- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Na mostanában senki nem vetemedett ilyesmire?
-
válasz
TESCO-Zsömle #1576 üzenetére
Köszönöm mester az pont elég most szedtem darabokra a házat elég jól lehet vele gondolkodni
-
Na a 2 lényeg megvan! Innentől jó barát a flex
Mivel a ház 16cm magas és a hűtő is
De így volt elgondolva
Kérdés mennyit magasít az alaplapi tálca+pöckök+cpu foglalat+cpu rajta remélem sokat!
hűtő:[link]
ház:[link]
Szeretek sza... várat építeni csak a váz és az oldal lapok kellenek a neve Stand up lesz (Állj fel.) Ebből lehet következtetni h igen álló ház lesz a fekvőből vagy mind2 -
1500! Jelentem még élek! Csak laptopos korszakomat élem! Ha bármit be kell rakatni akkor pm nekem és intézem!
-
az nem jó az reset gomb powa! Remélem megint találkozunk igérem akkor pihentebb leszek mint a versenyen voltam de az 1500örök!
-
Értelmes hozzászólás: De rég jártam erre!
-
Nem haladtam semmit csak le festettem a vázat is de az már egy hete volt nincsen időm semmire. A tekerő is rá ér februárban. Nem látszom ki a melóból
-
Na unatkoztam még egy kicsit! Lefújtam az elejének a csúztatható részét. Magát az előlapot nem bántottam még
a front része marad szürke, csak azon részei lesznek feketék amik érintkeznek az oldal lappal mert nagyon el üt a feketétől. Szerintem jó lesz de vélemények jöhetnek.
-
válasz
george11 #1298 üzenetére
Elfér! Mert ide illik. Meg a hóna alatt van egy centrifuga!
urbanjozsi Én azon gondolkodtam h eleve nem sík a felület így csak megtapad és nem akartam félcenti vastagon le lakkozni.
Más: Amit hajlítottál nekem azt le fújhatom vagy ledobja?
Ha más nem veszek átlátszó öntapadós foliát és leragasztom vele az egész házatAz még járható út és birja a strapát.
-
válasz
george11 #1293 üzenetére
Egy része festve lesz egy része lakkozva. Kézzel felcsiszolt acél az anyag. És csak azért kell a lakk h ne mattuljon be és ne kezdjen el rozsdásodni bár már késő
Nagy behatások mint pl oda ütődés meg ilyenek nem fogják érni. Még nem használtam soha flakonos lakkot csak egy 5let volt majd meglátjuk arra csak jó lesz h ne látszódjon az ujjlenyomat rajta.
-
B.U.É.K!
&rew Várom mit hozol ki belőle!
GhostWalker Apró mindig tele van jobbnál jobb házakkal amit lehet aprítani. -
Viszont mindenkinek!
És annak a fa*** coponak is aki részeged bejött egy aaútóval a kapun és kivitte az egészet oszlopostól keritéssel együtt! Honnan a viharból lesz pénzem megcsinálni
ááááááá 3napja szét ba... az ideg! Csak gondolom megosztom milyen jó karácsonyom van.
-
válasz
urbanjozsi #1253 üzenetére
Remélem ma jön a postás! Bár még fater a lapos vasakat sem postázta
Valaki nem akarje el enni a vga ját? komolyan -
Az msi látván a htpcmet és h mindig msi lap volt általában benne kiadott nekem egy alaplapot!nevét nézd
-
5perce léptem rá az elejére és eltőrtem
Szerencsére nem fog látszani.
-
válasz
Pista0001 #1251 üzenetére
Asus p5k pro már csak a fet blokkok hiányoznak de 2db 5k nem drága. csak most nincsen rá annyim karácsony számlák stb.... vga? még gondolkozom de egy fc blokk kéne h áthidaljam vele a vgat mert ha nincsen fc blokk a vgan akkor egy u alaku csövet kell betennem a 2 chipset közé ami elég ocsmány!
-
fkenny be kerültél az egyes hszbe!
-
válasz
Pista0001 #1249 üzenetére
Hát még lesz mit csiszolni de majd késöbb most megvárom h bemattul e ha igen akkor márcsak januárba csiszolom és veszek flakonos lakkot. A belseje matt fekete lesz és ahol a vu-k lesznek ott piros lesz az oldal (nem az oldal lap) Urbanjozsi is elvileg kész az aljának a széleivel várom a képeket lábakat meg faterral csináltattam helyesebben a láb tartókat mert azt még nem mutattam senkinek (lábak) de azt elárulom h króm csövek
Kemény lesz!
Még vagy 2hónap mire kész. az uj lap megvan teljesen be lesz blokkozva fet cpu 2 chipset utána veszek egy vgat csak már a vízhűtés is többe van mint 100k és nembirom anyagilag szerszámokra is 45k legalább elvertem és még holvan a festés stb ára. kegyetlen. -
Na nagyjából megvagyok bár még fől kell polírozni! Tehát lesz még pár óra csiszolás benne.
Meg letöröltem mosogatószeres vízzel és nagyon foltos lett majd szerzek valami jó zsíroldót mert látszik h foltosan száradt. (sajna, de ime az eredményMeg sajna a rongyról a szöszök is ráragadtak
Összes kép:
[link] -
lösz hamarosan amint kivégzem
-
Na megint csiszolgattam de meg is untam fáj mindenem és eddig 10órám van benne de már csak 2kell és kész. majd talán holnap.
-
nem hiszam csak vissza kellett térni asusra
Majd kiderül meddig bírja
Jam most beledoptam a gépet egy házba aamit moddoláshoz vettem kikapcsoltam a gépet
néztem is h a win7 5mp alatt kikapcsolt aztán mikor visszakapcsoltam5mp és kikapcsolt 5perc kellett h bevillanyon h beragadt a power gomb. De az az 5percnyi ideg! -
válasz
Pista0001 #1238 üzenetére
Az alaplapot mth előtt vettem most garba van. 2hét múlva lesz eredmény de ha visszadobják h nem garis probléma kirángatom az embert a pult mögül! Mert erre aztán nem folyt semmi! Ma Shteer kolégától megkaptam az új gépet bár nem hánzott h újat vegyek mert így egy hónapot csuszok a ház festéssel stb meg nem akartam pénzt kiadni gépre.
A gombbal kapcsolatban holnap megnézem h mekkora luk kell. -
válasz
Pista0001 #1233 üzenetére
Át kéne térned a vörös oldalra vörös volt a lap!
amugy szerintem mth óta kotlik és nem a ramom volt szar és erre a víz sem fojt 2hónap alatt meghalt elöbb a ram utána márcsak 1 rammal ment aztán mikor betöltött a win7 ki kellett húznom az egeret és visszadugni h müködjön aztán reggel kikapcs majd este be és nem indult.
De addig is folytatom az új gépet. -
bocs 1,5cm
jam nemtudok netezni mert meghalt az alaplapom
-
Alakulok bár a véremet adtam érte és megcsúszott a csavarhúzó és bele állt az egyik dual radiba! De szerencsére nem lukat ki! Végülis már csak a vinyó helyét kell kitalálnom.
-
Holnap fúrok faragok
-
válasz
urbanjozsi #1212 üzenetére
flexnél már csak az jobb mikor megvettem életem első plexis házát és haver eldöntötte h neki is lesz! Szépen meg is csinálta! (véső kalapács) A tengerben nincsen annyi hullám mint azon az oldal lapon volt
-
ilyen lett bár ez még az 1.0
-
válasz
urbanjozsi #1199 üzenetére
Alakul! És ekkora házban a lehetőségek határtalanok!
-
-
válasz
urbanjozsi #1193 üzenetére
okés még ki gondolom a pontos méreteket ehez elörébb kell jussak a házzal u h nem most lesz.
A másik h nem gondoltam volna h egy kitakarás ilyen idegesítő lehet!!!! -
válasz
urbanjozsi #1190 üzenetére
lehet lenne egy kisebb lemez hajlítási munkám veled ha benne vagy mert 5*an hajlítasz nekem meg semmi eszközöm
-
válasz
urbanjozsi #1190 üzenetére
Te ki vagy? (én is) Valami új projekt?
-
-
válasz
Pista0001 #1184 üzenetére
Holnap haladok utána kell fizu festésre utána tudok haladni csak! sajnos nem sok időm volt meg kell szereznem egy fúrógépet is! holnap sokat fogok haladni ha minden igaz!
Meg még a lábakat is fel kell raknom de ahoz hiányzik még 2 alkatrész. Ami még nincsn nálam. de ha minden jól megy akkor beleköltözök másfél 7múlva. és csak az oldal lapok maradnak még amit meg kell csinálni. de az január vagy február.A képeket most tényleg elfelejtettem de holnap berakatom őket!
-
válasz
Pista0001 #1174 üzenetére
Ne is mond! Le ejtettem egy csavart és csináltam magamnak 50ezer forintos kárt!
Szemét csavar le esett de pont a mélyláda elé! Ami nem is lett volna gond de pont full hangerőn volt! És a mélysugárzó mágnese elkezdte magához vonzani az orromban lévő fémport! Én meg basszusra fejeltem szét a sub-ot
Na alakul ez majd haladás! (Most még nem az esztétika számít, nagyon nem. =re mindennek a helyére kell kerülnie) -
Na ki vagdostam amit akartam! Tele is van vasporral az orrom!
Ne tudjátok meg milyen fikám van! (olyan vas mag van már benne h saját gravitációval rendelkezik)Félek tüsszögni is a gép közelében ne h zárlatos legyen!
Viszont rályöttem h nincsen fém reszelőmNagy kár!
Még ügyködök és képek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest