Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacess

tag

Sziasztok!

Egy elég nagy problémával szembesültem, jól jönne egy kis segítség!

Lecseréltem a jó öreg 2560p-t egy 820 G2-re. A gépet használtan vettem, alján Windows 8 Pro matrica, rajta aktívált Windows 10 Pro, kiürítve annyira hogy kipróbálható legyen a gép. Ezzel eddig semmi gond nem is lenne...
    A rajta lévő rendszert nem is nagyon nézegettem, azt gondoltam hogy a gyári Win 8 lett frissítve 10-re. Ezáltal pedig "MS-ék" már ismerik a masinát.
    Hazaérve legyalultam az egészet majd jött a friss Win10. Itt jött a meglepi, az általam telepített Win10 Pro nem aktiválódik.

Nos, erre a problémára kellene nekem megoldás! Hogy tudnám aktiválni a Win10-et?
    Ami eszembe jutott hogy nem a gyári Win 8 lett frissítve 10-re hanem virágboltos 10 volt. (kicsit értelmetlen lenne, másrészt nem olyan helyről van ahol ilyen utat járnának, harmadrészt ez mostanra igazából lényegtelen is)
    Az ingyenes frissítési időszak már lejárt szóval az nem járható hogy telepítek 8-at majd frissítem.
    Úgy tudom downgrade-elni is lehetett ezeket a gépeket Win 7-re, nos az sem lenne rossz, sőt, ennek viszont nem tudom mi a menete. Gondolom termékkulcs mindenképp kell(-ene) hozzá...

Szóval a lényeg: szeretném használni a géphez járó eredeti Windowst, viszont a 8-at semmiképp.

Előre is köszönök minden segítséget!!

Új hozzászólás Aktív témák