- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
Sziasztok! Egy éve csináltam HTPC-t Annyi a különbség ma már hogy brazos dübörög benne és SSD[link] a gépben van:
-2x8w-os erősítő
-2ventis hőszenzoros vezérlő
-4x20karakteres usb-s kijelző
-usb-s távirányító vevővel
-digitális hangerőszabályzó az erősítőhöz
-Táp
A lelke: brazos 2x1,6GHz 2GB ram 16GB SSDJa a ház egy régi parabola vevő vagy mi volt
-
fkenny
senior tag
Lessétek meg Véleményt írni kötelező!
-
fkenny
senior tag
Pista, FID:várunk itt jöv.hét szombaton!
-
fkenny
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1365 üzenetére
Köszi! Megoldódott!
-
fkenny
senior tag
Hahóóóó? Ébresztő!
Más:
Tud valaki 14" alatti monitort ami műxik? (minél kisebb annál jobb ,jah és olcsó legyen.) -
fkenny
senior tag
Valakinek? [link] kell a pénz az új munkámhoz.
-
fkenny
senior tag
B.U.É.K !!!
-
fkenny
senior tag
Részvétem. Nálunk 4 éve volt az szilveszterkor hogy (sarkon lakunk) és kanyarja 1 állat szarul ment és kivitte a villanyoszlopot. Az be az udvarra (kivitte az új kerítést) . A végén röhögve kiszélt és valami ilyesmit mondott:jeee sikerült ! Apámnak sem kellet többb, kidekorálta a képét majd másnap hozta a kártérítést. De mivel nem volt áramunk így az összes kaja meg minden megromlott 2 nap alatt....
Ha valami jogi segítség kell szólj van 3-4 rendő barátom
Remélem jobb lesz a karácsonyod. -
fkenny
senior tag
Mindenkinek kívánok Békés boldog Karácsonyt és Sikerekben gazdag új évet!
-
fkenny
senior tag
Van valamelyikőtöknek újságíró ismerőse?
-
fkenny
senior tag
válasz
urbanjozsi #1253 üzenetére
Köszi
FID: Más suliba is vok és 3 eggyes dogát írtam ...Köszi az 1-es hsz-t
-
fkenny
senior tag
válasz
urbanjozsi #1210 üzenetére
Gondolom hogy részben nekem szólt a dolog
. Azt mondta apum hogy valami gyűrűt ratam fordítva és mikor rányomta arra a vas?lemezre akkor repült és mivel bábbal tartottam az a lapot amit vágtam így abba ment bele. Ami fura volt hogy nem fájt csak nem tartott meg.
Amúgy ha valami lemez hajlítgatásos munkám lenne szerintem rád ruháznám. Mivel 1 Megyében lakunk nem lesz nehéz megoldani.(szerintem. Amiket kérni fogok természetesen nem ingyen fogom kérni.
Én is bejelentem mint Fid kolega. )
A flex meg köztem van már 3lépés távolság . -
fkenny
senior tag
Amúgy tud valaki jó tervező progi nevet mondani amivel pl megtom adni miylen lapm van és belerajzolja vagy mi. Mert időm mint a tenger....
-
fkenny
senior tag
Köszi. Nekem is van dekupírom blac&decker vagy mi. egész jó de most láma módon azt mondom hogy nem tudtam hogy lehet fémet vágni vele. nem baj .Ősöktől kapok majd tavasz fele 1 deremmel szerű kütyüt ....
(amúgy a korházi koszt ölni tud. Még jó hogy van 1 wifi ami nincs lekódolva és tom használni mert becsavarodnék)
-
fkenny
senior tag
Köszi.
(akkor te sem szereted a flexet. Nem nekünk való
)
Eléggé mélyen bele ment a húsba meg is állt benne meg sajnos mire az alsó épületből felmásztam telóért hogy szóljak ősöknek meg a mentőnek. Mire ideértek úszott a szőnyeg a vérben. Azt mondták a mentősök hogy még 5-6 perc és én elvérzem... Elvileg voltam műtőbe vagy 1 órát de azt nem tom. Most nem járhatok..
holnaptól mankó de olyan hogy vagyok 161 centi és kaptam felnőtt mankót... sztem csak wc-re fogok kimenni.kaptam vért meg még lesz valami hejreállító műtét mert pont a beteg lábam kapta el.... Szép kis év vége...:S De 1 valami jó is van az egészben . Anyuméktól kapok dremel-t .
(Remélem érthetően írtam le .Fájdalom csillapítók kellemes hatása alatt vagyok)
-
fkenny
senior tag
Elkezdtem építeni az új htpc-s Surfce-m . Elkezdtem flexelni (életemben először) És lerepült a korong egyenesen a lábamba... Roham mentő vitt a közeli korházba (Mezőtúr). 13 öltéssel varták össze a combom. Szóval most 1 ideig nem modolok. De ha kiengednek (most bent vok csak notim ősök behozták) elküldöm a skicceket a készülő gépről
FID: Jó lesz az a gép. Várjuk az új képeket.
Pista0001 :Jobbulást.
UrbanJozsi: Kérünk képeket a gépről -
fkenny
senior tag
Olyan kérésem lenne hogy hol tudok érintőképernyős 12"os vagy annál kisebb monitort szerezni? Meg valami invertel hibás 19"os vagy annál picit nagyobb moncsit
' itx-es nettopot és 1 surface-t fogok építeni kövi MTH-raFID: Én is elfogadnám az 1-es hsz-be való berakást . (annó felajánlottad )
Képek hozzá: Képek választása a te kezedbe leszképek
-
fkenny
senior tag
Killhates: Mingyárt elbőgöm magam. Esetleg nem tudnál adni honlap címet vagy elérhetőséget a cégnek. (faja kis dvd lejátszó én nem adnám el . de a szándékod nagyon jó
)
Jó pörgőd a topik csak így tovább
-
fkenny
senior tag
Mi a gond? Nem jó a kapcsolásom.? Tudod mit. Ha vista vagy win7 van a gépeden akkor megkérdezi mikor bedugsz valami audio csatlakozót hogy micsoda. bedugod pl a kékbe és mikor kérdezi mi az mondod neki hogy sima vonalkimenet. És műxik.....
(ha realtek hd-audiod van)
más: végre megy win7 alatt a távirányítóm...
. Ezt az üzit is azzal írtam.
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy anyuéknak bedöglött a moncsiuk és elkérték az lcd-met. De a gépet szeretném zene hallgatásár használni. A tvre van kikötve de mivel 60-hz-s jel jön ki az svideo kimeneten így nem szép. Tud e valaki olyan progit amivel lehet csökkenteni a hz-t 50-re? Előre köszönök minden választ -
fkenny
senior tag
RTL Fókusz most benne leszünk!!!!!!!!!
-
fkenny
senior tag
Nagyon jó volt ! Amúgy igazatok van(FID;Pista001) hogy csak az extravagáns gépek nyetek de sebaj
Képek most tömörülnek . Videót meg sztem holnap felteszem .
Amúgy a ti gépetek is sokkal jobb élőbe (FID;Pista001).
(Mellékesen hozzáteszem hogy 9gép volt az én kis 7k-s túlfesz védős hoszabítómban és mikor kihúztam a konnektorból összeolvadt a szigetelés most este ott. Itthon bedugom áram el ment....
-
fkenny
senior tag
(Sziasztok! Ti kaptatok csatolmányt a mailhoz? Mert én nem és nem tom kitölteni. Valaki elküldené? (fkenny@freemail.hu) Előre is köszönöm
-
fkenny
senior tag
FID: Nem tudod mikor dől el pontosan ki mehet ki nem MTH-ra? Mert még mindig kérdőjelem van...
-
fkenny
senior tag
Készen van a gépem
Már csak a távirányítóval szenvedek szoftveresen de megoldom
[link] Vélemény írni kötelező!
-
fkenny
senior tag
1 gép ami szerintem ide illő
[link]
FID: Tudod a jobbak
Amúgy meg szerezz kocsit mert kíváncsi vagyok a művedre élőbe is.
(Ha nem toyota yarisunk lenne (nem tom leírni sosem a nevét) akkor mondanám hogy beugranánk érted)
-
fkenny
senior tag
Nah majdnem kész a cucc [link] Már csak a matricák hiányoznak a gombokról és kész . Várom a kommenteket
-
fkenny
senior tag
válasz
devisionhun #813 üzenetére
nem szeretem már annyira a fát mióta ezt csinálom
. Én id deckbe szerettem volna építeni de akkor olyan nagy lett volna és másik gépre meg nem volt pénzem és maradt a fa. íha ezt eladom abból valami mini itx-es configot rakok össze valami ionost
-
fkenny
senior tag
Lassan kezd a htpc-m készítése a végéhez. Ma beletettem a multimédiás gombokat és a ledeket meg a tápot. Holnap fejezem be (reményeim szerint) Addig is:[link]Várom a kommenteket
-
fkenny
senior tag
válasz
devisionhun #809 üzenetére
majd mutatok 1 másik féle hangerő szabályzási módszert este
-
fkenny
senior tag
válasz
Speeedfire #790 üzenetére
de azt nem szeretném . om már csináltam is de mióta majdnem öngyi lettem azóta nem szeretem leszedni. csak ha baja van . (egyszer be volt kapcsolva és nem volt rajta semmi úgy raktam be a gépbe és megrázott de szerencsére a földelés és társai meghagytak az élők sorába
). Igen amúgy mérete miatt kellene meg elég a 300-350wattos kis csoda is
-
fkenny
senior tag
Tud nekem valaki kicsi tápot kb 300-350wattost szerezni.
(minél kisebb annál jobb ) nekem nem a legjobb barátom a google(használt is jó
)
-
fkenny
senior tag
[OFF]FID: nem tudod hogy mekkora a nevezési korhatár? (remélem nem magasságba mérnek mert én mint óvodás méretű vagyok :S (kurv@ pajzsmririgy betegség )
Válaszod előre is köszönöm /OFF]
-
fkenny
senior tag
válasz
Speeedfire #776 üzenetére
a hardver dolgot ugye csak viccnek szántad. Mert a legtöbb linux támogat szinte minden hardvert. ha kell tudok segíteni a configba. (ubuntuhoz 1 jó oldal csak ird be hogy www.ubuntuguide. (nem tom mi de kipótolja ) és ott minden le van írva. ha nem megy valami szólj és mi segítünk
-
fkenny
senior tag
válasz
Speeedfire #774 üzenetére
én ubuntut tolnék rá. Már csak azért is mert jobb a hálózati "tudása" biztonsága. Ha kell tudok segíteni be configolni (szerintem nem lesz rám szükséged) Htpc programok is jobban bejönnek mint win alatt pl: elisa xbmc myhtubuntu.....
-
fkenny
senior tag
Folytattam a gépem építését . Még a multimédiás gombok nincsenek benne mert nem tudtam megvenni midet. Teteje is csak azért nincs mert nem volt haveromnak fa anyagja és nem tudtam levágni nála de a jövő héten az is meg lesz.
A képek alatt vannak leírások az adott dolgokról [link] várom a reakciókat.
-
fkenny
senior tag
válasz
Pista0001 #759 üzenetére
akkor én mondok ellen példát is. nekem volt annó hp e-vectra s-10-em amibe 700mhz-s pentium proci 256-ram és 250-es hitachi vagy milyen hdd volt és csak 1 bios frissítés kellett neki és most már az új tulaj 320gb-s hddvel használja nas-nak
de ha nem ismeri fel akkor persze mehet a pci-s kártya
-
fkenny
senior tag
válasz
maxrad1580 #737 üzenetére
én csak szimplán tom milyenek (kicsit rasszista vok ) de belül mindenki az.főleg azokat utálom akik nagy kacsalábon forgó palotába élnek és kapják a segélyeket....... meg hogy őket védeni kell meg ez meg az meg a kirekesztés... bezzeg aki rászorulna az nem kap..
Bezzeg ők lincselnek meg embereket.. (én támogadtam az a debreceni irtóbrigádod akik "takarítottak" ) Tisztelet a kivételnek aki próbál vagy tisztességes állampolgár és roma. -
fkenny
senior tag
folytattam a gépem építését. (holnap csinálom az eletronikai részeket )[link]
Várom a véleményeket -
fkenny
senior tag
öö én arra gondoltam hogy közvetlenül az előlapi kivezetésre dugni vagyis, úgy hogy ne jack dugókat dug össze hanem cseréld ki a kábeleket és a vu métereket a porméterek után rögtön kösd olyan csatival az alaplapra (már csak azért is mert így jobb "minőségbe jelenik meg a kép" (amúgy ez világítani is fog vagy nem? (mert csak sima elektronikát látok)
-
fkenny
senior tag
válasz
maxrad1580 #726 üzenetére
szerintem hangra , mert 3.5ös stereo jack dugó van a végén meg potméterek a hang szabályozásához (de csak szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest