Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pista0001
üzenetére
Hát még lesz mit csiszolni de majd késöbb most megvárom h bemattul e ha igen akkor márcsak januárba csiszolom és veszek flakonos lakkot. A belseje matt fekete lesz és ahol a vu-k lesznek ott piros lesz az oldal (nem az oldal lap) Urbanjozsi is elvileg kész az aljának a széleivel várom a képeket lábakat meg faterral csináltattam helyesebben a láb tartókat mert azt még nem mutattam senkinek (lábak) de azt elárulom h króm csövek
Kemény lesz!
Még vagy 2hónap mire kész. az uj lap megvan teljesen be lesz blokkozva fet cpu 2 chipset utána veszek egy vgat csak már a vízhűtés is többe van mint 100k és nembirom anyagilag szerszámokra is 45k legalább elvertem és még holvan a festés stb ára. kegyetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kemény lesz!