- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"az jelenlegi mikroserverek iszonyat drágák"
Nézőpont kérdése. Nem nagyon kapsz olcsóbban ECC támogatású rendszert ilyen méretben. A Dellnek van még hasonló, kulcsrakész rendszere. Ha meg beéred ECC (és BMC) nélkül, akkor valójában nincs is szükséged server-grade eszközre.
-
golya87
őstag
Nekem az N40L és ESXi kombó szép rózsaszín képernyőt eredményezett és pár fagyást. Itt sajna nem tudsz vinyót átadni közvetlenül a VM-nek, csak plusz RAID kártyával. Sok mindenkinek megy az általad leírt, nekem sajna nem, így én maradtam alapabb szinten Debian+Docker megoldáson. De picit másabbra használjuk a gépet.
-
Tangerine
senior tag
Na ja, ha egy hálózaton belüli eszközre bejelentkezik az ember, akkor úgy már könnyen megoldható. Pl. ha akár egyetlen gép be van kapcsolva akkor arról már a többit is be lehet. Akkor van a gond, ha nincs hova bejelentkezni.
Ez a dd-wrt egy elég okos progi lenne, de én nem találtam használható verziót belőle (decemberben), ami normálisan menne 1043-asommal. Vagy lassú volt, vagy a wifi szarakodott (kidobott, nem engedett be). Kb. 3 napnyi kínlódás után inkább vissza tettem a gyári fw-t.
Érdekes, hogy a régebbi routeremen gyönyörűen műxik. -
Fex
tag
Szia!
Bele még nem építettem, de használtam szervereknél. A HP-nál iLO-nak hívják, melyet a komolyabb kategóriás szerverek alapból tartalmaznak, kisebbekhez viszont meg kell venni. Illetve, ha console-on is el akarod érni, akkor licenszt is kell venni hozzá, (vagy "találni")
Jó dolog, amikor az adatközpontban lévő szerverek telepítéséhez nem kell kimenni, hanem a kényelmes irodából tudsz mindent telepíteni.
Fex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged