- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
zért kellene kiiktatni ezt a lépést vagy áthidalni automatikus bejelentkezéssel hibernálásból való ébredés után.
Ezt nem tudom hogyan kellene megoldani!Hát akkor hajrá, most írtam le, hogy hogyan kell.
2 dolgot kell beállítani:1. autologin-t a "control userpasswords2" parancsra előjövő ablakban
2. hibernálás után ne kérjen jelszót, ezt pedig a vezérlőpult energiaelleátás beállításban -
Tangerine
senior tag
A logmein nem ismerem, de a teamviewer biztos tud ilyet, ha szolgáltatásként futtatod.
A Win7-et sem ismerem igazán, de biztos vagyok benne, hogy be lehet állítani az autologint, vagy valamelyik policyben azt, hogy ne kérjen jelszót hibernálás/ébresztés után.
A "control userpasswords2" parancs nem műxik esetleg? (XP alatt ezzel megy az autologin)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Első találat argep.hu-n: Sharkoon Vibe Fixer 3
Hasonló: Sharkoon Vibe Fixer PRO
Vagy egy kivehető változat: Sharkoon SATA QuickPort
Volt aki ezt használta, de mintha kicsit reszelni kéne: Scythe Bay Rafter
Hardveraprón: Scythe Himuro
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van benne integrált VGA. Ezzel mindent elárultam?
Nem webes felületen lesz elérhető, hanem Távoli Asztallal. De megoldható a webes felület is, Windows Home Server-el. (nekem nem a szívem csücske)
Csak akkor kell bele diszkrét VGA-t venni, ha filmnézésre (HTPC-nek) szeretnéd használni.
Én ugyanerre a célra Win 2008 Servert használok. Kicsit overkill, tudom, de szeretem, ha stabil a gép.
Win 7 nekem 1 havi távoli gép használattól már kezdett belassulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged