- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23426 üzenetére
akksit kérdezd meg Smily64-től, előfordulhat, hogy tud, vagy Prom, de szerintem neki már nincs
"Mondjuk azért nem értem, hogy pont 14-esben nem volt ips, mert 12-esben is volt, sztem pl az az x60 tablet rétegebb cucc mint egy 14-es gép."
talán mert 12 és 15" között jóval nagyobb a szakadék mint 14 és 15 között, tabletbe meg eleve mindig azt raktak, már X41-nél is, anélkül kb használhatatlan kategória, meg hát eleve egy premium termék, de mondom amit nem is gyártanak a panelgyártók azon kár filózni
"Van olyan dell, de nem mind..nagy a szórás köztük." Hogy lehet egy modellen belül ekkora szórás a hűtésben? ezt nehezen tudom elhinni, az viszont köztudott, hogy a dell a legérintettebb az nv-s problémában, nem véletlenül, de az "E6400-nél is hallottam olyat, hogy gagyi a hűtés, nem is vennék tőlük semmit az biztos
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23426 üzenetére
ami 100 fokig engedi izzadni a gpu-t az szerintem finoman szólva fos, de hát mindegy
lásd bacsis írását, ráadásul ez még csak egy quadro 135M, az enyém FX 570M dupla annyi stream proccal, mégis megáll terhelve 80 alatt és még csak nem is zajong túlzottan
"multibayes szütyőm"
az meg mi? amúgy IBM/lenovo-nál ezt UltraBay-nek hívják, ez itt nem a hápé
"Ha meg T61-em lenne akkor azon agyalnék milyen prockót vegyek bele, szerezzek 2x2GB ramot...nem kell ez nekem "
Hát, én sem agyalok, van benne proci is 4GB RAM is (gyárilag)
Most ha nagyon akarnék vehetnék bele T9300-at, de sok értelme nincs.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23421 üzenetére
Dell-t szerintem ne keverjük ide, azoknak eleve fos a hűtésük, ami nagyban befolyásolja a meghibásodás esélyét, láttam 1-2 ilyen bontott T61-et, de az "elég sűrűn"-től azért nagyon messze van, most is csak egy van fenn, az is inteles.
"Mocsok IBM v lenovo csinálhatott volna 14-esből is ips verziót"
Ha nincs aki gyárt ilyen paneleket, akkor nem igazán kivitelezhető, nyílván ők is abból építkeznek amit a picon fel lehet lelni.
Persze lehet egyedi megrendelésre gyártottak volna, de azt mégis ki fizette volna meg...
-
Magnat
veterán
válasz
Chaser #23419 üzenetére
Az is lehet am, h példányonként is van némi szórás ... plusz T42 és T42p vonatkozásában is van difi stabilitásban, mert pl a T42 jobb zsanérja még elég vékony volt, míg p-nél már "teljes értékű"... de az biztos, h a maga idejében mind a kettő a legmasszívabbak közé tartozott
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23419 üzenetére
Quadro-ról nekem úgy jött le miután megvitattuk, hogy elég ritkán jelentkezik a hiba.
T42-ből is attól függ milyen, nekem a 15"-os volt, az nem ropogott sehol, merev volt az egész, borítás is, de a bill alátámasztása valóban a T60-nak a legjobb, pedig próbáltam már elég sok típust.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23374 üzenetére
Mindegy mi volt a kijelző kereten, az alján ott szerepel, hogy manufactured for lenovo, 2005-ben már a lenovo tulajdona volt a ThinkPad, de gondolom nem rugdosták ki az IBM-es mérnököket.
"Since early 2005, ThinkPads have been manufactured and marketed by Lenovo, which purchased the IBM personal computer division in the same year. "
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23369 üzenetére
Hát, nem tudom de a T60 már a lenovo alatt jött ki és a T4x-hez képest teljesen új fejlesztés, sőt már a T43 és X41 is lenovo néven jelent meg, függetlenül attól, hogy a palmrest-en és a fedélen ott virít az IBM logó. Egyébként nem azt mondtam, hogy a T60 nem jó, csak hardveresen már kissé korlátolt (sata1, 3gb ram, legtöbb esetben 32 bit), ezért érdemes mérlegelni kinek mi a fontosabb. Amúgy 70k-ért simán találni T61-et 1680x1050-es felbontással, egy 15" 1400x1050 T60-is ugyanennyi, igaz az IPS paneles, cserébe ugye a gyengébb hardver.
"Jaja, csak ezek meg nem 50k-s kategóriák"
Persze, de az IPS-ses T60 sem
, 14"-os 1440x900 T61 ugyanannyi mint egy 14" T60, persze a felbontással némi kompromisszumot kell kötni, ezért mondom mérlegelni kell kinek mi a fontosabb, minden esetre ár/érték arányban a T61 valamivel jobb.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23367 üzenetére
"viszont pl az eltolt kijelző nekem nagyon nem jön be"
próbáltad már?
kb 2 perc alatt megszokja az ember, ventivezérlés nem tudom milyen arányban működik megfelelően, de a fordulatszámtól függetlenül is zajosnak nevezném, szóval eléggé lutri, de a többiben egyetértek, illetve a T60-on még jó minőségű műanyagokat használtak a borításnál, T61-nél már érezni, hogy spóroltak itt-ott, de nem vészes. Igazából nem is az alátámasztás nem megfelelő, hanem felülről nézve a palmrest jobb szélső rögzítésénél ejtettek egy hibát, a csavarozás teljesen kint van a gép szélén, közben palmrest-tel együtt ez a csavar szorítaná le a billentyűzetet is, így meg nem szorítja rá rendesen, ezért kicsit mozog függőleges irányban. Ezt bakit T500-nál szerencsére már orvosolták. Gondolom még T60-ból indultak ki, csak ugye ott nem volt ilyen széles a borítás a billzet körül, azért eléggé gáz, hogy ezt tervezésnél nem vették észre. Ennek ellenére összesében úgy érzem jobban megéri a T61(p) a komolyabb hardver miatt.
"Meg a 4:3-as kijelző is fontos volt nekem, nem szívesen vennék 16:10-est. T61-ben is van 4:3-as csak épp vadászni kell meg enyhén drágán adják. 1400x1050 vs 1440x900..hát inkább legyen vízszintesen +150 sorom mint függőlegesen +40 és vízszintesen -150."
Ezért van ott a T61p 1920x1200-zal
, de sima T61 is elérhető 1680x1050-nel, 16:10 teljesen jó, csak olyat kell választani aminek megfelelő a felbontása, sajnos(?) csak 15,4"-on vannak ekkora felbontások. Persze azt nem vitatom, hogy IPS panel a legjobb megoldás, az is 1600x1200-as felbontásban, de az olyan T60p ritka és sokba kerül, a hardver meg túlzottan elavult egy 70-80e Ft-os géphez képest.
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #23322 üzenetére
T60, Ultrabay keret, WinXP: úgy emlékszek, hogy ugyanúgy bootolt (F12 után) a keretből is, mint a beépített helyről (ugyanaz a HDD), ellenben X200Tabletnél és X201-nél is Win7-et áttéve UltraBay rackbe (dokkoló) nem volt hajlandó bootolni, és Win7 recoveryvel se tudtam javítani a helyzeten.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Chaser #23300 üzenetére
@Chaser: cadeyrn: Azt hittem ez alap ezeknél a gépeknél. Azt nem néztem kapacitív v rezisztív, az 1400-as ips panelnél leragadtam
Nem, sajnos nem az, kifejezetten vadászni kell olyat, ami ujjal nyomogatható. X60t felett létezik egyáltalán, X30-X41 verzióból nem is létezik, csak tollas, ezért gondolkozom, hogy vajon bele lehet-e hergelni touchscreent, de ehhez kevés az ismeretem.
Szóval: adott egy belső USB csatlakozású kapacitív kijelző, és mondjuk egy X41 tablet. Ezek után a kérdések:
- van-e valahol belső USB csati, akár pl. a bluetooth helyére?
- hol találok pontos méretadatokat az X41 tablet kijelzőjéről? Kerestem FRU alapján, de pontos méretek sehol sincsenek.
- a bezelt vajon mennyire lehet/kell moddolni? -
pigmeus
tag
válasz
Chaser #23291 üzenetére
Na majd figyelem a fórumot, hogy raksz el fel képet róluk!
Hát a tablet része biztos h nem rossz, de nem hiszem, hogy túl jó lehet bökdösni. Szerintem nem adja egy tábla érzését és főleg az oprendszer miatt meg végképp felejtősnek tűnik. Bár aki ki fogja és tudja használni annak nem rossz döntés!
-
pigmeus
tag
válasz
Chaser #23284 üzenetére
Köszi az infókat!
Arról már hallottam, hogy az egyik sorozat szériahibás, de a dátumot nem tudom, hogy mikortól érdemes nézni. Van amire esetleg így érdemes figyelemmel lenni még ezzel a típussal kapcsolatban? Ezen akkor elgondolkodok. De amit eddig nála néztem úgy el kell mint a pinty!
A tied se rossz! Azt is érdemes meggondolni!
Annyi, hogy még talán lesz neki x60s. Erről tudtok valamit? Van vele kapcsolatban tapasztalat itt a fórumon, esetleg mire érdemes figyelni?
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #23191 üzenetére
Mivel az alaplap leírásának nem része, hogy ujjlenyomatolvasóshoz vagy nem, ezért biztosan beszerelhető utólag is. Közös a csatlakozója a tapipaddal.
Egyébként meg CRU Removals/Replacements, ott meg a palmrest.Szerk.: kevéske pénzmagért én is vennék egyet valószínűleg - már csak azért is, mert a T60 ujjlenyomatolvasóját még lehet linux alatt is használni (ellentétben az X200/T400 utániakkal, amik agyontitkosítva kommunikálnak)
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
Chaser #23114 üzenetére
nemtom, nekem x200 most is 4000 rpm, és nem lehet hallani a hangját, csak ha odanyomom a ventirácshoz a fülemet. ( és nem vagyok süket, igen jó a hallásom ) lehet én vagyok a hülye de.... na mind1. x220-nak is szarul van megtervezve a hűtése, ez a baj. ez rmclock se mindenre megoldás, főleg akkor nem ha a venti szabályozás gyárilag van elkúrva
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Chaser #23110 üzenetére
franc0, Chaser: Köszi a tippet. Utánanéztem és egy kicsit próbálgattam is a progit, de nem vagyok biztos benne, hogy pl a manuális mód mennyire megbízható, túlmelegedés szempontjából? Azt vettem észre, hogy 1-es fokozaton (kb 1900RPM) csendes a venti, de néha azért 50 fok közelébe megy a proci hőmérséklet. Manual mód mellett van valami ezen felüli hővédelem?
Magnat: hogyan lehet az órajelet állítani? Eddig nem sikerült megtalálnom.
Chaser: köszi az RMClock-os tippet is
Asszem, undervolttal együtt vagy ahelyett jó lehet.
Általánosságban az normális, hogy 1900RPM felett (3500-4000RPM) zavaróan hangos a venti? Nem extraéles a hallásom, de eléggé idegesít...
-
salieri.
őstag
válasz
Chaser #23093 üzenetére
Igen jol latod , de az elado ezeket nem latja, vagy nagyon rossz a szeme vagy nem akarja meglatni....
Valljuk be az ips panelnak pedig ez a lelke ,hogy hibatlan legyen,mindjart nem is teljes erteku, ha vannak rajta hibak..
amugy a 14,1 " os kijelzotol sokkal szebb az ips 15"! -
salieri.
őstag
válasz
Chaser #23089 üzenetére
Azert ugy,mert szamomra csak a TP minosul gep kategorianak
, valamint egy- ket masik gyarto termeke ,de most nem abban a topicban vagyunk.
fogj egy viledat tisztitsd meg jol a kijelzot nehogy ugy jarj mint en. nekem is jo a szemem!
Elkuldtem ezeket a kepeket az eladonak is ,de o azt mondja a kep neki nem mond semmit.
-
salieri.
őstag
válasz
Chaser #23086 üzenetére
Nagyon sok dolgot kell figyelni!
Figyeld a kijelzojet! Dead pixel tester, ha ez megvan menj be egy sotet helysegbe es ott nezd meg nem latsz e lilas feheres felhoket fekete hatternel ( speciel nekem ilyen van rajta amit nem lattam nappal ) pedig nyomattam a dpt progit
Ventit ,hogy nem csapagyas- e eleg sok gep csapagyas,,, 7 ezer ft kb egy venti hozza.. porgesd fel fan controllal
na meg a supervisior kodot!
egyeztesd a biosban levo serialt, a matrican levovel
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23078 üzenetére
ezt mondom
, ezeknél a modelleknél az ilyen felbontású gépek mind IPS-esek, persze a képátlóra is figyelni kell, nem kell serial-lal vacakolni, de buherált is lehet ilyen régi gép, arra jó, hogy leellenőrizd a gyári konfigot
amit leírtál az csak a type, a serial is kell a parts lookup-hoz
-
salieri.
őstag
válasz
Chaser #23076 üzenetére
ez tuti ips panel!
amugy type 2007 ben is van IPS panel!kepzeljetek reggelre megjavult az akksi
viszont a kijelzo tovabbra is ..
annyit csinaltam az akksival, 50 szazalek fele nem ment a toltes,lehuztam,lemeritettem 18 szazalekre, majd kikapcsoltam a gepet ratettem toltore, most ebredeskor kapcsolom be 100% % Remelem megtartja az akksi ezt a jo szokasat ,es eros marad. -
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23070 üzenetére
meg tudod nézni parts lookup-ban serial alapján, de elég ha picit átnézed ezt a táblázatot: [link]
le van írva melyik modell, hány "-os illetve milyen felbontású kijelzője IPS-ses, T-ben csak T42(p)-től T60(p)-ig volt ilyen 15" 1400x1050 és 1600x1200-as felbontásban, lényegében meg is válaszoltam a kérdésed.
és még R50(p), R51(p)-ben voltak ilyen kijelzők, meg A30, A31, de ez utóbbi modellek nem hiszem, hogy érdekelnek
#23072 Chaser: Win7-hez hivatalosan nincs driver csak visztához, de jó 7-hez is.
"de lenovonál nem találtam ilyet..lehet béna vagyok."
béna vagy
parts lookup
-
Chaser
legenda
-
dbius
veterán
válasz
Chaser #23004 üzenetére
64 bites rendszert használok. Le kellett tölteni hozzá ezt (ez rendelkezik digitális aláírással)
Ez alapján csináltam meg az X200-on az undervoltot W7 alatt: [link] Szerk: ha már leírtam, akkor azt is hozzátesztem, hogy ezzel méréseim szerint 10-15 C fokot csökkent a proci terhelt állapotú hőmérséklete, full, tartós terhelés alatt. 0.150 volttal tudtam csökkenteni a proci terhelt állapotú feszültségét (P8600, 1.150-ről 1.000-ra). Teljesen stabil a gép. Linux alatt egyébként még jobban tudtam csökkenteni a feszültségeket, főleg az üresjáratit.
Nekem elindul rendesen rendszerindításkor - úgy állítottam be, hogy registry bejegyzéssel induljon -, megmaradnak szépen a beállítások is, csak a már említett dolog zavar, azaz, hogy a gép minden egyes indításakor rákérdez, hogy futtatom-e az rmclocklauncher.exe-t.
Az UAC-t viszont nem akarom kikapcsolni.
-
-
brd
nagyúr
válasz
Chaser #22983 üzenetére
"rmclock xp alatt csak manuálisan indul és elfelejt mindent restart után"
Huhh, ott valami komoly bug lehet, több gépen futtatom megelégedéssel ezt a programot, és ilyet nem tapasztaltam. Azt viszont nem árt tudni, hogy biztonsági okokból az RMClock csak a szabályos bezárásakor menti a beállításait, lehet, hogy ez okoz gondot nálad.
-
psyho85
aktív tag
válasz
Chaser #22948 üzenetére
Ez a CCC nálam is kísért a T43/W7 kombó alatt. A system update-s frissítés itt is megvolt. Viszont azt csinálta a CCC (amíg le nem tiltottam az indítását, mert feleslegesnek tartottam), hogy nem töltött be maga a program, csak intézőben kidobta a mappa ablakát, oszt jó napot. Érdekes módon Total Commanderből indítva magát az exe-t megy a dolog, elindul, powerplay megy. Mindenesetre nem ciciztem vele, indításól kiszedtem, külön indítgatni nem fogom, annyit nem ér.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #22943 üzenetére
biztos nem a power manager frissítéstől lett OSD-d, ugyanis ahhoz semmi köze, gondolom mást is bepipáltál sys update-ben
amúgy nem érdemes minden utility-t felrakni a gépre, csak lassítják a rendszert, elég a power manager meg ha valakinek kell a toolbox, kb ennyi vagy még fn+F6-hoz a commun. utilityt, de ennek inkább csak webkamera esetén van haszna
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #22939 üzenetére
power manager w7 alatt részletesebb, gondolom mivel eleve azokat tudod piszkálni vele amit vezérlőpultban is, xp itt el van maradva, mondjuk nem is csoda, 10 éves rendszer
vga drivert a lenovo-tól szedted le? audio gomboknál sincs OSD vagy csak a fényerő állításnál? amúgy legtöbbször úgy van a lenovo drivereknél, hogy ha elindítod az exe-t csak kicsomagolja a c:\DRIVERS\xyz könyvtárba és onnan kell futtatni a setup-ot
lehet ez kimaradt és nincs még fenn a hotkey-d...
franc0: nálam inteles T61-en is gond nélkül volt OSD, igaz w7-et használtam, nem xp-t
-
brd
nagyúr
válasz
Chaser #22929 üzenetére
Nem igényli, ezt az az SSD a gép(/OS) többi részétől teljesen függetlenül végzi. Ill. inkább úgy mondom, hogy nem szükséges hozzá, mert az SSD azért igyekszik üresjáratban végezni a GC-t.
Gondwana: Mindkét OS ugyanúgy viselkedik, annyi különbséggel, hogy Vista óta a M$ OS-ekben gyárilag van egy AHCI driver, ami által az OS bizonyos vezérlőkkel a saját driverük nélkül is tud kommunikálni.
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #22926 üzenetére
Én a T60-ra az XP-t kikapcsolt AHCI-val toltam fel, majd amikor a driverek java fenn volt, az iastorakármi driver folderében volt egy CMD, azt lefuttattam, restart, ekkor aktiváltam BIOSban az AHCI-t, és a következő bootnál felrakta a SATA kontrollert újból, magától. (Úgy tudom, csak a W7 háklis rá, hogy ahogy telepítéskor áll az AHCI, alapvetően úgy is marad mindörökké).
TRIM: Intel SSD toolbox időnként lefuttatva, olyankor megcsinálta a kinullázófájlokat (azt nem sikerült megtudnom az SSD topikból sem, hogy csupa 0, vagy csupa 1 bitet kell-e a törölt blokkokba irkálnom, azaz a flash-írási művelet első lépésében az egészet csupa 1-re, vagy csupa 0-ra állítja-e, majd irkálja bele az új tartalmat - bár lehet, hogy itt csak kiosztja az obsolete cimkéket a blokkoknak)Szerk.: Az Ati firmware az most akkor hol is lakik? Melyik BIOS-ban? Mert gondolom, hogy az embedded controllerben (ahol pl. a venti fordulatszámok, vagy az én legújabb trippem, a fényerő-lépések laknak) biztosan nincs!
-
Magnat
veterán
-
psyho85
aktív tag
-
-
brd
nagyúr
válasz
Chaser #22893 üzenetére
Ha nem kell a 64 bit (sok értelme nincs, mert a chipset úgyis 3GB-ra limitál), és a CPU-t nem érzed lassúnak, akkor ne is gondolkodj váltáson, nem fogja megérni (pláne, ha el sem tudod adni a T2500-ast). A T7600 baromi drága (volt, amikor én kerestem, most nem tudom, mennyi). A T7200 pedig nem sokkal gyorsabb; amikor én cseréltem, írtam ide, hogy mennyivel lett gyorsabb (én T2400-ról cseréltem). Ha mindenképpen gyorsítani szeretnél a gépen, inkább egy normális SSD vásárlásán érdemes elgondolkodni.
-
franc0
őstag
válasz
Chaser #22893 üzenetére
T1300, T1400, T2300, T2300E, T2400, T2500, T2600, T2700, T5500, T5600, T7200, T7400, T7600 biztosan jó bele.
Honnan? Lenovo support -> Product&Parts detail -> System service partsMondjuk szerintem nem igazán éri meg ezzel pöcsölni, max ha találsz olcsón T7400-at vagy T7600-at. De ezeket aranyárban adják...
Az enyémbe T9500 lenne a legnagyobb, ami már érezhető lenne T7300-ról, de minimum 25K-t kérnek egy ilyen prociért... hát a lópikulát. -
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #22886 üzenetére
ja, de arra figyelj, hogy milyen, TP-n belül is van több szabvány, nem mindegy...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #22888 üzenetére
gondolom az a supported amivel gyárottták, lásd hw maintenance manual (ThinkPad T60 and T60p -> Product overview -> Specifications)
-
psyho85
aktív tag
válasz
Chaser #22832 üzenetére
Részben. Sajna oszloposan ment tönkre, azaz ha nyomok pl. egy a-t, akkor a qay mind beütődik, változatos sorrendben. Érdekes módon a spec. ékezetes betűk, számok, shift, ctrl, alt, fn stb. teljesen jól mennek, a bekapcs gomb is, csak a bill. klasszik része adta fel. De sebaj, holnap veszek egy kedves fórumtárstól jó áron bill-t, ami bár angol, de nekem tökéletes az is.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #22764 üzenetére
tényleg, összekevertem, akkor nem ezzel függ össze, nálam eleve a legfrissebb van amit kiadtak
hankpoke: vélhetőleg alaplaphiba, apróban foglalkoznak többen is reball/reflow-val vagy veszel egy új lapot, 1-2 hete linkeltem hol lehet értelmes áron kapni (30EUR+szállítás)
-
lapa
veterán
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #22754 üzenetére
olyan rosszat valóban nem láttam még, de egy IPS-hez képest ez is nagyon gyenge, persze nem egy kategória, így nem is lehet egy az egyben összehasonlítani, de aki egyszer megszokta a jót...
Azt sajnálom, hogy 14"-ba nem gyárották IPS-t, 15" már tényleg nagyon nehéz, akksival 2,8kg.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #22748 üzenetére
a gpu hőfok és ventivel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy mi a BIOS verziód?
állítólag a 2.xx előttiek kevésbé tekerték a ventit és akár 1800-ra is leengedi a ford. számot
ccc-t meg driver telepítésnél tudod álltani, hogy ne tegye fel, illetve utólag is le lehet gyalulni
szerk: ja, de én a betekintési szögekre és színhűségre gondoltam, az szar mint minden Tn panelnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest