon zajos volt. Lehet, hogy aktív hűtésú kártyával jobban jársz.
Olvastam különböző fórumokon, hogy HD7750/GT610 is beletehető, de azzal nincs személyes tapasztalatom.
-
peterr85
tag
válasz
barnam_ #74476 üzenetére
igen, ezzel szemezgetek
szoktam rajta játszani, amihez nagyjából elég is a 3650, de pár plusz fps azért jól jönne néha. meg mostanság 3ds max-al bohóckodom, a 3650 viszont csak a legacy opengl / d3d-t szereti, nitrous driverekkel már igencsak leesik az fps, hátha azon is segítene valamit..
-
Francia91
veterán
válasz
barnam_ #74231 üzenetére
Nekem a T500-asom már egy hónapja nem volt kikapcsolva. Hűtőgép, kis szivattyú a kazánhoz keringetni a vizet, laptop és hangfal, mikor megy a zene: 6800 Ft-os villanyszámla egy hónapra. Nem fogyaszt az olyan sokat, mikor a CPU 800 MHz-en megy, kijelző pedig ki van kapcsolva
-
-
Pete55555
addikt
válasz
barnam_ #72735 üzenetére
Igazából én meg vagyok elégedve a teljesítményével. Operával böngészgetek rajta, 1.25Gb RAM-om van, így 3-4 tab-ig elég jól fut. Suliba kellett végeselemes program, FEMAP ráraktam, ment szépen, alap dolgokat tanultunk, ezek hamar le is futottak. HL2, HL, Midtown Madness2 is szépen futnak.
De persze egy kis plusz teljesítmény sosem rossz, pláne ha nem fog jobban fogyasztani - fűteni -
-
F.B.I.
veterán
válasz
barnam_ #72164 üzenetére
Ezt raktam fel. Az alap 4Gb-os kiszerelés, Alfától. A nálam lévő 3 gépből 2-nél müködött a system update, egynél nem és annál nem megy a hotkey program sem, vagyis inkább érdekesen muzsikál, mert a fényerő le műkődik de a lefelé nem és a billentyű világítás sem kapcsolható.
Nem értem. -
-
-
Peet91
aktív tag
-
rgeorge
addikt
válasz
barnam_ #71269 üzenetére
Nem jó a driver. Elvben IDE és AHCI módban is mennie kell a Windows saját driverével, de lehet, hogy a SU olyat tesz fel, amivel nincs. Ellenőrizd a BIOS-ban a SATA módod, de ha IDE (Compatible), akkor először olvass utána, hogyan kell átállítani. Ha eleve AHCI, akkor a SATA vezérlő driverét kell lecserélned első körben a Windows sajátjával.
-
-
Francia91
veterán
válasz
barnam_ #70513 üzenetére
Nekem egyből az ujjlenyomatot kéri, nem kell várnom semmire
Mondjuk:
Intel Core 2 Duo P9700
8 GB RAM
120 GB SSD
Ez lehet, hogy picit dob a rendszeren
Na meg kipucoltam a Windows 7-esemet, kidobáltam a felesleges szarokat belőle, úgy 1,5 Gb-tal kisebb lett a telepítő is, azóta ebből telepítek. Meg picit megpiszkáltam a Registry-t -
-
válasz
barnam_ #69903 üzenetére
Fenn van a Win7 Pro X64.
Először itt sem volt BT, de a sokadik Fn+F5 menü megnyitásnál megjelent a Bluetooth, és miután engedélyeztem, lehetett telepíteni a drivereket. Szóval Win7 alatt működik minden (még a GPS is), de összességében talán kicsit lassabb mint a Win8.
-
azbest
félisten
válasz
barnam_ #69894 üzenetére
valahol el kell indítanod, ha be akarod kapcsolni...
a linkeden alul:Additional Information
The command line control for 'Wireless switching hot key (Fn+F5)' feature.
It is available to control the wireless radio using the following command;
C:\Program Files\Lenovo\HOTKEY\TpFnF5.exe [PARAMETER]
The following parameters are defined;
/WLON, /WLOFF Turn on/off internal 802.11.
/BTON, /BTOFF Turn on/off internal Bluetooth.
/WANON, /WANOFF Turn on/off internal WAN.
/UWBON, /UWBOFF Turn on/off internal UWB.
/ALLON, /ALLOFF Turn on/off any radio at once.ha csak natúr elindítod, akkor bejön az aminek a gombnyomásra kellene
C:\Program Files\Lenovo\HOTKEY\TpFnF5.exe -
Tikakukac
titán
válasz
barnam_ #69890 üzenetére
Akkor kérdéssel a kérdésre:
-BIOS reset mitől változtat azon, hogy az oprendszer fos? Vagy úgy általában mit változtatna. Mert köze az oprendszerek ámokfutásaihoz leginkább nulla.
-BT antenna kicsúszása és az újrarakás időpontja egyezésénél mekkora odds lenne az előbbire és utóbbira egy fogadáson? Mellesleg nem sok kicsúszott wifit és bt-t láttam eddig, szerintem 1-2-t és azt is szerelés miatt. -
-
-
Francia91
veterán
válasz
barnam_ #68930 üzenetére
Szerintem tudsz ra telepiteni OS-t, de az irasi es olvasasi sebesseget nezve rosszabb lenne egy HDD-nel (szerintem). En dokumentumokat, CAD rajzokat es szoftver/driver telepitoket tarolok rajta. Igy mindig keznel vannak, benne fixen a gepben.
(#68933) tothjozsi96
Whitelist mentes BIOS-szal biztosan, eredetivel nem vagyok biztos, nemreg irtak, hogy az ujabb generacio cucca volt a 6300.
-
-
-
havri1
félisten
válasz
barnam_ #68339 üzenetére
Köszi!
Sikerült így, viszont a lényeg, azaz a belépést nem lehet vele elvégezni, így már nem is érdekes.
Modem a következő project.
Modem driver fent, viszont a vodás szoftver (nem ami a gyári modemen van, hanem a legfrissebb a voda oldalán) nem ismeri fel a gépben találhatót.
Olvastam, hogy ezekben csak 3g előkészítés van, viszont ebben sztem benne is van, mert látom a foglalatot, és az eszközkezelőben is ott van.Jó lenne vagy ezt megoldani, vagy a régi vodás modemet (pontosabban annak a kezelőszoftverét) felrakni, mert akkor tudnám azt a netet is használni.
Kompatibilitásban próbáltam, és csak telepít..telepít..telepít..nem történik semmi.
Lehet összességében win7 lesz ebből, bár a ebesség a w8 okossáok miatt jobban szeretném ezt a rendszert használni.
-
Aethelstone
addikt
-
-
csubuka
addikt
válasz
barnam_ #68197 üzenetére
A sim foglalat csak azt jelzi, hogy lehetne benne 3G modem, de nincs, ha nem látod és a bios-ban nincs letiltva...
A vga-hoz való driverek közül is mindig mindent kidob a driver matrix, a te gépedre csak azt rakd fel ami benne van... aida64-el ezeket kiolvastathatod...
*Megelőztek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest