- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Hát azt én is várom, mert nagyon kíváncsi vagyok. De többnyire csak spekulációkat láttam eddig. Meg ugye itt a 20 éves évforduló is... Nagyon hallgatnak, talán lesz valami
Mondjuk a mostani 20-as széria nem valami öreg...majd az Ivy start-ot minimum megvárják az Intel miatt.
A CES nekem csalódás a sok ultrahülyeség, meg edge miatt...
-
-
felvono
tag
Erdekesseg keppen ha felteszed a hd sentinelt akkor a homerseklet fulon van egy olyan sor ami az elettartam soran mert legmagasab homersekletet irja ki. Hogy mennyire valos ez az ertek azt en nem tudom. Gondolom vmi logbol banyassza elo. Ha nagyon magasat ir ki akkor jo esellyel ez volt a tegnapi izzitasi homerseklet
Persze ez a hd-re vonatkozik. Cpu homersekletet ezzel nem fogsz tudni merni.
-
stifi
senior tag
én is kiszúrtam ezt, már olvasom a tesztet!
a baj csak az hogy kicsit húzós az ára, de talán még mindig ez a legjobb megoldás, eladom a kingstont és becserélem a samsungra, így megmarad a a wwan bővítés lehetősége, és az ODD-t se kell kivenni, akár akku is mehet a helyére... -
[O]-[C]-[B]
tag
En úgy tapasztaltam, hogy egész napos használat mellett sem hangos a gép. Sôt, a 7200as HDD inkább hallatszik, mint a CPU hûtô. Mivel 2-3 hónapja használom, úgy gondolom ki kellett volna jónnie ennek a hibának. A tapipad meg szerintem is el lett találva. T510 méret, Apple gombsor, X200 minôség.
-
[O]-[C]-[B]
tag
Szerintem szuper. A legjobb gép a Lenovo-tól eddig.
Ugrásra nem volt akkora, mint az X61->X200, ott nagyobbat "ásítottam" de a legjobban sikerült gép eddig. Hamarosan elkezdek beszerezni ilyeneket eladásra is.
Én elektroműszerész vagyok, szóval sokat nem dolgozok nap közben (ill. nem ez előtt a gép előtt) a céges gépem egy fos HP, ha ahhoz viszonyítjuk mint ide Jeruzsálem. A privát életben nagyon kellemes társ, nincs vele effektív bajom.
A ventillátor abszolút nem hangos, kb. mint az X200 notebooké (~20dB). Az X200 Tabletnél nem halkabb, az kb 16-18dB, azaz tényleg halk. A X201-nál szerintem hangosabb. Az enyémben i5 van, ami azt jelenti, hogy nem high end matéria, de én még anno 400e ftért vettem, akkor ezt tudtam megfizetni. A VGA annak ellenére hogy integrált nagyon jó, de a legkellemesebb meglepetés az integrált kamera. 720p-s és tényleg nagyon gyönyörű! Játszani nem szoktam de a CoD-ot próbáltam, max kijelzőfelbontáson 70-80 fps.
Szerintem szuper gép, összességében jobb mint az X201.
SSD van a gépemben W7U-val. 10 sec boot idő. Erre szokták mondani, hogy bitchinfast!Szerk.: audi kolléga, a fenti sorok neked is válaszok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest