-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
scream #69501 üzenetére
Egyelőre úgy tűnik, a sebbenzin bejött, legalábbis már nem látszanak a matricanyom halovány körvonalai, köszönöm a tippet! Simonjoe-nak hasonlóan.
akos1994: inkább szerencsés vagy, de azért a 2010-es gyártás nem feltétlenül jelenti azt, hogy valóban akkor is került használatba az X201-gyel együtt az az akku.
Jellemzően egyébként Sanyo akkuk azok, amiket lehet kapni, mint gyári akkut elérhetően pl. eBay-en. Tikakukac tudna mesélni egyébként arról, hogy próbált meg Panasonic akkut találni az X200s-éhez, sikertelenül (de akár a topikban vissza is lehet olvasni a saga-t).
Összehasonlításként idén januárban adtam el a T60-am, amihez 2006 decemberi gyártású, 9 cellás Panasonic akkum volt (azzal vettem 2011-ben, és úgy tudom, az előző gazdája is azzal az akkuval vette kb. 3 évvel korábban). A ciklusszámra már nem emlékszem, talán 3-400 ciklus között volt, de még 70% fölött volt a PM szerint az állapota, kb. 3 órás valós üzemidővel (alacsony, de nem teljesen levett fényerős böngészés wifin).
azbest: erre, de gondolom, ugyanaz a metódus lesz.
-
-
-
-
Francia91
veterán
válasz
scream #69276 üzenetére
En meg kifejezetten elvezem, amikor egy teljes telepitest megoldok 2 ora alatt, es nem egy hetig szopok vele, napi 4-5 orat bongeszve kulonbozo forumokat, hogy "akkor most mit es hogy telepitsunk?". System Update, leszed es telepit mindent hibatlanul, es nem egy hetig tart, mig kesz van a rendszerem
Van eleg stressz meg szopkodas a munkahelyemen is a CNC-kkel, otthon mar nem vagyom erre
-
Tikakukac
titán
válasz
scream #69276 üzenetére
Ööö, végülis ha élvezed, akkor vegyél konzumer szutykot, ott mélyre kell nyúlni, MSI-nél konkrétan programkódokba is
Azért álljon meg a gyászmenet, ne keverjük a gép bedriverezését és egyáltalán használhatóságát a munkával. Mikor egy 300-400k-s gépet egyesével kell kattintgatnom minden driverrel meg szívni, hogy na akkor megy a GPS nem megy, indul-e nem indul akkor az felvet kérdéseket. Ha ezt mondjuk meg kell tenni 100 gépen akkor pedig ott tartasz mint lakótársam aki most már hivatalosan is rendszergazda és esténként úgy néz ki a sok szutyok gép meg szerver pötyögése után, mint a mosott sz@r. És konkrétan én is úgy nézek ki, pedig heti 1-2 gépet kell max felraknom és kipörgetnem. Anno én is elprüntyögtem ilyenekkel, csak ez nem a kisegítő.
-
Tikakukac
titán
válasz
scream #69273 üzenetére
A megoldani mélytorkokkal vs. felrakom a system update-t és hátradőlve élvezem a felrakást és a tökéletes használatot azért marhára nem ugyanaz. Kipróbáltam és még X220-on is szar a win8.1 support, nyugodtan bekaphatja a Lenovo, úgy amblokk tényleg sikerül lassan annyira lejáratni a brandet TP vonalon és más vonalon is, hogy lehetne tanítani.
-
-
csubuka
addikt
válasz
scream #69181 üzenetére
Fogalmam nincs, hogy hogy jöttél erre rá, de így teljes a W8.1 támogatása a notinak...
Pöpec, köszönöm! A hotkey meg ott van a W8.1-ben is, gondolom nem tetszik neki, hogy túl sokszor volt előtte már másik verzió próbálgatva hiába szedtem le és restartoltam...
*A shockproof-os korábbi írásod csak most olvastam bocsi. A hotkeyt is W7 kompa módban csináltad nem?
-
Tim82
félisten
-
-
-
-
Chaser
legenda
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
scream #67432 üzenetére
Powermanager energia sémákat. Akkut állítani tökéletes, de energiasémák kb semmire nem valók. Ha sémázni akar valaki külső sw nélkül ott a wines, teljes mértékben testre szabható és nem kavar semmit. Nekem a nagyobb bajom most, hogy legfrissebb gyári driverekkel nincs OSD...
-
Francia91
veterán
válasz
scream #67168 üzenetére
Az utókor számára feltettem ide, amire való a ThinkVantage gomb, mert már megszűnt ez a program
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Francia91
veterán
válasz
scream #66862 üzenetére
De ha nagyon ragaszkodsz az uj Win-hez, nem megoldhatatlan a tema. Csak sok idot elvesz. Minden eszkozt es drivert egyesevel telepitesz, Windows 7 kompatibilitasi modra allitva a telepitofajlt, amit pedig nem tudsz feltelepiteni (FPR, TPM chip, stb), ahhoz leszeded a fajlokat, majd Eszkozkezelobol betallozod neki egyenkent. Tudom, mert nekem T500-asom van, vegigjartam ezt az utat vele, de inkabb visszatertem Windows 7-re, pedig a W8-as mar teljesen fel volt driverezve.
-
Francia91
veterán
válasz
scream #66862 üzenetére
Ha nyugodt eletre vagysz a W500-assal, akkor maradsz a Windows 7-nel. Szamtalanszor targyaltuk itt a topikban, hogy ezzekkel a gepekkel nem erdemes eroltetni a Windows 8-at/8.1-et.
Kerdesedre valaszolva: jol gondolod, nincs Windows 8(.1) ala hivatalos tamogatas szoftveresen es driveresen sem. -
-
WildBoarTeam
senior tag
Ha rákeresel bármelyik online árusító helyen, akkor 120k körül mozog...
ezek közül valamelyik lehet
Most az a kérdés, hogy mire akarod elsősorban használni.
- Sokat utazol, sok előadást tartasz? Mert akkor a kis méret és a touch is előnyös.
- Egyértelműen filmezni, játszani nem igazán lenne praktikus a 10"-os kijelző miatt.
- Irodai alkalmazásokhoz bőségesen elég a kapacitása (net, office, stb.).Bár most nem igazán vagyok benne biztos, hogy venni akarsz a "megvegyék" szó használata miatt...esetleg ennyiért akarod eladni? Mert akkor kalkuláld bele, hogy újonnan 120k, 1év bolti + 1év gyári garival....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest