Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
-
Maximusz
aktív tag
válasz
Enigma^
üzenetére
kicsi más téma, de még mindig N54L

van egy leírás : rrd adatbázissal történő grafikon készítésre, igaz a leírás OpenWRT-re van ( linux minimál disztribúció kimondottan routerekre ), és azon megy is. Szeretném átültetni Ubuntu-ra is. Az adatbázis már kész, logolás/frissítés már megy tehát az adat kezeléssel nincs gond.
Amiben viszont a véleményeteket kérném, hogy milyen web kiszolgálót érdemes feltenni az egyszerű feladat kiszolgálására ? ( jelenleg Apache-val próbálkozok )
A másik problémám ( talán azért , mert még nem értek az Apache-hoz ), hogy hogyan tudok .sh kiterjesztésű fájlokat futtatni, hogy abból később weboldal generálódjon, és ne csak egyszerűen a pont SH fájlt jelenítse meg 1:1-ben az apache ?
-
yerico
senior tag
Ezt nem értem, vagy csak nekem nem világos. Az MBR elméletileg a vinyókon van. Tehát ha kiveszem őket, akkor mininum odáig el kell jutni, hogy kapok egy bootképernyőt, és utána hal meg, hogy nincs oprendszer. De nekem semmilyen képernyőm sem volt, se kép, se hang. Indulásnál a HP jel pirosan felvillan, aztán átvált kékre, és kész.
Ja, és próbáltam bootolni CD-ről (az az elsődleges boot eszköze), de fel se pörgette a CD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-sajnos .