- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Igen, tisztában vagyok vele (olvastam is), hogy nem orvosi műszer. De azért az ilyen "saccolás" elég durva. (Ezzel az erővel mutathatna egy konstans értéket és kiírhatná, hogy forduljon orvosához, gyógyszerészéhez stb.. ) Szóval inkább ne lenne benne, ha ennyit tud csak, mert aki esetleg ezt próbálja használni, ezzel ellenőrzi a véroxigén szintjét, és bízik benne, az könnyen komoly bajba kerülhet
-
zsozsi67
csendes tag
Én hasonló "cipőben járok". Van egy Samsung s24 telóm, szeretnék hozzá okosórát. Nagyon tetszik a Samsung watch 7, de az üzemideje kritikán aluli, ezért el kezdtem nézelődni. A Huawei gt 5 pro-val szemezek.
Jól kommunikál az óra Samsung telóval? Értem ezalatt, hogy az értesítések átjönnek? Telefonhívásnál a nevet is kiírja? Mennyire "dobálja"' le a telefon az órát? Megbízható a kapcsolat?
Még mindig jó választásnak mondanád samsung telefonhoz? -
-
Hivatalos hazai forgalmazónál (MM) vettem az órát, eredetileg is ebbe a régióba szánt készülék.
zoli978: Tavaly augusztusig iPhone-nal (13PM) használtam, rendben volt a kapcsolat, azóta S24U van, ezzel is tökéletes. Korábbi GT-t is használtam iPhone-nal és Samsunggal is. Igaz, réggebben, de volt olyan, amikor az iPhone-ra jobban, gyorsabban visszacsatlakozott a régebbi GT, ha előtte kimentem azzal a telefon hatósugarából. Ezzel az órával már nem tapasztaltam különbséget, mind a két esetben teljesen ok.
-
plaszy
őstag
Szia!
Köszi a választ.
Igazából egy előrehozott ajándék volt. Nem szándekoztam én sem cserélni, de ha már így alakult, akkor nem álltam ellen.
Még ki sincs bontva a dobozából, mert a kövi pár napban nem is lesz alkalmam viselni.
Tudásban én sem olvastam sok előrelépést.
Tényleges tudását majd csak később nézem meg.
Egyébként csak alap dolgokat szoktam én is rajta nézni. (Pulzus, lépés, magasság, értesítések.)
-
pgonzy
tag
Persze felhasználó függő, de nekem az üzemidő olyan 5 nap. Amikor 20% alá esik a töltöttség, akkor teszem töltőre, de ha elfelejteném, akkor is kibírja azt a napot. Ez nagyon jó a wearOS után. AOD bekapcsolva, szeretem, ha akkor is van a kijelzőn valami, ha nem fordítom magam felé az órat, így választok számlapot is.
pulzus, stressz, alvás monitorozás folyamatos, kb. 3 naponta gps-es 5-8 km séta, túra, üzenetek, hívások jelzése. megnézem a bőr hőmérsékletet, de csak hogy legyen ott valami.
Így vagyok a véroxigén szint méréssel.is. A gps pontosnak tünik, sajnos ez sem tudja amit a garminok, hogy amikor megállok, akkor nem számol. Viszont rákérdez kilépésnél, samunál volt hogy véletlenül leállításra mentem, és ott egyből ki is lép. A plusz appok órára ingyenesek, de mindnek kell valami app a telefonra is, az mind fizetős. Egyet vettem meg, amiben lehet listákat léttehozni, de az sem az igazi kicsik a betűk, és nem lwhwt állítani. Nekem tetszenek a számlapok, persze hiányzik a beállíthatóság. Majd ha a samu is szép órákat készít, és nem 1-2 nap lesz az üzemidő, akkor lehet visszatérek, de egyelőre nem ez az irány, nekem az ultra is csúnya, és drága is.
-
Szia!
Én például azért használok régóta Huawei órákat, mert felváltva vannak Samsung és Apple telefonjaim és így nem kell az órát is cserélgetni.
Az üzemidőn túl persze, mert abban nagyon jó a Huawei, cserébe kevesebbet tud maga az óra, mint egy csúcs Samsung vagy Apple.
Én csak alap dolgokra használom, jelezze a hívásokat és üzeneteket - telefonhívást is az órán intézem néha, de csak ritkán -, nézem az alvást, mozgást/sportot - utóbbi csak minimál, amikor időm engedi esténként, a napi lépéseken...stb. túl -, néha időjárás és naptár, kb ennyi.
Hetente töltöm az órát és annyi - közel sem merül le ennyi idő alatt -, Samsung és Apple esetén ez vélhetően napi rutin lenne...
Lehet, persze, hogy ha többet tudna egy óra és elkezdenék további funkciókat használni, később már hiányoznának azok is. -
pgonzy
tag
Tudtam ismerem a nick-et valahonnan.
Sok számlapot találtam az 5pro-ra általad.
Valóban, ez egy sokkal zártabb, kevésbé konfigurálható rendszer. Igazából én csak az alap appokkal használom, a telepíthetők szinte használhatatlanok, meg a dizájn se az igazi ezeknél.
Viszont maga az óra nagyon szép, én találtam pár számlapot ami tetszik, valóban hiányzik a konfigurálhatóság lehetősége, bár ebben a garmin lapok a nyerők, ott viszont már annyira aprólékos, hogy már az zavaró néha.
Hiányzik jó néhany dolog a wearOS után, de én megszerettem a GT4-et.
Sajnos nincs tökéletes óra, mindenkinek el kell döntenie, hogy a felhasználói szokásaihoz mi a megfelelő. -
gjoco1
addikt
Bocs , kiszaladtam a szerkesztői időből . . .
Illetve még azt sajnálom ennél , hogy ( igaz van rengeteg ) elég gyermeteg lapokat készítek ehez . Lehet nem leszek népszeű , de nekem ez is egy lényeges tényező hogy olyan face legyen rajta , amire szívesn rákukkantok és nemkülönben még szabható is legyen .
De Te ezt mint Samus átérzed és valószínű hiányzik is . -
pgonzy
tag
Szia!
A lépésszámra nincs külön panel szerintem. Vagy ahogy írtad is, óraszámlap, vagy a tevékenység panelre bökve tudod megnezni.
A hangoknál ki lehet kapcsolni az edzés közvetítést, vagy csak lehalkíthatod.
Remélem ezeket kerested.
Látom wearOS mellett használod, nekem 5 pro van, de már szinte nem is használom a GT4.mellett, csak a mobil fizetés hiányzik igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Magsafe töltő eladó
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest