- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #5729 üzenetére
Na de az nem mindig van? És meg is nézik vagy csak a rendszám, meg a forgalmi kerül oda?
Mert halottam a KIA-ról ilyet is..
Tudom nálunk is volt a most nyílott autószarvízben ilyen. És voltak jó pár gondok az autókkal.
Azt hiszem, hogy most van egy minimál összeg ami alatt nem csinálhatja meg...
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #5707 üzenetére
Szia te tudod, hogy ezért is szüntettem meg a segítséget, mert az nem jó amit te linkelsz oldalt letölteni őneki másik kell, ha meg tégla lesz akkor, mindenki hibás csak ő nem. Mindig azt szoktam mondani, hogy ott kérjen segítséget, ahonnan az ismeretlen firmware-t letöltötte.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #5680 üzenetére
Szia hát megjöttek hozzáértők befejeztem a segítséget, nem baj ha lesz tégla lesz egy kis mellékesem, vagy olcsón telefonom..
Felakartam tenni egy kérdés az okosnak akinek nem nagy eresztés az FF.
Így szólt volna
Bootloopos lett a telefonom,írd meg mit kellene csinálnom, hogy jó legyen és ne kelljen napokat vele szórakozni, szerinted mi lett volna a válasz???
Csak azt nem tudom, hogy mivel sérült a kis egoja mert az írtam neki, hogy "nem kell hülyeséget írogatni".
-
válasz
szemesi69 #4850 üzenetére
Nem tudom, ez egy pár hetes a sztori, de akkor csak törölve lett. Hiba volt, vége van annak, hogy szerényen csak törlünk valamit és abban bízunk, hogy majd az illető átgondolja, hogy helyén való volt-e, amit írt.
Nem, még ő követeli a senior tiszteletet. -
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #4548 üzenetére
Köszi tudom olvastam a BM-sek fogjunk össze jogainkért-on meg is osztottam.
Mit nem mondjak erre a Rétvárira kinyílt a bicska zsebembe. Ha csak egy golyóm lenne egy puskában akkor is kitudnám loccsantani az agyát....
Nem baj remélem jövőre a Jobbik hatalomra kerül és visszaállítja a 97-es szolgálati törvényt..
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #4545 üzenetére
Én is láttam nagyon sok dolgot, sőt ahogy mondod, topogtunk vértócsában, vagy agyvelőn vagy emberi test maradványokon, vágtunk ki nagyon sok súlyos sérültet (és itt említeném meg, hogy számtalanszor jó lett volna ha nincs bekötve, mert sokkal kisebb sérülésekkel megúszta volna). Igaz ennek az ellentéte is igaz.
Én most is azt tartom a biztonsági övről, hogy amennyit segít annyit árt is.. Én biztos, nem tenném kötelezővé a használatát, és szerintem jóval többen használnák..
Mi be voltunk oltva a Hepatits a Tifusz és egyéb fertőzések ellen ez volt az úgy nevezett Ló szérum (tifusz-tetanusz).
-
ANDROID???
addikt
válasz
szemesi69 #4545 üzenetére
Nem én sem akarok jobban belemenni nem azért írtam, ez a gusztustalan, hogy van sok ilyen aki visszaélő gerinctelen. A környezetemben is látok bár "lazagyereket", mert most ő "szerv" lett csipa még háromszor akkora, de sajnos ilyen a világ.
Viszont süt a nap (éppen, de meddig), ennek lehet örülni
-
Septum15
aktív tag
válasz
szemesi69 #4540 üzenetére
Nekem a kedvencem az a biztonsági öv utála. Nekem 2 éves korom óta mondogatják hogy amint beszálltál a kocsiba, biztonsági övet kapcsold be. Én mindig ezt csinálom és egyszerűen lesorvad az agyam, hogy ha látom hogy az emberek tiltakoznak ellene. Igen, 100000 esetből 1ben pont azért élte túl az ember a balesetet, mert nem volt bekötve, de ott van a másik 99999 eset, amikor a hiánya miatt halnak meg. Illetve a biztonsági övnek látszódó póló a kedvencem..
-
ANDROID???
addikt
válasz
Sziasztok!
Azért vannak szép dolgok is, nem akarok senkit szidni, szabályosan szoktam közlekedni..
Az azért furcsa, hogy amikor kell, nincs épp elérhető rendőr, vagy épp nem tudnak jönni mert nincs autó, persze nem mérni kellene éjjel/nappal..
Egyszer kaptam egy parkolásit, mert állítólag a megállni tilosban parkoltam (Nem volt tábla!), az is furcsa volt, hogy amikor a fotót kértem, hogy mutassák meg a válasz annyi volt mit képzelek magamról szabálytalan voltam és kész. Elmentem a helyszínre, hogy megnézzem a táblák épp aktuális állapotát, érdekes módon már 2 db vadonatúj tábla volt, egy megállni 15m tilos és utána egy P tábla, ahol az állítólagos szabálytalanság esetekor egy sem volt. Vannak ilyen varázstáblák amik a semmiből keletkeznek. Nem szoktam a tilosban parkolni, nem karok büntetéseket fizetni, van annak a pénznek jobb helye is. "De ugye", ha a közeg bemegy a bankba felvenni egy kis pénzt, vagy egyéb magánügyet intézni, a bejárat előtt felfestett megállási tilalmat jelző ferdén felfestett egyenletes vonalak nem okoznak akadályt, ha már a megállni tilos tábla nem volt elég észrevehető.
Fényképem is van róla, lehet be kellett volna küldeni volna az illetékes kapitányság vezetőjének. -
bubus66
nagyúr
válasz
Szia
Így van legelőszőr a fejekben kellene rendet rakni.
Mi is mikor kin ültünk a laktonya előtt (anno) azt mondták milyen könnyen vannak a Tűzoltók.
Válaszunk Menj haza gyújtsd fel a házadat és majd nem leszünk könnyen.
Igen a rendőr se büntetne meg (és akkor nem kellene azt mondani amit írtál) ha betartanák a szabályokat..
Persze vannak kivételek..
-
MK VII
veterán
válasz
szemesi69 #4386 üzenetére
Köszönöm szépen a választ..
Jó ilyeneket olvasni..
Beszélek édesapámmal és valamit kitalálunk, mert ez így tényleg nem állapot, hogy két generáció élete van tönkretéve egy hitel miatt ami a havi törlesztő részletek nagysága alapján már rég vissza lett fizetve, de még mindig van belőle 21 millió... Ráadásul az ingatlan ahol élünk már 56 éve a család tulajdonában van és 45 milliót ér, és jogtalan 21 millió miatt el is vehetik tőlünk. Kész vicc na...Annyi lehet a baj, hogy édesapám annyira lelkiismeretes és fél attól, hogy elveszítjük a házunkat, hogy lehet, hogy inkább belenyugszik ebbe az egészbe minthogy lépjen...
Ha az enyém lenne a hitel engem nem érdekelne és már rég fejjel mentem volna a banknak.Köszönöm mindenkinek a segítséget.. Jobban utána járok és felvázolom édesapámnak a dolgot...
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #4361 üzenetére
Bocs igazad van FHM kérhet csak végrehajtást nem De ellent kell mondani aztán oldja meg onnan ahogy akarja, úgy sem fog bele menni még egy buktába..
Én is benne vagyok ebben de ezt most egy kicsit benéztem...
Akkor azt is tudod, hogy a FHM-t kiállító közjegyző perelhető...
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #4359 üzenetére
Igen tudom csak nem akartam ennyire részletesen leírni.
De azt is tudod, hogy FHM-t is csak a bank kérhet se behajtó cég se cég(ek) nem kérhetnek mert akkor a KJ bűncselekményt követ el ha a kettő közül valamelyiknek is kiállít, behajtónak meg annyi joga van mint neked (magyarul semmi).
Igen sajnos a néni szerintem kapott FHM-t csak nem volt felvilágosítva, és nem mondott ellent.. De a VH így sem léphetett volna érvénybe mert nem bank kérte...
-
Carline
őstag
válasz
szemesi69 #4306 üzenetére
Nem dicsérem, csak örülök, hogy kimondta azt ami mások szerint is volt, de mások hiába mondták le lettek hurrogva.
Ha te hátbaszúrásnak érzed, hogy megemlítettem hogy warezos dolog volt a romban (sőt az a titanium backup pro többször is szerepelt a romjaiban) és ő azután már nem alkalmazta a telepítőfájlban a warezt akkor érezd hátbaszúrásnak pont letojom mit gondolsz ezzel.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #4281 üzenetére
Ezért mondtam a szervizes ezt honnan tudna....
A Gyári beállítások visszaállítása annak semmi köze, hogy Samsung vagy Sony vagy Huawei ugyan azt csinálja. Mint ahogy írod is egy teljesen szűz gyári rendszert csinál, olyan mint amikor kiveszed a dobozból..
(#4284) 77karesz
Csak az a baj, hogy nincs tisztában egy két dologgal..
Mint ahogy fentebb írtam a "Gyári beállítások visszaállítása" nem típus függő...
-
77karesz
tag
válasz
szemesi69 #4283 üzenetére
Hidd el,hogy ezeket nem én találom ki,és nem az én szavaim. Tegnap kérdeztem egy sráctól egy más jellegű fórumon,mert tudtam,hogy szervízben dolgozik.Ami idézőjelben van azt ő válaszolta nekem.
Nem tudom mennyire ért,mennyire nem,csak ott szokott válaszolni telefonos bajokra másoknak,ezért gondoltam,hogy megkérdezem mi a véleménye a visszaállítás témában.
-
77karesz
tag
válasz
szemesi69 #4279 üzenetére
Idézem:
"nemelyik gyarto a gyari alap ROM-ot letarolja egy memoriaban es mikor beallitasokbol inditod akkor ezt huzza ujra, de mivel egy plusz 4 vagy 8gb-os memoriamodul amit a user semmire se hasznal a legtobb gyartonak tul draga (pl a samsung is kisporolja meg a S szeriabol is) ezert inkabb csak megadott dolgokat torol es emiatt ujnak nez ki a rendszer, de pl ha valami alkalmazas melyebbre beirta magat akkor annak a nyoma ottmaradhat (altalaban nem sok, csak pl egy kodreszlet, semmi szemelyes adat, de galibat ez is okozhat)"
"szoval igazabol az egesz attol is fugg hogy melyik telefon, ha jol tudom akkor a one plus-ok nal mindegy mert egy letarolt telepitobol fogja ujratenni, de pl a samsungnal van egy jo hosszu lista amit csak szepen visszaallit alapra es egy lista amit meg kell hagyni, minden mast torolni, de a legbiztosabb ha a KIES nevu szoftverukkel telepited ujra, tovabb tart de az a legbiztosabb"
Remélem nem bánja az illető
-
bubus66
nagyúr
-
MK VII
veterán
válasz
szemesi69 #4031 üzenetére
Ohh, ne is mond!
Pénteken mi is körömpörköltet akartunk főzni csak nem volt szép köröm a hentesnél aztán egy jó kis bográcsos csirkepaprikást csináltunk..
Szombaton meg délután strandoltunk, és 7 után meg peca volt... Fogtam egy szép 2,6kg-os fogast. Képet nem tudok mutatni, mert ugye nincs mivel fényképezzek.
Elvoltunk unokaöcsémékkel és a kis családjával a hétvégén. Ma meg itthon hűsölök a szobában. -
MK VII
veterán
válasz
szemesi69 #4029 üzenetére
A nőkről vagy a pecáról?
A kettőről együtt nem lehetne?Egyébként béke van... Nem vagyok én haragos, csak megláttam azt a videót amit linkeltem és kijöttek belőlem az emlékeim, amik nem éppen jó emlékek voltak a rendőrökkel kapcsolatban.. De tényleg pont a végén.
-
MK VII
veterán
válasz
szemesi69 #4027 üzenetére
Voltam katona igen...
Imádtam katonának lenni. Pici gyerekkorom óta kérdezgettem édesanyámat, hogy mikor jön már a behívó... Aztán 22 éves koromban végre elvittek... A legszebb időszakom volt..DE!
Rendőrnek nem kötelező lenni... Nem sorkatonaságról beszélünk...
A rendőr szakma olyan szakma mint az ács, a pék vagy a kőműves.... Ha neked valami nem tettszik felmondasz és eljössz.. Nem tartanak pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig végrehajtod az utasításaimat, mert én azt mondtam. Persze. Legalább egyszer meg kell csináld, mert amíg a kötelékbe tartozol nem tagadhatod meg a parancsot. De utána ott a lehetőség.. Fel lehet mondani.. El lehet jönni. Nem kell sajnáltatni magát egyik rendőrnek sem, mert hát nem szeghetik meg a parancsot.Igazából erre akartam kilyukadni.
Na, de tényleg pont.. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #4023 üzenetére
Ez így van a tűzoltóságnál is az öregek eljöttek helyette a lettek KFV-sek akik semmihez nem értenek, ma láttam egy képet a Lánglovagok.hu oldalon, amikor a balesetnél a piros sisakos KMSZ-ses az élvonalban van de nem a feszítővágó van a kezébe, hanem lámpa.
Nekem is megvan a véleményem a mostani rendőrökről (persze tisztelet a kivételnek) sajnos a nyomdokaitokba se léphetnek.
Azt is tudom, hogy parancsot nem lehet meg tagadni de lehet emberségesen kezelni, és nem a hatalmukkal vissza élni
Na ez az amit mindig tudtak és ezért volt tekintélyetek, és ezert mertetek bemenni bárhova..
Más Te ismerted az Egyed Imrét?
-
MK VII
veterán
válasz
szemesi69 #4023 üzenetére
Ne kérj bocsánatot.. Neked is van véleményed...
Tisztában vagyok én azzal, hogy a politika irányítja őket...
De kérdezem én... Mennyire kell ahhoz hülyének lennie egy embernek, hogy, ha olyan dolgot akarnak vele elvégeztetni ami nem tisztességes, hogy mégis megtegye?
Tehát mi a jó büdös francért csinálnak meg emberek olyan dolgokat amikhez nem füllik a foguk, vagy tisztán látszik, hogy valaki kénye kedve szerint ugráltatja őket..
Lehet, hogy én vagyok ilyen szarok bele ember, de engem egyik főnököm sem ugráltathatott sosem... Ha kellettem nekik mint munkaerő akkor fogadják el, hogy nem fogok csettintésre úgy ugrálni ahogy ők akarják, vagy rúgjanak akkor ki...
De továbbmegyek.. Nem egy munkahelyemről jöttem el azonnal ahogy tisztességtelenül viselkedett velem a főnök, amit azonnal meg is mondtam neki és elküldtem a halál f.szára...Mindig azon van a hangsúly, hogy mit csináljon szegény, hisz családos meg bla bla bla... Számomra sokkal többet jelent a becsületem akár egy gyereknél vagy családnál, minthogy behódoljak akárkinek...
El lehet menni... Nem muszáj rendőrnek lenni.. Vannak más hivatások is mint nyalni az éppen aktuális rezsim seggét, mert legalább adnak jelvényt amivel villoghatnak.Én sajnos nem tudom becsülni a rendőröket...
Volt alkalom amikor egy kistelepülés diszkója előtt kaszával kapával támadtak ránk a helybeliek, mert haver pár szót mert váltani egy helybéli lánnyal... Nem túloztam a kaszával kapával...
Odarohantunk a rendőrökhöz akik nagy kegyesen kiszálltak a meleg kocsijukból unott fejjel és mikor mondtuk nekik (de látták is), hogy mi történik és akadályozzák már meg, hogy felaprítsanak minket a helyiek, akkor arra az volt a nagy bajuszos keménykalapos válasza, hogy majd eldől, hogy ki az erősebb.... Hát a jó qva anyjukat.
Aztán hazazavartak minket úgy, hogy hetünket egy kocsiba tuszkoltak és azt kiabálták, hogy takarodjunk el innen a picsába... Még mi voltunk a hibásak, mert megzavartuk az esti sziesztájukat. Gondolom a szolgálati idő lejárta után nem volt semmiféle jelentésük a szolgálatról.Aztán. Almádiban az aluljáróban előttünk 3 fiatal azzal szórakozott, hogy sörösüveggel kiütöggették a fénycsöveket és elfutottak. A rendőrök már addigra értek oda mire nem voltak ott és mi már épp értünk volna ki az aluljáróból... Tomfával a kezünket lefeszítve vittek le a földre minket, mi közben csak annyit tudtunk csinálni, hogy előttünk futnak a srácok akik ezt csinálták... Meg sem hallották. 72 órára akartak bevinni minket, de aztán csak csak hatottunk rájuk és úgy ahogy elhitték, hogy nem mi voltunk, de az előző bandát le sem szarták.
Pesten az egyik szórakozóhely előtt megtámadott engem és az akkori barátnőmet két cé. Próbáltam védeni magunkat, barátnőm pénztárcáját kicsavarták a kezéből és az egyik elfutott vele, de a másikat lefogtam. Épp megérkeztek a rendőrök és kérdőre vontak engem, hogy miért rángatom szerencsétlen ártatlan cé-t. elmondtam neki a sztorit, de közben a srác a tömegben eltűnt. Megkérdeztük a rendőröket, hogy tulajdonképpen mi a f.szomnak vannak ők az utcán, ha szinte a szemük láttára ki lehet rabolni valakit? Én ne magyarázzak, ha valami hiányzik el lehet menni az örsre és lehet feljelentést tenni az ellopott tárgyak miatt...
Egy kocsmában leütöttek egy sörösüveggel.. A mai napig heges a fejem. A helyzet az volt, hogy megkértem a srácot, hogy csukja be az ajtót, ha bejött rajta... Erre a válasza az volt, hogy azért vagyok én ott, hogy majd becsukom... Na ebben a történetben mondjuk már én voltam a kezdeményező, odamentem és lefejeltem mire ő a kezében levő üveggel homlokon csapott. lett egy 3 és egy 2 centis vágás a fejemen, a koponyacsontom kilátszott. 2 hónap múltán dobta ki a szervezetem az üvegszilánkokat..
Na a lényeg, hogy miközben haverok kivittek az utcára, hogy ne a helyet vérezzem össze és vártuk a mentőket elment két rendőr mellettünk, mire haverok szóltak nekik, hogy az ember aki ezt tette még lent van... Annyit kérdeztek, hogy hívtuk-e a mentőket. Mondtuk, hogy igen. A válasz: Akkor minden rendben.. És elsétáltak...Mi az Isten véreres f.szért vannak rendőrök ebben a kurva világban? Mit tehet egy egyszerű ember, ha valami történik vele? Megvédi magát? Ja megvédi magát aztán önbíráskodásért őt csukják le, mert a cé feljelenti, hogy kificamodott a válla és kitört két foga, súlyos testi sértés... Mehetek a böribe. Vagy hagyom, hogy kiraboljanak, megverjenek, megöljenek.. Mert mást nem tehetek...
Ha segítségért kiáltok abba meg szarnak bele, mert már megint munka... Büdös nekik a hivatásuk, ne szépítsük.. Azért rendőr a rendőr, hogy ne kelljen adókat meg miegymást fizetnie, korábban nyugdíjazzák és sok jogot megkaphasson az életben amit egy átlag polgár nem...
Kinek nem inge nem veszi magára.. Ettől még a véleményem vállalom... Ez addig nem is fog változni amíg nem csak rossz tapasztalatom van velük kapcsolatban.Minden rendőrt szerető vagy épp rendőrtől most elnézést kérek, de a rendőrök kapják be ..szomat!!!!
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #3710 üzenetére
Köszönöm! igen ez nagyon nagy szégyen és ráadásul a bűnbak sincs meg vagy csak eltusolták.
Sajnos volt hiba kollégák részéről is de ez nem mentesíti a KFV-attól, hogy nem lehet a szertárak elé ki állni ás egy percig szirénázni...
Jövőre a nyugdíjasok összefognak és a Tűzoltóságok előtt egy percig az saját személy autók kürtjei fognak szólni...
Ezt is érdemes meghallgatni amit a Magyar Köztársaság legnagyobb volt Tűzoltósági szóvivője mond. (Soha nem dadogott, mint a mostaniak, káreseteknél az első perctől kezdve részt vett nem mint a mostanik, helyismerettel rendelkezett, nem mint mostaniak stb)..
Nekem meg ugyan úgy minden tiszteletem a Mentősöknek (igen ők valahol istenek, aki nem érti, hogy miért azt csak sajnálni tudom.), és Rendőröknek (ezért lehet szidni) de ezzel a két testülettel nagyon sokszor dolgoztunk együtt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #3477 üzenetére
Régió az C432 (EU) marad ha Karakószörcsögi nyelven van akkor is.
Ettől csak a szolgáltatósok térnek el de az alapja ugyan az..
Különben meg tökéletesen igazad van.
Az ilyenektől megy el az ember kedve...
Cunaja a Régió az tudtom szerint a Cxxx utáni rész nem?
Írd meg neki, hogy ezt még a Nokia 3210-es is tudta...
Úgy látom a senior tag keveri a szezont a fazonnal..
-
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #3371 üzenetére
Ne offolj érted?
Megint egy user aki nem bír magával.
Semmi gond, hogy leírja a véleményét és a tapasztaltakat a P9-Lite telóval kapcsolatosan, csak ne ilyen módon csinálná.
Ha meg nem a fórumhoz tartozó véleményt ír, elfogadná az off lehetőséget és használná.
Ha segít valaki és nem fogadom el, vagy éppen nem értem, ne az legyen az első, hogy elküldőm a fenébe.
Te kérted, hogy tegye off-ba, ami jogos volt, de ő egyből lehord téged.
Nem értem mi folyik a Lite topikban, de a szél mindig összehordja az ilyen embereket.
Ha moderátori felügyeletet alatt van a topik, akkor miért nem figyelmeztetik a usereket?
Megyek is a Topikgazda topikba és jelzem, hogy izzik a levegő. -
aprokaroka87
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #3348 üzenetére
DE nem ám sajnos még rosszabb lett mivel művelet irányítás lett a megyei ügyeltekből, had nem minősítsem azt is..
Mivel a káresetnél levő Szolgálat pk-nak a művelet irányítóval kell kommunikál, és nem a saját híradó ügyeletesével, elég érdekes dolgok szoktak ebből kisülni..
Én még részese voltam a próba üzenek, mikor az urh rádió 8 csatornáját tesztelték, a káreseteknél résztvevő, egységeknél, Mentők, Tűzoltók, és a Rendőrség ezen az egy csatornán történő forgalmazást. Milyen jó lett volna az ha bevezetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest