Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
Mivel ingyen volt a kiszállítás, én külön-külön kértem mindent. Jól is tettem, mert rendeltem egy 27"es Asus monitort is, ami már kedden ittvolt... Többen azt írták, hogy hétvégén is kiszállítanak, a dpd oldala szerint a veszprémi depo csak hétfőtől péntekig van nyitva. Azért holnap délelőtt elmegyek arrafele, hátha mégiscsak dolgoznak hétvégén... Nem köteles mindenki szállítani hétvégén, csak ugye minden város külön-külön alvállalkozó, ezért mások a szokások is.
Amit írtál az is igaz, ha a futár jófej lenne még akkor sem tudná odaadni sajnos. Egy másik futárcégnek az alvállalkozója jóbarátom, nah ott is vannak kavarodások-de a pda nem engedi nekik sem kiadni
... Eleve azzal van baj, hogy össze van kapcsolva. Meg azzal hogy KIS csomag szállítás. Azt van olyan, hogy pecabotot meg társait küldenek... No meg az emberek is: ha fizetni kell érte akkor majdnem hogy hálás a futár, hogy átveszik. De ha előre kifizeti, akkor örül... Ma vizsgáztamátmentem szociológiából, de erre valahogy nem tudok rájönni
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mesterséges intelligencia topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Supermicro SuperChassis 842TQC-668B rack szerver ház 668W táppal új
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- Seagate Exos Enterprise Capacity 3.5 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000NM0055)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... Eleve azzal van baj, hogy össze van kapcsolva. Meg azzal hogy KIS csomag szállítás. Azt van olyan, hogy pecabotot meg társait küldenek... No meg az emberek is: ha fizetni kell érte akkor majdnem hogy hálás a futár, hogy átveszik. De ha előre kifizeti, akkor örül... Ma