- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001 #1409 üzenetére
Köszi!
Alu ház.
Az még akkoriban meg is dőlt, mert nincs hozzá felszereltségem.
Technics deckbe való építkezés követte, de sosem készült el.
Ez az Ipaq-os ötlet, már előtte motoszkált a fejembe csak lassan készült el.
Mini-itx topikban kesergünk, mert nincs egy gyártó sem aki minden igényt kielégítő házat tudna kínálni. Ezért lehetséges, hogy készül, majd egy házikó, de ahhoz kellene egy külső tápot szereznem: Nagyon olcsón. -
válasz
Pista0001 #1251 üzenetére
Asus p5k pro már csak a fet blokkok hiányoznak de 2db 5k nem drága. csak most nincsen rá annyim karácsony számlák stb.... vga? még gondolkozom de egy fc blokk kéne h áthidaljam vele a vgat mert ha nincsen fc blokk a vgan akkor egy u alaku csövet kell betennem a 2 chipset közé ami elég ocsmány!
-
válasz
Pista0001 #1249 üzenetére
Hát még lesz mit csiszolni de majd késöbb most megvárom h bemattul e ha igen akkor márcsak januárba csiszolom és veszek flakonos lakkot. A belseje matt fekete lesz és ahol a vu-k lesznek ott piros lesz az oldal (nem az oldal lap) Urbanjozsi is elvileg kész az aljának a széleivel várom a képeket lábakat meg faterral csináltattam helyesebben a láb tartókat mert azt még nem mutattam senkinek (lábak) de azt elárulom h króm csövek
Kemény lesz!
Még vagy 2hónap mire kész. az uj lap megvan teljesen be lesz blokkozva fet cpu 2 chipset utána veszek egy vgat csak már a vízhűtés is többe van mint 100k és nembirom anyagilag szerszámokra is 45k legalább elvertem és még holvan a festés stb ára. kegyetlen. -
válasz
Pista0001 #1238 üzenetére
Az alaplapot mth előtt vettem most garba van. 2hét múlva lesz eredmény de ha visszadobják h nem garis probléma kirángatom az embert a pult mögül! Mert erre aztán nem folyt semmi! Ma Shteer kolégától megkaptam az új gépet bár nem hánzott h újat vegyek mert így egy hónapot csuszok a ház festéssel stb meg nem akartam pénzt kiadni gépre.
A gombbal kapcsolatban holnap megnézem h mekkora luk kell. -
válasz
Pista0001 #1233 üzenetére
Át kéne térned a vörös oldalra vörös volt a lap!
amugy szerintem mth óta kotlik és nem a ramom volt szar és erre a víz sem fojt 2hónap alatt meghalt elöbb a ram utána márcsak 1 rammal ment aztán mikor betöltött a win7 ki kellett húznom az egeret és visszadugni h müködjön aztán reggel kikapcs majd este be és nem indult.
De addig is folytatom az új gépet. -
-
válasz
Pista0001 #1184 üzenetére
Holnap haladok utána kell fizu festésre utána tudok haladni csak! sajnos nem sok időm volt meg kell szereznem egy fúrógépet is! holnap sokat fogok haladni ha minden igaz!
Meg még a lábakat is fel kell raknom de ahoz hiányzik még 2 alkatrész. Ami még nincsn nálam. de ha minden jól megy akkor beleköltözök másfél 7múlva. és csak az oldal lapok maradnak még amit meg kell csinálni. de az január vagy február.A képeket most tényleg elfelejtettem de holnap berakatom őket!
-
válasz
Pista0001 #1174 üzenetére
Ne is mond! Le ejtettem egy csavart és csináltam magamnak 50ezer forintos kárt!
Szemét csavar le esett de pont a mélyláda elé! Ami nem is lett volna gond de pont full hangerőn volt! És a mélysugárzó mágnese elkezdte magához vonzani az orromban lévő fémport! Én meg basszusra fejeltem szét a sub-ot
Na alakul ez majd haladás! (Most még nem az esztétika számít, nagyon nem. =re mindennek a helyére kell kerülnie) -
válasz
Pista0001 #1106 üzenetére
ez jó 5let! De nem a vastagság a lényeg hanem a forma meg a méret! De úgy is szétszedem a yamahát! Mert már a házak között van apróban. A táp az aljában lesz elől tetejében egy dual radi triplát akartam de ahoz sokat kéne vágni és akkor fölső helyre nem tudok dvd-t tenni. Meg az aljában is egy dual alulról főlcsavarozva csak a 2 slim 12es venti lesz belül =re ennyi lesz pénteken megcsinálva. De 2-3 hónap alatt teljesen kész akarok lenni. De piz függő az egész. De hajnali egykor már ma szét bombáztam! Ki szedtem ami mozdítható volt. Kár h eredeti állapotról nincsen fénykép! Vagy video.
-
válasz
Pista0001 #1106 üzenetére
Hát, van egy-két túlbuzgó ember itt a PH-n akik azt hiszik, hogy a fórumozók zaklattatása a moderátorokkal jelent valami extra lehetőséget arra, hogy ők is moderátorok lehessenek... Na mindegy, nem akarom FID topic-ját szét offolni!
Inkább vigyétek a jó kis HTPC alapot, moddolásra! Méretei: 360 (szélesség) 65 (magasság, talpak nélkül) 235 (mélysége)
-
válasz
Pista0001 #1102 üzenetére
Pedig folyamatosan modding-olok! Most is komoly prodzsekten
dolgozom. Quad procis ITX rendszert építek! Brutál 3D teljesítménnyel!
Csak anno mikor volt a cirkusz a hogy hogyan fórumozok, elvette a kedvem attól, hogy produktív tagja legyek a prohardvernek. Így csak a közösségi topic-okban írogatok, meg a hardveraprót használom seftelgetésre.
-
törölt tag
válasz
Pista0001 #1096 üzenetére
nem muszaj. csak meeeekkora kiralysag lenne, ha mondjuk vilagitana zolden (v lilan, mert az megy a dizjnjahoz) bekapcsolt allapotban es vinyomuveletek alatt meg bepirosodna (v feheredne, mert az szebb). bootolaskor mondjuk folyamatosan vilagosodna/sotetedne/hunyorogna/stb amig fel nem all az operencias rendszer, stb mert fun. sot, ha megkerdezzuk levilloghatna a pontos idot is
-
törölt tag
válasz
Pista0001 #1094 üzenetére
akkor lehet valami hasonlo muanyagon kiprobalom elobb a dekopirt. inkabb kicsit vagok es reszelek sokat
noti odd-bol slot-in lesz, ez a gyengem. ha csak a lemez helyet vagom ki, akkor bekotheto a masodik led ide, ha az egesz meghajto helyet, akkor van sajat led-je. vagy lehet h a floppy helyere beteszek egy floppyt
a sata aktivitast muszaj h az allapotjelzo led vigye, arra rakeszultunk (microcontroller + rgb led, csak kene egy nagyon kisteljesitmenyu) -
gabx76
senior tag
válasz
Pista0001 #1090 üzenetére
Egyetértek. A nagyobbik gépem nekem is moddingmentes házban lakik.
A HTPC építés viszont más dolog. Egy régi DVD-házat szívesebben fúrok-faragok. -
válasz
Pista0001 #966 üzenetére
Az újam mindenem festékes! A fedlap szép lett de majd meglátjuk h hogyan néz ki ha odaértem! Mert nem akarom szétszedni a gépet azaz a vizet le erszteni és külön vinni inkább berakom az erősítő dobozába mind 2őt!
Az erősítő alul +rajta folia rá a dvd lejátszó! Vagy szétsedem nemtudom! De a kijelzőt is ma csináltam mármint hogy kitakartam. a széleket. de nem rögzítettem még bár nem is fogom nem esik ki az a lényeg. -
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001 #950 üzenetére
Bocsánat, nem vettem észre.
Amúgy egy réteg elegendő volt vagy több réteget adtál neki ?
A fedőképessége miatt kérdem, mert te ugye egy világos felületett fújtál.Én alapból fekete alapra fújnám rá az új fekete felületet, gondolom ebben az esetben elegendő az egy réteg is, persze ha jól sikerül lefújnom.
-
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001 #933 üzenetére
Előbb, nem bírtam megnyitni a képet.
Szép lett.
Ez spray, milyen ?(#936) urbanjozsi
Bocs, hogy megelőztelek.
(#937) kujbusferenc
" Mit gondolsz/ gondoltok??? Tud vki segíteni???? terv/kivitelezés "
Hogy érted ? Nem te akarod elkészíteni ?
"C" forma csak kipattant valahonnan. Sokkal jobban fogod magad érezni, abban a tudatban, hogy a saját kezed művét csodálhatod, használhatod.
Amit más készít úgysem lenne pont olyan, mint amilyennek megálmodtad és sokkal több is kerül(het).
Tippeket tudunk adni, abban biztos lehetsz.(#938) Pista0001
" Használd a PH! képtárát! "
Ez nem lenne jó ? -
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001 #904 üzenetére
Sikerült újra festenem ma a HTPC-t. Sokat gondolkodtam rajta hogy kerüljön-e rá matt lakk vagy elég a matt fekete festék (mint a Compaq-on), végül a lakk mellett döntöttem. Kb fél órával a fújás után nagyon jónak tűnt, de holnap derül ki hogy hogyan is sikerült. Lakkozva valahogy "feketébb" mint nélküle. Holnap hozom haza és szerelem is össze.
-
devisionhun
csendes tag
válasz
Pista0001 #888 üzenetére
Sehr boldog vagyok, hogy az én "beszólásom" kellett ehez a fasza gombhoz!
Kérjük a képeket, ha már bent van.Fújás is jó lett.
FID:
- plüssök = betegség! =D
- Csövekben aszittem UV reagáns folyadékot nyomattál, hehe, de ez se rossz
- Talán a CPU mögötti rácsra még egy venti 5Volton? Azért a CPU, GPU és a Chipset mellett is van pár alkatrész ami igényli a szellőt (és arra épít, hogy ott süvít majd a CPU fan)
- LCD körül még le lesz maszkolva, hogy ne világítson át hátulról más?Nicceee amúgy!
-
válasz
Pista0001 #896 üzenetére
4800körül ha jól emlékszem már rég volt!
Wazz ne szivassatok hogy ennyien megyünk és mindenki elöbb került a listára mint én!
Pedig én neveztem elöször. Wazze mindjárt magamhoz nyúlok! (haaaaa megtörtént)
Bár még kocsit kéne szereznem mert ha nincsen kocsi akkor max néző leszek!
Haver válaszát holnapra várom, hogy tud e vinni.
Aszem új kategoriát nyitunk:
HTPC modding topik lakójinak gépei Néven!
Lenyomjuk a hagyományos gépeket!Azt a led sort én vissza tenném, nagyon király!
-
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001 #863 üzenetére
Szerintem alu vagy annak ötvözete lesz csak valami spéci eljárással kezelik.
Ezeknek azé van súlya, nem hinném, hogy holmi fóliával szórakoznának és amúgyis ki venné meg, ha csak ráejtesz valamit és oda a felület.
Szerk: Ezeket a lámpatesteket is csiszolják.Régi pio deckem előlapja is ilyesmi anyag. Ez tömör cucc és még a körömlaklemósó sem ártott neki, amikor a felíratokat akartam eltávolítani róla.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Pista0001 #855 üzenetére
hmm szóval egy 1m2 lemez elég is volt
én monjuk mint írtam nem akarom festeni
barátoméknak van egy "fémműhelye" (nem tudom pontosan h mondják), ott van minden
majd ott akarom megcsináltatni, aztán szépen lepolírozni az egészet csak azt nem tudom h kell-e majd rá vmi áttetsző védőréteg h ne oxidálódjon el
én sem akarok semmilyen keretet csinálni egyedül a sarkaihoz kis aluminium kockákat rakni az összerakásához vagy műanyag még nem tudom -
Speeedfire
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Mini-ITX
- Linux felhasználók OFF topikja
- Napelem
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- EVGA SuperNova 750GT 80 Plus GOLD - 52 hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest