- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gabesz26 #745 üzenetére
kizárt, h jó legyen. A10-7800at se, de még A8-7600ot se bír el hónapokon át. előbb-utóbb el fog füstölni az egyenirányító rész. komplett gép 130 il. 110W környékét vett fel konnektorból, rendesen kihajtva. és ez csak egy integrált gpu.
papiron birnia kéne min 200Wot, de valahogy mégse. 2. füst után kapcsira váltottam. nem olyan jó a képe, de külön erős VGAval már megint jó a kép (másképpen jó), ééés, nem várható, h bármi tennivaló legyen az elmúlt egy év problémamentes filmezései alapján.
-
Patice
nagyúr
válasz
Gabesz26 #546 üzenetére
Hja, akkor szerintem elég a "mezei" CAT7 kábel, ez az árnyékolások és a vezetékek vastagsága miatt már szerintem elég lesz, hogy "jobban aludjál". Csatlakozónak a végére a Telegärtner (THX robim
) szvsz. még túlzás lenne, ha még nincs olyan körítésed, amit dunkel írt.
Közös CAT7 rendelésből maradt még egy használható darabom gondolkoztam rajta, hogy fel kéne dugózni és kipróbálni a nappalimban, hogy switchtől esetleg számít-e az én láncomban, csak még erre nem került sor, így nem tudok saját tapasztalatról nyilatkozni. No meg az a CAT7 kábel majd egy centi átmérőjű és kurta merev. Telegärtner/Weidmüller csati a végére meg nem két forint. Esetleg CAT6 csati? Ezeknek pl. csak akkor látnám értelmét - így tapasztalat nélkül - ha az otthoni hálózatod is földelve van korrektül.
Egynek az árából már S905-ös boxot lehet venni, ha pl. Kácsás árat nézem.
Amúgy én inkább arra várok, hogy kezdjen terjedni az otthoni 10 Gigabit + optikai kábelek a falban.
De majd az unokáimnak talán már megtaníthatom, hogy kell majd ez
eket krimpelni.
-
dunkel
őstag
válasz
Gabesz26 #546 üzenetére
Csinálsz rendes NAS szervert is analóg táppal, veszel normális switchet is (valami iparit vagy mondjuk egy mikrotik-et) szintén extra táppal? Addig ez a kábelezés a léleknyugtatás (placebó) kategória határait súrolja szerintem.
Persze ha el kell költeni azt a pénzt akkor el kell költeni.
-
Patice
nagyúr
válasz
Gabesz26 #540 üzenetére
AQ méterre kapható CAT kábeleivel szerintem nem lőhetsz nagyon mellé, bár tény, hogy meglesz az ára.
Ha jól láttam, nekik is van saját CAT csatlakozójuk, ami tiszta Weidmüller klón szvsz.
Talán valami ilyesmi a cél?
Esetleg még Pityu tudhatja az infót, a régi CAT7 kábel rendelésből, amiből hangfalkábelt csináltunk.
(#541) djnice:
És mi van, ha nem TCP-n megy a cucc????
(#542) drdr:
Szerintem neki nem a gigabites átvitelért kell ilyen kábel.
-
drdr
senior tag
-
mandju
senior tag
válasz
Gabesz26 #394 üzenetére
Streacom 150W PSU streacom kockával, majd microsoft tuningtáppal.
a kockám cubox i4pro.
valószínű egy lineáris táppal jobb lett volna.
mint írtam az én rendszeremben adott feltételekkel tetszett jobban a kocka.ragozhatnánk tovább, hogy phil audiophil optimizerrel jobb lett volna a pc, vagy core módban egy serverrel, vagy esetleg jplay-jel, két pc-vel...
a cubox a 100€-os árával szerintem egy nagyon jó alternatíva kis pénzből nagyon is vállalható hang elérésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest