Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
salieri.
üzenetére
Ez alap minden gépnél, nem TP specifikus
Postán jön a gép, szóval otthon nyugodtan tudom tesztelni. Minden gépet kijelzőnél kezdek, aztán zsanérok, venti, kaszni..ramok, hdd - de azokat nem cserélünk - , csatlakozók, bill, touchpad, aztán bios, kódok, meg ugye thinkpadnál hogy gyári cuccok legyenek benne, T42 megtanított hogy erre háklis lehet egy IBM. Na meg az aku, azt is megtanultam ha elsőre jónak tűnik még nem feltétlen az.
Amúgy monitort nem külön programmal szoktam tesztelni, csak a szememmel..nagyon érzékeny vagyok rá ha csak 1 pixel is hibádzik vagy felhősödés van valahol. Válaszidő tesztelésre meg tolok egy kis Q3-at, elég jól be tudom lőni annak alapján mennyi a panel válaszideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Doctor Who (2005)
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Postán jön a gép, szóval otthon nyugodtan tudom tesztelni. Minden gépet kijelzőnél kezdek, aztán zsanérok, venti, kaszni..ramok, hdd - de azokat nem cserélünk - , csatlakozók, bill, touchpad, aztán bios, kódok, meg ugye thinkpadnál hogy gyári cuccok legyenek benne, T42 megtanított hogy erre háklis lehet egy IBM. Na meg az aku, azt is megtanultam ha elsőre jónak tűnik még nem feltétlen az.