- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
zeon.hu #8269 üzenetére
A Képen látod az Office alkalmazást abban van Word Excel pdf sőt konvertálni is tud és szinkonozálni is. Fájlokat is át tudod vinni és a Microsoft fiókkomal be is tudok lépni.
Ki próbálom az OneDrivert neked. Működik, az igy, hogy az Officenél bevoltam lépve automatikussan belépet a google fiókba.
Melyik messenger a facebook messengere kell? -
-
bubus66
nagyúr
válasz
zeon.hu #8234 üzenetére
Hát igen itt a cikk
Ha a Huawei a saját oldalára tudja állítnai a fejlesztőket (megvan rá az esély) akkor a google nagy bajban lesz. Mondjuk csődbe biztos nem megy. -
bubus66
nagyúr
válasz
zeon.hu #8232 üzenetére
Szia természetesen gyári beállítások visszaállítása kellett. Tudom, és ha minden működni fog a HMS stabilabb lesz mint a google szerintem. A Gond GMS-sel van.. Működik a Gmail is egy Bluemail nevű appal ami nem csak gmailt tudja szinkronizálni hanem az egész goggle fiókód.
A Maps is működik, csak számitógépről nem tudsz rá küldeni semmit sem. A Facebook, és a Messenger gyönyörűen megy, a youtubra van alternatíva, és az jó benne, hogy lehet kérni olyan appokat, hogy fejleszek HMS amik még nem működnak. A banki alkalmazásokat is az apkcombo.com-ról lelehet tölteni. Nem hiába kardoskodik a google, hogy engedjék vissza a Huaweit.
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #7893 üzenetére
Teljes mértékben igaz.
Higiénia az egyetlen mód.
Amit azért még bevezetnék.
Minden metróállomásra és nagyobb csomópontban, pályaudvarokra automata kézfertőtlenítőt kihelyezni több pontra.
Ez nem sokat ér, de azért rengeteget számít.
Most megyek már aludni, mert éjjel meló.
Legyen szép napotok!ui: Szájmaszkok,fertőtlenítők, illetve védőeszközök árát, az előállítási költségen fixálnám államilag. Ez most ne a haszon szerzés ideje legyen.
Aki drágábban adja, azt büntetném, akár a működési engedélyének visszavonásával is.
A közvélemény is nyugodtabb lenne, ha tudnának védőeszközöket venni olcsón. -
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #7891 üzenetére
Tökéletes meglátás az elszigetelés.
Te kocsival jársz, ezért nem látod.
Ma éjszakára is megyek metróval dolgozni, ahol egy gombostűt nem lehet ledobni.
Te szerinted? Korlátozzuk a száz főnél nagyobb rendezvényeket, és bezárjuk az iskolát, de a tömegközlekedést nem?
15 perc, szoros kontakt.
A metrón 24-percet utazom, és sajnos pont metró pótlás van, pont a Szent László kórház közelében, utána még a metrónyi ember felszáll a buszra, amin kapaszkodni se kell, mert annyian vannak, hogy nem tudsz eldőlni.
Így utazol még 20 percet. Ez nem szoros kontakt? Szerintem jobban fertőzz mint az iskola.
Nézzük meg egy reggeli és esti vonatot csúcs időben.
Vagy most ugye a sofőrök védelme miatt lezárt ajtót(védeni kell őket, nem tagadom), nem lesz kevesebb az utas, de még jobban össze lesznek zsúfolva az emberek.
Ha te Budáról mész észak Pestre, akkor kb 1-órát utazol tömött buszon, szoros kontaktban.
Az iskola padban, illetve a 10 perces szünetben sincs ilyen szoros kontakt.
A kollégáim is panaszkodnak, hogy a tömött vonaton jönnek dolgozni és a fél vonat köhög, illetve tüsszög.
Egyszóval, a járványügyi kockázat csökken az iskolák bezárásával, (nagyszülők vigyáznak a gyerekre, könnyű mondani, hogy ne.) Viszont csak csökken és nem szűnik meg.
Javaslat!
Céges kis buszokat beállítani, amire persze támogatást adni és így behordani a dolgozókat.
Több busz, kevesebb tömeg.
Kinek van erre pénze, senkinek.
Ezzel szerintem el is mondtam mindent.
Lenne ötlet, hogy lehetne megállítani, de ha leírnám ide, akkor elvinnének, mert pánikot keltenék.
Más módja nincs. Lassítani lehet, de megállítani nem. Mint mondtam. 1-hónapig álljon a gazdaság és ne hónapokig. Nem tudjuk úgysem elkerülni.
Ha meg mindenki kocsival járna, megölne minket a légszennyezettség. -
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #7889 üzenetére
Teso!
Az influenzát nem tudják hazavinni? Az bent marad a suliban?
Az is igaz amit leírtál.
Viszont amíg a tömegközlekedés üzemel, teljesen felesleges az iskolákat bezárni.
Nem mindegy, ki viszi haza? Mindenki hazaviheti.
Bezárhatnánk és leállíthatnánk mindent,majd utána másfél hónap múlva, kinyitunk.
Ez nem hozzáállás, a felesleges pánik keltés, az meg csak fokozza ezt.
Jó magam se örülök ennek az egésznek, de sajnos nincs mit tenni.
Gazdaság, olaj és média. A vírus csak egy elterelő hadművelet.
Persze, jó döntés bezárni az iskolát, de a gyerekeim és az osztály, sőt az iskola diákjai is lázadnak, mert nem akarnak az életükből 1-évet veszíteni, egy esetleges év ismétléssel.
Gondolom, a te gyerekeid se örülnének ennek. -
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #7128 üzenetére
Ez a gond, tudom én az t jól.
Csak azt írtam, hogy ha sikerül is a BL és a TWRP, akkor se biztos a siker.
Ha titkosított, akkor adtál a ka....nak egy pofont.
Mondjuk ha már a rendszer ( system ) menthető, az fél siker.
Előbb a csajszik lemaradtak. -
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #7124 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Tesó, gyanus nekem ez egy kicsit. Attól, hogy a PC szoftverét a cache mappába másolja, miért nyílik ki a BL? Ha lasított felvételben nézed meg a videót, amit bemásol, az mind PC-re való.
Ki kell próbálni, de könnyen előfordulhat, hogy a flash-nél failed lesz az eredmény.
Ugye a TWRP-t is feltudod rakni PC nélkül, de ha a fájlrendszer titkosított mint a Huawei-nél, akkor a data particiót, illetve a belsőtárhelyet nem fogod tudni menteni.
Próbáld ki, de mentés legyen mert nem tudjuk mi történt, amikor állt a videó.Bubus: Szia!
Az XDA-ról annyit, hogy a P9-re direkt felnyomtam egy romot annak idején, azután meg a telefonomat csak 1 teljes nap után tudtam visszahozni az életbe.
Ha a P9 fórumon is ezt írták, hogy "az XDA-n láttak egy romot, hogyan kell azt felrakni?"
A válaszom az volt, hogy kérdezd meg az XDA-n.
Érdekes módon, amikor még nyilvánosak voltak a romjaim, akkor egy csomóan azt használták ott is. Mondjuk a nyelvünket fordítani elég érdekes lehet.
Egyszóval ha mi leírunk valamt, azt ki is próbáltuk az esetek 98%-ban, amíg az XDA-n úgy csinálnak romot a telefonra, hogy nincs is olyan készülékük.
Ezért nem vállaltam soha, hogy a Honor 8-ra írok romot, pedig nem sok dolgom lett volna a P9-után, de nem tudtam volna tesztelni.
Egyedül a Mate 8 amire írtam romot Csocsonak, de a fórumon negatív hullámokba futottam bele, így befejeztem.
Azt emberek nem fogják fel, hogy mi sem a kisujjunkból szívjuk a dolgokat, hanem alapos munka van ez mögött, illetve rengeteg idő ( hónapok).Jeni: Nem biztos, hogy mosogatás lenne belőle. Lehet a mosogatógépet is használtnátok, csak nem a rendeltetésszerű használatára.
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #6993 üzenetére
Helló Tesó!
Most felszabadult vagyok, ezáltal olyanokat tudok megcsonálni, amire eddig nem volt időm. Az ilyen pl. a semmit tevés.
Képzeljétek el, milyen dolog az amikor az ember előveszi a tablet masinkát, hogy teszteljen, de nem tud, mert nem jeleníti meg a betűket rendesen.
Felvágott agyilag és vettem egy másikat.
Itt jött a dolog milyet vegyek?
Na mit gondoltok milyen lett?
Huawei Mediapad M5-Lite.
Szabtam egy határt összegben és szétnéztem.
Jól döntöttem.
A tab gyors, semmi döccenés, sőt s hangja valami észbontó.
Ami a legérdekesebb, hogy nincs root.
Kell egy tiszta Android, mert nagy összegek mennek ide-ofa banki alkalmazáson keresztül, ezért biztonságos megoldásnak tökéletes.
Reklám nincs, gyári alkalmazások nincsenek telepítve, ami felesleges.
Nem bántam meg.
Szép estét Mindenkinek! -
bubus66
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #6811 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Tesó, szerencsére nem vettem új Huawei-t.
Oké, hogy az új telefonok nem használhatják, de mikor megvettük a Huawei-t, kifizettük a szerzői jogdíj értékét is a Google használatára.
Egyszóval, ha mondjuk holnaptól nem lesz Google a telefonunkon, a cég elég szép kis per elébe néz, amibe belebukhat.
A jelenlegi felhasználókat nem korlátozhatja, mert örökös licenc tulajdonosok vagyunk.
Majd ettől lesz érdekes a dolog.
Ha nincs Google, van kínai áruház és sok kínai progi.
A telefon 99%-ban Google függő, 1% Huawei. Hiába a saját alkalmazások, mikor az összes alapja az Android.
Közösen, több tízmillió emberrel együtt, dobjuk kukába a Huawei termékünket.A pénzünket, ki fizeti vissza? A környezet szennyezéséről, nem is beszélve, amit a sok kidobott készülék fog okozni.
Az új készülékre oké, de a régieket ne korlátozzák. -
csocsoszán
őstag
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #6514 üzenetére
Na, most volt kicsit több időm, erre gondoltam.P7 szétkapás.
Elég szutykolós munka, pár embernél már repedt az üveg. Megoldható, de a rizikós dolog az, hogy már nem túl friss készülék. Pár éves használat, amortizáció, melegedések miatt lehet rosszabbul reagál a hátlap. Megfelelő eszközzel nagyobb a siker.
Korábban hajszárítóval is ment, de pár év után nem tudom mennyire gázos.
Az USB port nem nagy cucc, 1000 forint alatt fut. De lehet csak a forrasztás gyengélkedik. Meg persze lehet más oka is az instabil töltésnek.
Viszont az egészet szét kell kapni, hogy hozzá tudj férni. Alaplap és akksi is.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #6508 üzenetére
Lehet nem kell cserélni, csak kicsit elengedett...vagy megszakadt. Az is lehet, hogy nem a foglalat miatt van probléma. Szétszedni elég szar...
Üdv. mindenkinek. ✌
Szerk.:
Az OTG adapter közvetlen a telefonra csatlakozik? Lehet annak a fejelése minimálisan vastagabb és jobban felszorul a foglalat. Mármint, ha kissé mozog. -
bubus66
nagyúr
válasz
zeon.hu #6479 üzenetére
Szia meg éri a Járőrbe itthon vagyok, csak akkor kell menni, ha valamelyik riasztó vagy tűzjelző bejelez.
Szia Cunaja szép estét neked.
Sziasztok szép estét mindenkinek!
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #6245 üzenetére
Sajnos az Android egyre nagyobb.
Pl. A P20 system partició már 4GB, amíg a P7 csak 1GB volt.
A data partíció hasonlóan növekedet, ami már keményen beleszól a belső tárhelybe is.
Mivel a system is oda települ indításkor, így simán lezabál akár 8-10GB-ot egy Android az Oreo-nál. -
bubus66
nagyúr
válasz
zeon.hu #6011 üzenetére
Igen az utolsó mondatodban igazad van..
Viszont nem akartalak kioktatni, nem is állt szándékomba.
De addig amíg (a rendőre /szolgálunk és félünk), nem ismeri a kreszt, csak hallott óla addig ne akarjon bűntettni.
Tudod, egypár jegyzőkönyvet alá írtam (anno mikor tűzoltó voltam), a helyszínelő rendőrnek, (igaz csak elolvasás után), és sajnos náluk is volt egy-kettő olyan akinek halvány kicsi fingja nem volta a kreszről, meg semmiről, és ő volt a helyszínelő....
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #6011 üzenetére
Hülye rendőr nincs, csak nem ismeri a jogszabályt!
Így akart megbüntetni egy, mert átmentem a sárgán, de az okos azt nem figyelte, hogy a kamion jött felém mint egy örült és kénytelen voltam.
Persze engem kiszedett a sorból és bünteti akart.
Elmagyaráztam neki a Kresz erre vonatkozó pontját és közöltem vele, ha szankciónál engem, akkor feljelentem.
Tovább engedett és jó utat kívánt.
Ennyit erről. -
bubus66
nagyúr
válasz
zeon.hu #6008 üzenetére
Szia!
Akkor azok is napra készek a jogszabályokból.
műszaki vizsgálati bizonyítvány bemutatására vonatkozó jogszabályi kötelezettség kizárólag jármű-honosítási eljárásra értendő.
A közúti közlekedési ellenőrzés során annak bemutatására továbbra sem kötelezhető a járművezető, így a rendőrség az ellenőrzések végrehajtása során 2018. május 20-át követően sem fogja a műszaki vizsgálati bizonyítvány bemutatását kérni.
Amennyiben az intézkedő rendőrnek a forgalmi engedélyben vagy a vezetői engedélyben foglaltakon túlmenően további adatra van szüksége, úgy azt a rendelkezésre álló nyilvántartásokból fogja megállapítani.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
zeon.hu #5826 üzenetére
Play Store nélkül még meglehetsz, de a Play Szolgáltatás elég sok specifikus api-t tartalmaz.
Aminek az elvétele több gondot is okozna, azoknál az appoknál amelyek azt használják.Mondjuk azon se lepődnék meg ha a Google a root ellen akar így fellépni.
Végűlis megtehetné hiszen maga a szolgáltatást ők biztositják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest