- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci5909
újonc
válasz
Lacess #40545 üzenetére
adika4444 Szia!
Ha a HP Cool sense programra gondolsz? Próbáltam telepíteni.Végig is futott, de nincs is sehol....
Állítólag a biosban is lehet állítani a ventit, ki-be vagy folyamatos. A gond csak az egyes korábban látott beállításokat nem találtam meg. Így nem is nagyon merem gyilkolni. Bekapcsolásnál egy pillanatra felpörög, de utána le is áll. Egyébként a gépen fent van a HP gyári programja is. Ami szerint a garancia, tavaly áprilisban járt le. Azért ez nem kicsit furcsa, ahhoz azért már túl öreg a gép...... További ötlet valakinek? -
laci5909
újonc
Mindenkinek szép napot.
Fiam hagyott itt nekem egy Angol öreg HP laptopot. Angol billentyűzet, Angliából is való...
Tipusszáma: HP Pavilion dv 6500 (6525 em ) Valamikor Vista volt rajta. Amikor kaptam, Windows-8.1 pro Magyar. Amit aztán Windows-10 pro ra frissítettem. Az eredeti felbontás helyett helyett alacsonyabb van. Mivel a képernyőillesztőhöz, sem a HP, sem az Nvidia nem készített illesztőt.. Így WDM-el megy de működik legalább. A gondom a következő. Indításkor felpörög egy pillanatra a ventillátor, de utána le is áll. Igen gyorsan felmelegszik a proci 75 fokosra. Jelzi is és kéri is hogy kapcsoljam ki. Valahol olvastam, már nem tudom hol.
Állítólag a biosban ki-be lehet kapcsolni. Lehet hogy ott sikerült elbarmolni valamit. A hozzáértők, biztos hogy tudják hogy hogyan érhető el ez a beállítás. Mivel az oprendszer Magyar. A billentyű kiosztás Angol, nem csak az Y és a Z cserélődik... Most asztali géppel vagyok. A laptopot nem szeretném leégetni. Bármilyen segítséget, hálásan megköszönnék. (Ezenkívül sem használtam laptopot soha... ) Üzletet hiába ajánlanátok...szegedi vagyok... Előre is köszönök minden ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest