- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pdave
aktív tag
Na pont a pontatlansággal van bajom. Egyrészt itt kb 5-600m adódott a túra hosszához, hiába csak 10m kilengések voltak, másrészt értem és tudom, hogy kézzel lehet szüneteltetni, de nehogy már nekem kelljen ezzel foglalkozni. Egy olcsó noname óránál oké, de ez nem egy alsó polcos termék..
Ha egyszer ülök egy helyben már 10 perce, akkor ne gondolja már azt, hogy mozgok.. Na mindegy, valószínűleg nekem nagyok az elvárásaim. -
szultan
csendes tag
Eddig nem volt időm olvasgatni, most rákerestem a "hívás"-ra és ilyeneket dobott fel:
"A hívás indításakor nem a BT fülhallgatón, hanem a telefonon lehet beszélni, és kézzel kell a hívóképernyőn BT gombbal átkapcsolni a fülesre. Ugyanezt tapasztalom az autós kihangosítóval is.
Bizonyos kihangosítókkal az is előfordul, hogy az órán akarja a beszélgetést.
Megjegyzem, ez nem csak Huawei watch GT2Pro vel GT3 Pro-val van így, hanem egyén noname kínai órákkal is hozza a hibát.
Tehát ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz , akkor minden egyes hívásnál kézzel állítgatom, hogy a fülesen akarok beszélni.
Ha a felépült hívás közben csatlakoztatom a BT fülest, akkor szépen automatikusan átkapcsol a fülesre, de ha a hívás előtt össze vannak csatolva, akkor kézzel kell kapcsolni."Illetve ezt:
"Az órán is jelzi a hívást, én úgy szoktam, ránézek az órára hogy ki hív és felveszem a mobilon. Nincs olyan hogy kötelező az órán fogadni a hívást. Használtam OnePlus 8Tvel és most Honorral"Szóval ezek alapján nekem akár jó is lehet, mert se BT füles se autó kihangosító nem játszik nálam.
Csak ez a 46 mm ne lenne.
-
scyllarus
veterán
De, az app a hibás. Az AW a standard, tetszik, nem tetszik. pl. tetovált kézen az egyetlen, ami működik (nem vagyok az egyébként, de jelzi a szintet.)
A kicsi kereknek a kijelzője is kicsi, ami nekem nem opció.
Igen, nem kap, sőt a hibákat is fosul javítják (volt több is, tudom). És nem jön mindenhová frissítéssel avulás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest