Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Netfone
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
iPodot sem tudok szerezni, csak az apple honlapján láttam, hogy bezzeg az USAban milyen olcsó és elgondolkoztam rajta, hogy nem lenne rossz üzlet még pár ezer forintos postaköltséggel sem....)
Ha Nyugat-Európából rendelném akkor nem kell rá vám az EU miatt? Csak az a baj, hogy angliában az iAudio csontra annyiba kerül mint itthon...
USAban sajnos nincs ismerős, bár most hogy mondod tulképp van, de kb 1 évben egyszer látjuk őket, nem akarok szeptemberig várni. Vagy esetleg ő már elküldhetné nekem nem hivatalos csomagban? hmm, utána kéne nézni mennyibe kerül az iAudio az USAban...Nem tudjátok hol tudom megnézni? Nincs valami nagy amerikai online shop honlap címetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest