- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
-
Maximusz
aktív tag
válasz
Enigma^ #3738 üzenetére
kicsi más téma, de még mindig N54L
van egy leírás : rrd adatbázissal történő grafikon készítésre, igaz a leírás OpenWRT-re van ( linux minimál disztribúció kimondottan routerekre ), és azon megy is. Szeretném átültetni Ubuntu-ra is. Az adatbázis már kész, logolás/frissítés már megy tehát az adat kezeléssel nincs gond.
Amiben viszont a véleményeteket kérném, hogy milyen web kiszolgálót érdemes feltenni az egyszerű feladat kiszolgálására ? ( jelenleg Apache-val próbálkozok )
A másik problémám ( talán azért , mert még nem értek az Apache-hoz ), hogy hogyan tudok .sh kiterjesztésű fájlokat futtatni, hogy abból később weboldal generálódjon, és ne csak egyszerűen a pont SH fájlt jelenítse meg 1:1-ben az apache ?
-
yerico
senior tag
Ezt nem értem, vagy csak nekem nem világos. Az MBR elméletileg a vinyókon van. Tehát ha kiveszem őket, akkor mininum odáig el kell jutni, hogy kapok egy bootképernyőt, és utána hal meg, hogy nincs oprendszer. De nekem semmilyen képernyőm sem volt, se kép, se hang. Indulásnál a HP jel pirosan felvillan, aztán átvált kékre, és kész.
Ja, és próbáltam bootolni CD-ről (az az elsődleges boot eszköze), de fel se pörgette a CD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest