- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
utgyuru #70126 üzenetére
Nem, alapjáraton úgy működik, hogy 95% alatt kezd csak el tölteni. Ha kicsit jobban beleásod magad, megadhatod te magad, hogy hány %-nál kezdjen tölteni, és hány %-nál álljon meg a töltés. Ezzel az eljárással meghosszabbítható az akku élettartama, főleg, ha ritkán használod akkuról, akkor nem érdemes 100%-on tartani.
szerk: Power manager telepít, ha még nem tetted meg, ott Battery fül/Battery maintenance-nél találod a beállításokat
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #69133 üzenetére
a betekintési szöged nem nagyon fog javulni, TN-panelokból csak a fullHD felbontásúak jobbak etéren, de T400-ba csak 1440-est tudsz rakni
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #69127 üzenetére
AIDA-val olvastasd ki a mostani panelod pontos típusát, és nézd meg, hogy LED-es háttérvilágosítású-e, ha igen, akkor szerintem gond nélkül menni fog a csere, bár én nem vagyok túl jártas a témában
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
venember83 #69042 üzenetére
ne gyaluld le a power managert, csak kapcsold ki ezt a funkciót...system settings/automatic optical drive power off
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
venember83 #69040 üzenetére
power managerben be van nálad állítva, hogy x idő után lekapcsolja az ultrabayt, ha nincs használatban
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
venember83 #68913 üzenetére
Teljesen
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #68826 üzenetére
Hőt vesz el és továbbít egy bizonyos alkatrésztől, amihez illeszkedik a hűtőrendszer felé.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #68809 üzenetére
A Firefox nem akad be, T400 P8600 SSD
-
lakkusjj
aktív tag
Tudom, hogy csak TN, amit linkeltem, de azok közt elég jó, a nagy felbontás miatt elfogadhatók a betekintési szögek, és jók a színei (igen, volt róla szó a fórumon).
Akkor szerencsés vagy a gépeddel, én a belinkelt ebay-es gépre reagáltam, ami azért jócskán túlárazott szerintem, akármilyen átalakított darabról is van szó.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
scarbantia #67797 üzenetére
A 4:3 ok, de 14'-ba nem nagyon tudsz rakni IPS-kijelzőt.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
#43301120 #67692 üzenetére
A T500 már 5 éves típus, rég lejárt mindegyikről a gyári garancia. Ha olyan gépet akarsz ami elmegy még 4-5 évig, akkor vedd számításba, a legkésőbb eladott T500 is már legalább 4 éves. Jó gépek ezek nagyon, de azért biztosra nem lehet megmondani, hogy meddig fogják birni. Hogy ellenpéldát is hozzak, ismerősömnél napi használatban van egy T30-as, ami azért nem mai darab
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #67661 üzenetére
Tippre, ha mozgattad a gépet, akkor az elején átbillentetted a fizikai kapcsolót, ha nem, akkor szórakozik a win8, legrosszabb esetben elhalt a wifi-d.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #67659 üzenetére
Kikapcsoltad a wifi-t...
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #67451 üzenetére
Ezt nem tudtam, vinyó nincs a gépemben.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #67442 üzenetére
Ez olyan, mint a Lenovo-s IRST és a nem működő TRIM, ott is egy HP driver a megoldás.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Dhampir #67314 üzenetére
Nem nyerte el a tetszésemet a 30-as szériával bevezetett új billentyűzet, plusz a trackpoint kinyírása a 40-estől, nem is tudnám megfizetni az újabb szériára váltást, de szerencsére nincs is a nagyobb teljesítményre szükségem.
Ezzel az új irányvonallal engem nem arra ösztönöznek, hogy vegyem meg az új gépüket, hanem, hogy nézzek szét HP és Dell-éknél. -
lakkusjj
aktív tag
válasz
beloadjoker #64583 üzenetére
Nagy enter= magyar kiosztás.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
beloadjoker #64571 üzenetére
Nem ír az akkuról semmit, rosszul tudja a kijelző képarányát, és a dvd-meghajtót úgy sorolja, mintha a gépben lenne, szerintem nem túl hozzáértő hirdetés.
-
lakkusjj
aktív tag
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
bitpork #64270 üzenetére
Nem látom, hogy volt-e említve, az USB problémádta rákeresve ezt találtam: [link]
Go to the Device Manager.
Make sure you are using your touchpad because the mouse temporarily wont work when you do this.
unplug all USB devices.
Under Universal Serial Bus Controllers right click on each of the devices that say " Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller" and select uninstall.
Restart your computer while it is on the docking station and let it automatically reinstall all the USB controllers and voila.. -
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #64154 üzenetére
Nálam egy power plan menü jön fel alapjáraton, nem kapcsolja rögtön a kijelzőt a kombinációra.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Colonel993 #63396 üzenetére
Ez elkerülte a figyelmem, hogy a másik Alt-ról van szó.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Colonel993 #63389 üzenetére
Ez elsőre nekem nem tűnik sérültnek, tedd a helyére a billentyűt, és kicsit erősebben pattintsd vissza, szerintem csak simán lepattintottad.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
F.B.I. #62887 üzenetére
Telepíthető rá (más kérdés, hogy szerintem kínszenvedés használni, remélem ezért a kijelentésért nem esnek nekem páran), a Lenovos szoftver támogatása gyér a rendszernek, főleg régebbi gépeken, memória 2gb elég netezésre, akkuból csak eredetit, a nagyobb (talán 8 cellás) akkuval 5-6 órát elmegy
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #62553 üzenetére
nekem meg r61-ből maradt
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
werszomjas #61785 üzenetére
A t400 hangtalan, a t410 zajosabb, és i7-tel melegedni is tud, de ez tpfancontrollal szépen szabályozható
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
VegyesTamás #61514 üzenetére
elbontod, egy kicsit hozzáraksz az összeghez, és veszel belőle egy t400/t500-at
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Blue Eagle #61478 üzenetére
megnéztem, ott van a pipa, de nem veszem ki, mert ez így jó, ahogy van
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Blue Eagle #61473 üzenetére
Ez fura, nálam babrálás nélkül rögtön használható az usb-s egér ébresztés után, sőt, ha bal gombal kattintok a külső egéren, az ébreszti is a gépet (t400).
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Blue Eagle #60762 üzenetére
.NET keretrendszer kell a system update-nek, talán a 2.0
nem tudom, hogy a system update-ből melyik a legújabb vistás (háttérképből sejtem a rendszert), win 7-re már 5-ös verzió is van, esetleg egy újabbat megpróbálhatnál -
lakkusjj
aktív tag
válasz
Blue Eagle #60734 üzenetére
ne csinálj vele semmit, csak rontani tudsz az állapotán babrálással, ha nagyon zavar, akkor inkább cseréld újra, de az is ugyanígy ki fog kopni egy idő után
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Blue Eagle #60732 üzenetére
normális, új vagy újszerű zsanérok ilyenek, majd nézd meg fél vagy egy év múlva, akkor már szokott lenni kis holtjátéka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest