Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
zért kellene kiiktatni ezt a lépést vagy áthidalni automatikus bejelentkezéssel hibernálásból való ébredés után.
Ezt nem tudom hogyan kellene megoldani!Hát akkor hajrá, most írtam le, hogy hogyan kell.
2 dolgot kell beállítani:1. autologin-t a "control userpasswords2" parancsra előjövő ablakban
2. hibernálás után ne kérjen jelszót, ezt pedig a vezérlőpult energiaelleátás beállításban -
Tangerine
senior tag
A logmein nem ismerem, de a teamviewer biztos tud ilyet, ha szolgáltatásként futtatod.
A Win7-et sem ismerem igazán, de biztos vagyok benne, hogy be lehet állítani az autologint, vagy valamelyik policyben azt, hogy ne kérjen jelszót hibernálás/ébresztés után.
A "control userpasswords2" parancs nem műxik esetleg? (XP alatt ezzel megy az autologin)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Első találat argep.hu-n: Sharkoon Vibe Fixer 3
Hasonló: Sharkoon Vibe Fixer PRO
Vagy egy kivehető változat: Sharkoon SATA QuickPort
Volt aki ezt használta, de mintha kicsit reszelni kéne: Scythe Bay Rafter
Hardveraprón: Scythe Himuro
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van benne integrált VGA. Ezzel mindent elárultam?

Nem webes felületen lesz elérhető, hanem Távoli Asztallal. De megoldható a webes felület is, Windows Home Server-el. (nekem nem a szívem csücske)
Csak akkor kell bele diszkrét VGA-t venni, ha filmnézésre (HTPC-nek) szeretnéd használni.
Én ugyanerre a célra Win 2008 Servert használok. Kicsit overkill, tudom, de szeretem, ha stabil a gép.
Win 7 nekem 1 havi távoli gép használattól már kezdett belassulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest