- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #6689 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia ρσгτσ !
Az még semmi, hogy titkosítják a data partíciót, már a system-re is kitalálták.
Lassan a Custom romoknak annyi lesz, feltéve ha a szaki nem a gyári romot portolja.
Ezért is készülnek a romjaim gyári rombol.
Ez így baromi macera, de legalább kompatibilis és a system titkosítást is kikerüli, mert azt hiszi, hogy gyári rom.
Induláskor tesztel, ha érzékeli az idegen romot, bootlop lesz.
Nem akarják, hogy mókold a telót. Üzleti érdek. -
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #6635 üzenetére
Szép napot Mindenkinek!
Mester, ez esetleg?
Persze másképpen is lehet, de az már bonyolultabb.
Pont mefkerestek privátban ez ügyben. Te küldted a usert. -
szemesi69
addikt
válasz
#86973952 #6638 üzenetére
Ez nem jó? Settings Database Editor
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #6607 üzenetére
Robot tud váltani billentyűzetet, root sem kell hozzá.
Esemény: x alkalmazás fókuszba került (több alkalmazást vagy alkalmazás csoportot is meg lehet adni).
Művelet a bill. váltása (Nyelv és Billentyűzet menü).
Visszafelé értelemszerűen az ellenkezője egy másik parancsban.Feltételezem, hogy a Macrodroid is tud ilyet, majd megnézem.
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #6611 üzenetére
Írsz egy alkalmazást, ami vezérli a másik 4 progit és megadod a használható billentyüzetet.
Tudom ez így macera, de akkor amit az alap alkalmazásból indítasz, az mind a megadott bill-t fogja használni.
Szóval, kell egy alap app, mondjuk Microsoft néven.
Kell 4 gomb(button) ami oneclick metódussal meghivja az alkalmazást és az activity-be még beállítod, hogy a com.nuance.swype.emui-t hívja meg.(Huawei Swipe)
Ez így felül fogja bírálni a beállított bill-t.
A robottal nem foglalkoztam, csak Zeon kell ls fekszik vele.
Szép Estét Mindenkinek! -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#86973952 #6611 üzenetére
Szerintem az e-robot nál is van olyan opció hogy alkalmazás előtérben, a 5 apphoz a másik billenytyüzetet választod ki, majd amikor hátérbe kerül a 5 app valamelyike visszavált a másikra.
Viszont én Taskert használok, úgyhogy e-robotot én sem ismerem teljesen.
De Zeon hátha tud mást is
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#86973952 #6607 üzenetére
Hello
Ha van root talán nézd meg a secure settings secure default_input_method részt, lehet hogy ott lesz megoldás a kulcsa.
bár kicsit macerásabb lesz, vagy pedig van egy olyan plugin e-robothoz hogy secure settings aktiváld a system+ részt, majd a a robot plugin részében a secure settins-et kiválasztva a system+ action résznél lesz egy olyan hogy input method, ott ki tudod választani a megfelelő dolgot..Hátha segit.
-
zeon.hu
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#86973952 #6560 üzenetére
Tudom
xposed vagy magisk modulokkal.Bár az én telefonomon az xposed életre kel, de ahogy felmegy az xposed keretrendszer a root elszáll.
Van saját root megoldó rendszere, ami hát elég fura.Van olyan root müvelet ami eltart 2-4 mp-ig.
Más root megoldás meg eddig még nem müködik.
Amúgy csak egy kérdés.
Ha a setprop 1 shell parancs kiadása után elszáll a root újrainditásig az jelentheti azt hogy az selinux rész úgy van megirva eleve?Meizu m6 a telefon.
-
blablalajka
csendes tag
válasz
#86973952 #6543 üzenetére
Üdv mindekinek!
Mester!
A Huawei Novám VoLTE-képes, SetEdit szerint be is van kapcsolva, SIM-kártyán aktív, de ROM-ban nem jelenik meg. Régen volt még kapcsoló a T-s ROM-on, de úgy sem kapcsolódott fel, most a TMX által felrakott EU-s ROM-om van.
Viszont láttam, hogy indiai vodás VoLTE modem-beállításokkal csatlakoznak a T-által nem támogatott telók is, már amelyik VoLTE képes. Mivel ebben Snapi van, Qualcommos wines progival be tudnám rajta állítani a modemet, mint Oneplusokon vagy Xiaomikon van. De Project Menuben ezen nem férek hozzá, mint ők. Az USB-módot még át tudom állítani, de ennyi. Erre van valami ötlet, esetleg backround debugban van? De ahhoz meg jelszót kér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest