- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
Tangerine #6523 üzenetére
Maradtam a rac-nál, ebay, német eladó, egyesével feltett rac kártyák. Nem bántam meg, 40-45 volt a vége szállítással, míg a második g7 microserver 12 volt a ha-ról (n36l, tarcsinak az n40l mellé, éppen sikerült elsőnek elcsípni). Néha vga távolról, gyakrabban power on, csak az ie a probléma, edge-ből (w10) nem sikerült, de win7-ből megy ie-vel, max. a lejárt cert a probléma. Droid kliens már nem kezeli, csak a G8-at. Mondjuk a DL380G7 ilo-jához képest a rac elég vérszegény, bár az is csak power on-hoz van használva, ha nem indulna el valamiért.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tangerine #6504 üzenetére
Non-stop sokáig bírják. Igazából akkor makkannak meg, ha ilyen hosszú éven át tartó bekapcsolás után áramtalanítod egy időre, és próbálnád elindítani a gépet. Akkor vagy pukkan vagy csak szimplán nem áll fel a táp.
Nekem még eredeti táp van, csendes ventivel benne, de kb sosincs bekapcsolva csak ha adatot mentek át rá. Évente kb 1x.
-
-
goldnarmz
aktív tag
-
ozveo
tag
válasz
Tangerine #582 üzenetére
ahhoz h. wolt tudjatok hasznalni a routeren az alabbi portokat kell kinyitni. Ill javasolt a fix ip cim hasznalata, vagy legalabb rezelvalt ip legyen beallitva.
alkalmazas: http://www.depicus.com/wake-on-lan/wake-on-lan-gui.aspx
Protocol: UDP
Private Port: 9
Public Port: 9 -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tangerine #567 üzenetére
De ilyen alapon tök simán csinálhatsz RAID-et is. Semmi hátrányod nem lesz belőle.
Míg a favágós program egyszer nem működik megfelelően és pont akkor száll el a menteni való vinyó, akkor lesz a szívás.
Kicsi az esély rá, de ha van rá esély én inkább RAID-et használnék. -
ezsolti
tag
válasz
Tangerine #342 üzenetére
Arra gondoltam, ha nem csal az emlékezetem, a TV-ben van egy win login jelszó, felhasználó név páros beírására lehetőség, de lehet, hogy rosszul tudom!
Az a baj, hogy "képet" közvetíteni a TV csak akkor tud ha már az asztalig eljutott a oprendszer, sem a boot folyamatát, sem a win login képernyőt nem tudja közvetíteni. Az asztal betöltődéséig neki minden gép offline módban van.
Külső hálozatról wake-on-lan paranccsal indítottam a szervert de 10 perc elteltével sem látta a TV online-nak. Amikor hazaértem akkor láttam, hogy a WOL indítás sikeres volt. Csatlakoztattam egy kölcsön monitort rá, hogy lássam mi a baj! A felhasználó választó képernyő fogadott. Billentyűzetet rányomtam, enter és már láttam is az asztalt. A laptopon futó TV pedig máris onlin-nak mutatta a szervert. Tehát a login/felhasználó választás képernyőjét nem tudja mutatni a TV a "távirányító" gépen, hiába fut szolgáltatásként mindkettőn! Ezért kellene kiiktatni ezt a lépést vagy áthidalni automatikus bejelentkezéssel hibernálásból való ébredés után.
Ezt nem tudom hogyan kellene megoldani! -
ezsolti
tag
válasz
Tangerine #340 üzenetére
Köszönöm a választ!
Megnézem a jelszó nélküli bejelentkezést. Bár jelszót most sem kért csak a felhasználót kellett volna kiválasztani!
A TV szolgáltatásként fut, de ezt a képernyőt (login, felh. kiválasztása) nem tudja megjeleníteni, a "távirányítást" végző gépen, csak az asztalt.
Lehet, hogy jelszót kellene beállítania win 7-nek hibernálásból ébredéshez azt megadni a TV-nek és így jutnék el az asztalig közbeavatkozás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest