- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Hu ez eleg hosszadalmas linux alol... 1.22-es bios, 1.12 EC... BIOS kell(ene) feltolnom a EC altal kezelt maximumig, hogy felmenjen az ujabb EC... aztan ugy az uj BIOS... esetleg floppyrol menne gyorsabban, ha lenne... valami tippetek, hogy ki csinalja meg ezt (nyilvan nem ingyen) megvarhato modon (es helyettem 8-) ) Bp-en?
-
ez_meg_emaz
őstag
Igen.
Itt ph-n. Van is rá bőven jelentkező, talán sikerül megvennem, de per pill nem elérhető az eladó mert nyaral. Szal holnap vagy elérem vagy nem.
De ha már így emlegetted a chip leválást ami amugy is elég ratyi dx7es, kezdek egyre inkább a t60 felé húzni.
Bár az nem garis viszont 90kért nemigen találni t60-at se. A legtöbb 100<, még alap konfiggal is. Intel gma950 meg jobb mint az a 7500as ati.
Az 1 év gari ugy is kijöhet hogy 4év garis van vették vagy hosszabbították azt a t42-t. -
mv
aktív tag
A t23-as öreglány elkényeztetett ezen a téren, szinte sosse ment a ventije, egy halk vinyóval teljesen csendes volt.
Az egyetlen ami zavar a T43-ason, az a hangos hűtése. A TPfancontrol és NHC meg összeakad, vagy alacsony fogyasztás vagy halk működés, a kettőt együtt még nem sikerült összehozni.
Ha valakinek lenne valami ötlete, szivesen venném.
Dottore : köszönöm.
-
_ak_
addikt
Tuti biztos vagy benne, h az alkohol nem tesz kárt a kijelzőben? TFT-nél nem tudom, h hogy van, de CRT esetében kimondottan tilos volt alkoholosat használni, mert sok esetben károsította a tükröződés mentes felületet és homályossá vált tőle a kép. Na meg gondolom az sem véletlen, h a monitor tisztító folyadékok nem tartalmaznak alkoholt. Persze lehet, h ez is csak marketing, de érdemes lehet utánajárni a dolognak.
-
yodamastah
őstag
Nekem par honapja egy ilyen van az X40ben (Kingspec 32GB). Elotte a gyari HHD volt benne. A kulonbseg FENOMENALIS!!!!!!!! Az x40 valaszideje es hasznalhatosaga egyszeruen hihetetlen jo lett. 2. gepnek hasznalom, netezni, meg mobil internettel melozni ha el akarok vonulni a vilagtol, de most hogy benne van az SSD olyan alkalmazasokat is lehet hasznalni amit eszembe sem jutott volna felrakni. Fotosop cs3 gyorsabban indul az X40-en mint az asztali munkagepemen (HDD)......rohely...
-
Napfénysüti
nagyúr
Emlékeimben is úgy élt hogy nem kompatibilis, csodálkoztam is rajta. De a ThinkWikiről elfelejtkeztem.
Viszont ez akkora szar hogy Ebayen az akksikra is odaírják: R60,T60,R61,T61,R400,T400-akba is jó holott mi néztük és a T400-as sorozatnak tök más az akku foglalata.
Szóval nagyon oda kell figyelni hogy mi mivel mikor mit.Viszont ODD-t találtam jó áron ami FRU alapján stimmel is.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Ez igazán jól hangzik
Látom a te gépedben is X3100-as intel vgva van. Ez szerinted jelent valamilyen hátrányt a kiszemelt T60-asban lévő ati X1300-zal szemben?
Egyébként te (TI) melyiket vennéd (vennétek)? Az általad belinkelted T61-et 130-ért, vagy a tegnap az általam belinkelt T60-at 110 ért.
Üdv Gábor
-
N.GÁBOR
aktív tag
TOZ, evone, tototos. köszönöm szépen a részletes választ, nem gondoltam volna, hogy még fokokat is írtok
Egyébként a belinkelt T61-nek szeintem már 129 a tényleges ára, csak kezdetben a hozzászólásban szerepeltette az elérni kívánt szintet, azonban érdeklődés hiányában gondolom ezt némileg mérsékelte. Persze rápillantottam erre is, jó kis gép, csak nem tudom mennyit számít az, hogy a kiszemelt T60-hoz képest ebben "csak" inteles Vga van. Sajnos ezzel kapcsolatban nemigazán van tapasztalatom így nem tudom.Egyébként a t61-nél még érzékelhető a T60-nál általában jellemző, némi holtjátékot engedő zsanér?
Üdv Gábor
-
Napfénysüti
nagyúr
Valóban megy de nekem annyira halk hogy egyáltalán nem zavar. Inkább legyen alacsonyabb a hőmérséklet és menjen mint hogy melegedjen a gép. Emellett a Tp mellett még aludni is tudok ami például az előző Fu-Si-mról nem volt elmondható
_ak_ működik az ujjlenyomat olvasó. Valóban az az Authentic vagy milyen márkájú van benne. THX
-
adik
őstag
Nyilvan... csak nem tudom, hogy mennyivel tud tobbet egy 10sokezer forintos (Kensington, HP, Lenovo) modell a par ezerert megvehetokhoz kepest...
Csatlakoztatott állapotában nézd meg mennyire "áll stabilan" a zár a helyén. Meg az is megér egy kört, hogy a zár az a klasszikus, amit bármilyen mobile rack-hez is kapsz, vagy rendes, cilinderes / kombinációs típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest