- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
Mivel ingyen volt a kiszállítás, én külön-külön kértem mindent. Jól is tettem, mert rendeltem egy 27"es Asus monitort is, ami már kedden ittvolt... Többen azt írták, hogy hétvégén is kiszállítanak, a dpd oldala szerint a veszprémi depo csak hétfőtől péntekig van nyitva. Azért holnap délelőtt elmegyek arrafele, hátha mégiscsak dolgoznak hétvégén... Nem köteles mindenki szállítani hétvégén, csak ugye minden város külön-külön alvállalkozó, ezért mások a szokások is.
Amit írtál az is igaz, ha a futár jófej lenne még akkor sem tudná odaadni sajnos. Egy másik futárcégnek az alvállalkozója jóbarátom, nah ott is vannak kavarodások-de a pda nem engedi nekik sem kiadni
... Eleve azzal van baj, hogy össze van kapcsolva. Meg azzal hogy KIS csomag szállítás. Azt van olyan, hogy pecabotot meg társait küldenek... No meg az emberek is: ha fizetni kell érte akkor majdnem hogy hálás a futár, hogy átveszik. De ha előre kifizeti, akkor örül... Ma vizsgáztamátmentem szociológiából, de erre valahogy nem tudok rájönni
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Notebook hűtőpad
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Születésnapos a Noctua
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Könyvajánló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

... Eleve azzal van baj, hogy össze van kapcsolva. Meg azzal hogy KIS csomag szállítás. Azt van olyan, hogy pecabotot meg társait küldenek... No meg az emberek is: ha fizetni kell érte akkor majdnem hogy hálás a futár, hogy átveszik. De ha előre kifizeti, akkor örül... Ma