- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonee
aktív tag
Elég tetszetős a gépezet!!
-
nonee
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1605 üzenetére
Nemakarok Japánból rendelniXD
-
nonee
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1603 üzenetére
Tudod,ezek nekem még szakszavak,ezért a google a barátom
amugy az emlitett alaplapot,már 35be megtudnám venni,viszont elég neki a 120Wos táp?
A hely a legelső,körbenézek régi dvd felvevők,meg lejátszók terén,veszek vmit ,esetleg ha van vmi általad átgondolt,és netalántán hasznosított méret is ami elegendő egy htpc beszerelésére,megoszthatnád velem..én nagyon kezdő vok ez a lap 17cm X17cm.. -
nonee
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1601 üzenetére
Értem.és tápegységet milyet javasolsz?ok a lap drága,de ugyse egyszerre venném meg a dolgokat,sajnos annyi pénzem nincs..:S
-
nonee
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1598 üzenetére
huhh ..ez igen tetszetős..mennyi ebbe a proci külön?van a lapon táp?ezt hol tüntetik fel?
-
nonee
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1596 üzenetére
Igen.amugy a denon képeidet nemtudtam megnézni mindegyik link az előlapot mutatja,lehet elnéztem..:S
amugy nekem is ilyen elképzelésem van,egy full intergált cuccos lapot vennék,amin van wifi,távirányítós téma..
még keresgélek meg olvasgatok,azért nem kell fizetnibiztos nem lesz olcsó,de a végeredmény ami megfizethetelen(plána ha frankón működik),minden másra meg ott a mastercard..XDna jó komolyra véve azért nem akarok 100ezreket beleverni..majd alakul
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest