- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Igen.
Itt ph-n. Van is rá bőven jelentkező, talán sikerül megvennem, de per pill nem elérhető az eladó mert nyaral. Szal holnap vagy elérem vagy nem.
De ha már így emlegetted a chip leválást ami amugy is elég ratyi dx7es, kezdek egyre inkább a t60 felé húzni.
Bár az nem garis viszont 90kért nemigen találni t60-at se. A legtöbb 100<, még alap konfiggal is. Intel gma950 meg jobb mint az a 7500as ati.
Az 1 év gari ugy is kijöhet hogy 4év garis van vették vagy hosszabbították azt a t42-t. -
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Notebook system-nél nemigen engednek az árból mi? Bár így is jó áron van de nem akarom minden fillérem uj notira költeni ha nem muszáj. Még tart a nyár, szeretnék ismikkel is mászkálni... persze ez egyéni problem. Csak hát noti vagy társaság, nálam ez egyértelmű döntés.Asszem ugy lesz hogy ha a kiszemelt garis T42-t megtudom szerezni akkor az lesz, ha nem akkor asszem maradok t60-nál aminek most járt le a garija csak az meg huzosabb lesz árban.
eee900-rol váltok tehát a t42 is hatalmas elörelépés lenne, nem kell hogy mindent tudjon, játékra abszolut nem is használnám. Suliba kéne leginkább(webprog - sulis terminálok szart sem érnek), aztán meglátjuk mi lesz a sorsa.
T42(M735 1,7ghz, 1gb, 1év gar, ati7500) - 70k
T60(t2400 1,8ghz, 1gb, gar augban lejár, gma950) - 90kUtóbbi egyértelműen erősebb konfig, jobban használható. Viszont nekem elvileg t42 is elég lenne. Egyedüli dolog ami nem t42 fele huz az, hogy 1-2 ho garival se nagyon találni már. 4éves notit még akkor sem veszek szivesen ha ibm-ről van szó. Tudom hogy jól bírják meg minden de azért az idő rajtuk is meglátszik(külső, akku, stb).
Még agyalok rajta, de valszeg az fog dönteni hogy eltudom-e érni a garis t42 tulajt.De az eredeti kérdésem még mindig áll: Vajon lehet valamennyit alkudni N.system-nél vagy szigoruan fix áraik vannak?
Ja és még vmi: laptopinfonál csak annyi noti van használtan ami kint van az oldalon(1db) vagy csak nem frissítik?Csak mert nem vagyok annyira jártas még noti témában. Ezekről a boltokrol is csak itt szereztem tudomást.
Vagy ha vki tudja még honnan tudnék garis t42-t vagy olcso t60at szerválni ne tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest