- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- LinkedIn-magánbeszélgetésekkel tréningeztek AI-t
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egyet én is! Eddig nagyon tetszik. Sima Watch GT-t váltott, szóval van változás azért a jó pár év óta.
Amit kérdeznék, hogy a számlapok közül eddig nekem nem megy ki teljesen a keretig egyik sem. Ez miért lehet? Van közte kb. 2-3 mili fekete rész, ahol a design, marketing képek alapján vonalaknak kellene lennie.
Ezt lehet valahogy kihúzni a széléig, vagy így kell megszokni.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
tomi613
aktív tag
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
őstag
válasz Bella80_ #192 üzenetére
Tudom, hogy ez nem segít rajtad, de nálam mindíg csatlakozik a telefonhoz. Ráadásul két órát váltogatva hordok, egy Watch Fit-et és ezt a GT4-est. Ha a Fit-et hordtam és átveszem a GT4-et, amint a Fit hatósugarán kívül kerülök, már irja az üzenetet az óra, hogy akarok-e csatlakozni a telefonhoz vele. És utána már állandóan újra csatlakozik ha ismét a telefon közelébe érek.
-
legenda
válasz Bella80_ #190 üzenetére
Szia!
Első körben érdemes ellenőrizni az órakapcsolat védelmét az Egészség alkalmazásban:
Ha esetleg valahogy korlátozásra vagy kikapcsolásra került, az okozhatja a problémát.
Azon túl kell az alkalmazásnak helyhozzáférés, elég úgy, hogy csak annak a használata közben.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Huawei watch GT 4 órám van a megjelenés óta, eddig semmi gondom nem volt vele, viszont most több hete már, hogy magától nem csatlakozik a telefon az órához, semmit se állítottam át, csak akkor ismeri fel, ha bemegyek a health alkalmazásba, de magától nem kapcsolódik. Légyszi segítsetek kinek milyen ötlete van, mit csináljak, hogy újból csatlakozon magától?
-
legenda
Nem valami pörgős a topic.
Nekem GT 4 lett, korábbi GT típus bevált és miatt.
Amiben többet tud a sima 4, azokra a funkciókra nem volt szükségem, ezért nem is jártam utána, hogy mennyire jók, pontosak.
Az extra tudás szempont lehet persze ellenkező felhasználói szokásoknál, elvárásoknál is és akkor más irányú döntés születhet.
Az eSIM például jó dolog, a cégesünk eddig a Telekomnál volt, ott volt lehetőség MultiSIM használatára, de sajnos váltanunk kellet 2 hete Vodafone-ra és ott nincs ilyen, így kilőve...
A privát SIM-nél meg nincs értelme az eSIM használatának (az továbbra is Telekomnál van).Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
wwhy
veterán
Srácok, ha vkinek volt dilemmája a sima 4 vs GT4 között, melyiket választotta/miért?
A 4 eg.ügy-i funkciói - EKG stb. egyáltalán jók valamire vagy paraszthülyítésELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
pdave
aktív tag
válasz forintuser #181 üzenetére
Nekem a GT2 hülyült meg így, cserélték az alaplapot (vagy talán fődarabot?) ha jól emlékszem, mert azon volt rajta az érzékelő. Garanciális volt.
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
forintuser
őstag
Élménybeszámoló. Az elmúlt hetekben konstatáltam, hogy nálam nem működik a magasságmérő. Sok visszaállítás, szervíz után (ahol semmit sem csináltak) bekapcsolom az órát. 46% volt a töltöttség. Feltöltöttem, kézre fel, csináljunk valamit. Kb délután lehetett. Másnap reggel nézem az órát, akku 52%. WTF. Megint feltöltöttem, másnap ugyan az. A két hét készenléti időből lett másfél nap. Utána olvastam, sokan voltak, vannak így. Minden mindegy még egy óravisszaállítás, és egy tavalyi Huawei Health verzió felrakása után megjavulni látszik.
Holnapkészítést vállalok.
-
legenda
válasz forintuser #183 üzenetére
Akkor remélhetőleg cserélik, mert nem szoftveres hibának tűnik.
Beállítottam nagyjából az órát és néhány furcsaság a korábbi verziókhoz képest:
- Akkor jelzi csak kékkel az óra az aktív BT kapcsolatot, ha meg van nyitva a telefonon az Egészség alkalmazás, de ha bezárom, akkor is megfelelően működik minden, beérkeznek az órára a hívások, üzenetek...stb.
- Nem mérte az alvást az óra, azt írja, kapcsoljam be a True Sleep funkciót az Egészség alkalmazásban. Erre korábban nem volt szükség, anélkül is mérte (a feleségemnek is méri a GT 3), hanem is az annyira részletes módban.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz forintuser #181 üzenetére
Nem segített a gyári visszaállítás sem?
-
forintuser
őstag
Én meg ma küldtem vissza garanciába. Barométer, magasság, Gps nem működik.
-
legenda
-
pdave
aktív tag
Na pont a pontatlansággal van bajom. Egyrészt itt kb 5-600m adódott a túra hosszához, hiába csak 10m kilengések voltak, másrészt értem és tudom, hogy kézzel lehet szüneteltetni, de nehogy már nekem kelljen ezzel foglalkozni. Egy olcsó noname óránál oké, de ez nem egy alsó polcos termék..
Ha egyszer ülök egy helyben már 10 perce, akkor ne gondolja már azt, hogy mozgok.. Na mindegy, valószínűleg nekem nagyok az elvárásaim.https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
őstag
A Huawei órái ilyenek, nem tudják automatikusan érzékelni, hogy az aktuális edzés/túra/akármi közben szünet van. Ha valamiért hosszabb időre megállsz, akkor kézzel kell szüneteltetni a mérést Aztán a szünet végén kézzel kell indítani a folytatást. Ez már az első Watch Fit-nél is igy volt, szóval aki korábban is Huawei órát használt annak ez már rutinból megy. Ettől nem használhatatlan az óra.
A bemutatott egyhelyben bolyongás a gps vevő pontatlansága miatt van. Így belenagyítva szörnyűnek tűnik, de ez az útvonalgombóc kevesebb mint 10 méter átmérőjű, megesett már nálam is, hogy ilyet csinált. Ezért kell kézzel szünetetni a mérést. Meg azért is, mert felborul a statisztika amiatt, hogy az időt méri de a távolság nem nő, ergo egy rakás adat hibás lesz pl átlagsebesség. -
pdave
aktív tag
Na nekem pont a megállás a lényeg, sajnos olyan opció nincs, hogy bekapcsolható legyen, vagy magától érzékelje, ha épp megállok pihenni, és egy hegyi túrán 1-2 alkalommal van hosszabb pihenő, ebben a formában viszont így használhatatlan.
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki túrázás rögzítésére az órát? Nekem az elődje, GT3 van, illetve előtte GT2 volt, és mindkettő képtelen megbirkózni azzal, amikor túrázás közben megállok pihenni, és ilyenkor össze-vissza ugrál a gps (lásd a lenti képet), így plusz utat ad hozzá. Mindkettőt visszavittem gariba, cseréltek hw-t, de hiába. Ugyanazt csinálja. A kérdés, hogy ez a verzió jobb ebben? Ha valakinek van erről infója, megköszönném.
-
őstag
Sziasztok, egy galaxy s24 ultrával használom az órát, és mikor üzenet jön messengeren, vannak gyors válaszok, de hiába küldöm vissza, nem küldi el, mivel lehet a gond?
-
őstag
#jóvanazúgy
#csakkicsitlötyög
(20 mm-es Certina Cascadeur fémszíj)
-
őstag
válasz kupai géza #163 üzenetére
Fekete, Csukló méret. 140-210 mm-ig
-
kupai géza
csendes tag
Köszönöm! Óraszijjat kisebb csuklóra lehet hozzá kapni? A feket színű óra vásárlásán agyalok, ott ha jól látom a szíjat akkor több luk van , állítható.
-
ntomi0730
senior tag
válasz kupai géza #161 üzenetére
Én 15-tel használom, és teljesen igaza van az előttem "szólónak". Tökéletesen működnek együtt. nem fogod megbánni.
-
kupai géza
csendes tag
Szuper, jól hangzik! Lehetne egy kérésem, csak hogy látthassam müködés közben?
Ha pesti vagy és belefér valamikor az életedbe akkor meghívnálak egy kávéra és közben kérdeznék. Nem akarok tolakodó lenni és persze elfogadom, ha nem. Viszont pont örülök , hogy iphone-al használod, így könyebb lesz a döntés ha láthatom élöben. -
őstag
válasz kupai géza #159 üzenetére
Nem dobod ki, minden téren hibátlan, én iphone 15 pro maxhoz vettem, az óra tökéletes, főleg a közel 2 hetes üzemidejével.
-
kupai géza
csendes tag
Sziasztok! Gondolkodom a GT4 vásárlásán ,de picit el vagyok bizonytalanodva. Érdemes iphone-hoz venni ilyen órát? Esetleg aki már egy ideje használja és van vele tapasztalata? Minden infó jól jön legyen az akár negatív is, mert nem szeretnék 100k-t kidobni az ablakon. Köszi a segítséget.
-
LeMarci
tag
Ha éppen mélyalvásban voltál akkor max 5 perccel eltolta az ébresztést
-
forintuser
őstag
válasz kszabolcs82 #156 üzenetére
Mit takar az a funkció? Mitől volt intelligens?
-
kszabolcs82
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Honor magic watch 2-ről váltottam. Azon működött az intelligens ébresztés. Ezen miért nem?
Előre is köszi a segítséget. -
tomi613
aktív tag
Mai
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
wwhy
veterán
Hasonló a kérdésem, de GT3 Pro vs. Gt4
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
őstag
válasz Ferenczi Áko #148 üzenetére
Akinek gt3 van annak biztosan nem éri meg váltani, nekem nem volt órám, így már a gt4-et vettem meg.
-
őstag
válasz Ferenczi Áko #146 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Huawei watch gt 3 mivel tud kevesebbet mint egy Gt 4? Volt már nálam mindkettő, de érzésre ugyan azt adta, ugyan azok az animációk stb stb..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
őstag
Kezdeti (sajnos nem túl jó) tapasztalatok....
Még szokom a méretét, nem hordom egész nap, többnyire csak melóhelyen. Tegnapelőtt a szokásos kutyasétára felvettem és csináltam egy kültéri séta mérést. A mérés nem volt problémamentes sajnos, pedig nem volt túl nagy a kihívás. Városon kívül földutakon kb 1 óra kör. Van benne rövid, meredek emelkedő is (szőlődomb), ami megugrasztja a pulzusom. Na itt vettem észre a problémákat. A domb felénél már volt kb 130 a pulzusom, az óra szerint csak 90. Igazgattam a kezemen (Watch Fit-et sose kellett igazgatni pedig azt még lazábban hordom, mégis mindíg rendesen mér). Sok igazgatás után (közben felértem a domb tetejére) végre megugrott a pulzusjelző 133-ra. Nézegettem közben ,hogy miket mér még. Ami szuper, hogy méri a szintemelkedést (Watch Fit nem tudja) Sokat túrázom, ott ez jól jön. Valamint rajzol "térképet" a kültéri séta közben amit akkor látok ha fentről lehúzom. Azért van idézőjelben a térkép mert nem valódi térképet mutat, csak húz egy kék vonalat a fekete képernyőn, amit lehet kicsinyíteni, nagyítani. Így látszik akár a teljes útvonal mintája. Nade! Közben a képernyő peremén körben mutatja az északi irányt. Hát az egy katasztrófa. Amikor ránéztem két percig dél felé mutatta az északot, aztán pördült egyet és kb jó irányba mutatta (hosszú egyenesen mentem közben). És egészen addig jó volt amíg el nem kanyarodtam. Mert csak én fordultam el, az északi irány nem fordult....csak jóval később eszmélt fel, hogy az észak másfelé van. Érdekes, hogy az iránytű alkalmazás önmagában nem laggol. De az edzés nyomvonal rögzítésnél teljesen hasznavehetetlen. Szerencsére ez marginális probléma. De a pulzusmérés "elbambulása" már komoly gond. Legközelebb kikapcsolom a nyomvonal mutató kártyát. Gyanítom az blokkolta le az összes mérést.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Ferenczi Áko #136 üzenetére
A ne zavarj mód ezen az órán nem így működik. Elég elolvasni mit ír ki, amikor bekapcsolod a ne zavarj módot
Tehát a képernyő bekapcsolás attól még működik.
Ha azt akarod, hogy a képernyő se kapcsoljon be, akkor az alvó módot kell bekapcsolni.Tense: Ugyanez van nekem csak angol verzióban.
Kellett egy mutatós, kevés infós is:
És kell még mutatós, több infóval.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz forintuser #134 üzenetére
Van angolul is, rosszat raktam be. Mint mondja a kolléga is gyuri2008
-
Ferenczi Áko
addikt
Hozzám ma került egy ilyen óra, viszont míg a Honor Watch Gs pro órámon a "Ne zavarj" mód ha aktiválva lett akkor nem csak fekvés/alvás közben nem villant fel a kijelző, hanem mozgás közben sem. Csak gombnyomásra. A Gt 4-nél most pl ülök és ha magam felé fordítom az órát, világít a kijelző, felül mutatja egy kis ikon a "Ne zavarj" módot..Kíváncsi leszek éjjel, vagy fekvés közben is csinálja-e, mert pont ez lenne a lényege, hogy max gombnyomásra világítson..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
gyuri2008
veterán
válasz forintuser #134 üzenetére
Van angolul is ingyenes.GS20
-
őstag
válasz forintuser #131 üzenetére
Nem használom az alvásfigyelést, csak a tesztben emlegetik, hogy ebben már fejlettebb. Már felismeri az apnoét (nekem nincs légzéskimaradásom, de a feleségemnek van, és a Watch5-je a füle botját se mozdítja rá)
Most keresgetek számlapokat, mert a gyáriak borzalmasak. Az ingyenesek között vannak egész jók, de veszek is párat[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv Urak!
Egy bőrszijas példánnyal becsatlakozom. Egy Watch Fit volt eddig, ami marad továbbra is, csak az nem tudta megadni az "óra" érzést. Ez már órának néz ki, bár a méretével még barátkoznom kell. Alvásfigyeléshez, reggeli rezgősébresztéshez nem hiszem, hogy ezt fogom használni.[ Szerkesztve ]
-
LeMarci
tag
Van a ne zavarj mód erre, ebből én az időzítettet használom, ilyenkor nem rezeg értesítéseknél és karlendítésre nem kapcsol be, de ha gombbal bekapcsolod akkor a rendes "fényes" számlapot mutatja. Van az alvás mód itt van automata és időzített, ebből is inkább az időzítettet használom, ez kb ugyanaz mint az ne zavarj, csak itt ha bekapcsolod az órát akkor először egy full fekete hátteren szürke számokkal mutatja az időt és ha valamit állítani szeretnél egy újabb gombnyomással a rendes felületet hozza fel.
--------------Lehet valami eltér a leírásomtól, én watch 3 pro-t használok, de kb ugyanaz a rendszer ---------------------------- -
ntomi0730
senior tag
-
Doller
tag
Sziasztok!
Korábban egy Gt2-m volt, ami megadta magát sajnos (lejött a kijelző üveg, aki visszaragasztotta -telefonszervízes-, az meg elég balf.sz módon, mert körben végig párás hatása volt, de 2 hét után már a kijelző is érzéketlen lett ), ilyet vettem.
Ami hiányzik a Gt2 után, az egy beállítás. Vagy én nem találom, vagy nincs...
A lényeg: ezen is be lehet állítani, hogy éjjel adott időkereten belül ne világítson a kijelző, ha felemelem a kezem? Mert nem olyan jó, hogy ha fordulok egyet, aztán arra ébredek, hogy kivilágítatlan a szemem pár másodpercig. A Gt2 sötét maradt 22:00tól 7:00ig, ahogy beállítottam. -
őstag
Hol lehet kikapcsolni, hogy ne küldjön jelvényeket? Nagyon nem érdekelnek ezek a move goal medál és egyéb marhaságok
-
senior tag
Sziasztok!
Kb ebben az árkategóriában keresnék kiemelkedően jó gps-el rendelkező okosórát, (illetve az elérhető legjobb ilyen szolgáltatást nyújtót). Mi a tapasztalat a GT4-el ilyen téren?
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok. Tudna abban valaki segíteni, hogyha jobbra húzom a kijelzőn az újjam, akkor megjelenik az inteligens aszisztens. Ott a widgeteket hogy lehet szerkeszteni? Sehogy nem jövök rá.
-
őstag
Szerintem is Három napja vettem, első bekapcsolás után frissített, (nem néztem a verziószámot) és tegnap újabb frissítés jött, ez amit beraktam. De mind1 is, a lényeg hogy végre vettem egy olyan kütyüt amivel nem fürödtem be 48 óra után pont 20%-ot merült, felével is megelégednék, de így meg aztán zsiiir xd
-
tomi613
aktív tag
Nem ez újabb. Volt a 161 C00M04 és most ez a 161 SP1C00M04 javítás. De ahogy nézem Tense egyben kapta meg mert az ővé SP1es de csak most írja neki a 40 ébresztőt
-
tomi613
aktív tag
Újabb frissítés
-
őstag
Ma én is csatlakoztam egy 46mm-es változattal, egyelőre nagyon tetszik.
Ahhoz képest amilyen jó óra, nagyon halott ez a topic[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Ma vásároltam meg a készüléket, eddig tetszik, ismerkedős fázisban vagyunk még. Jött viszont egy furcsaság, hogy amikor bekapcsolom az órát akkor jön pár értesítés, amit fogalmam sincs, hogy honnan vesz. Konkrétan egy banki alkalmazás értesítései jelennek meg, amik persze nem valósak. Érdekes, tapasztalt ilyet más is esetleg? Illetve nap közben volt, hogy random bedobta ismét "csak úgy" ezeket az értesítéseket, hogy terhelődött a számlám 300 - 350 - 1150 Ft-al, de ezek nem valós tranzakciók, sehol nem látszik ez, se a telefonon, se a banki applikációban, se az internetbankban.
Annyit észrevettem, hogy ezek az összegek korábbi tranzakciók...
No, itt a szerkesztési idő alatt szerintem meg is volt a megoldás. Addig, amíg nem voltak törölve ezek a korábbi tranzakciókról szóló értesítések az iPhone-ról, addig dobta az órára is újraindításkor és időnként, most viszont, hogy a telefont is újraindítottam, és eltűntek az értesítések, így nem küldte már az órára sem.
Bocs a buta dolog miatt, de "tanulságként" itt hagyom a jövőnek. Szóval ismerkedek tovább az órával.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
válasz N.otorious #110 üzenetére
Most ismerkedem vele.
Samsung watch6-rol jöttem át. -
tomi613
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
mac.c
újonc
Sziasztok! Két napja egy Huawei Watch GT4 tulaja vagyok. Pofás darab, azonban a 46-os méretű órához kapott + fémszíj szemek nem lettek elegendőek. Extra méretű a csuklóm, meg én is . (még min. +1 darab kellene, hogy kényelmes legyen az óra viselete) . Kérem, hogy amennyiben van valaki aki ismer olyan felhasználót akinek maradt 1,- db felesleges fémszíj bővítő eleme az jelezze. Vevő vagyok rá. Előre is köszönöm.
-
Nigér
őstag
Sziasztok, itthonról honnan lehetne 4 pro - hoz óraszíjat venni?
-
lasz10
junior tag
Mondjuk ettől a hűségkártyától nem estem hasra.
Van egy régebbi, Honor GS Pro-m, nemrég az akkuját kicseréltem, azon kívül tudja, amit kell, a szenzorai az Omron M7-esemmel és kézi véroxigénmérőmmel összevetve ugyanúgy 1-2 % pontossággal mutatja, mint a watch GT4, így nem sok értelmét látom a +100K beruházásnak. Ja, és az akkuja is izmosabb, gyári, 810 mAh a GS Pro, és a bluetooth hatótávolsága is jobb a GS Pro-nak.https://bit.ly/3UUXZYw
-
lasz10
junior tag
válasz Parallaxis #100 üzenetére
Igazad van, kipróbáltam androidon, azon sem megy, hazudik a huawei ebben is, pedig szépen felsorolja, hogy melyik országokban működik, "Hungary" is szerepel benne, és kb. másik 50 ország.
https://bit.ly/3UUXZYw
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MIUI / HyperOS topik
- Tovább nőtt a Netflix előnye, emelik az árakat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget