- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagykovi #8978 üzenetére
A régebbi dv6000-esekkel és dv9000-esekkel tényleg volt melegedési gond, de én azt tapasztaltam, hogy a magyarországi renew importban voltak főleg a bajok. Kezem alatt is halt meg dv9000-es tavaly nyáron, amikor kisfiam otthagyta a Shrek2-t és 1 óra után magállt a gép, többet nem indult el, csak alaplapcsere után (VGA túlmelegedési probléma). Igaz, előtte volt 1-2 lefagyás, ami előjele volt, de nem figyeltem oda rá...
A mostani dv5, dv6, dv7, és hdx szériáknál nincs ilyen gond. Ha egy gép melegszik, azt jelenti, hogy dolgozik a hűtés. A gond akkor van, ha a gép nem melegszik, csak a CPU vagy GPU, akkor nem hűti le valamelyiket, és az már hiba.
dv7-esben nem gondolkodtál? Kicsit drágábbak, de nagy a különbség!
-
kozyadam
tag
válasz
nagykovi #8978 üzenetére
Szia. én dv5-1180eh tulaj vagyok, igaz még csak pár hónapja. alapvetően én egy jó masinának látom, eddig minden elfutott rajta gond nélkül, játék közben fel tud melegedni, de nem annyira forróra, hogy aggódnom kelljen. eddig semmi problémát nem tapasztaltam vele.
szerintem jó választás lehet, de ez attól is függ mi mindenre használnád -
bnorci71
addikt
válasz
nagykovi #6383 üzenetére
Én inkább a porszívót ajánlanám
A kompresszorral csak visszafújod az egészet a gépbe szanaszét.
Nem tudom DV6000 milyen felépítésű, de az NX6310nél 3 csavar+4 pöcök és a billentyűzet kint van alatta meg ott a pocihűtő kényelmesen kitakaríthatóaz enyém így nézett ki 2 év után, olyan 1 évesen volt kiporszívózva akkor csak úgy burkolaton keresztül
[link] -
ABE
őstag
válasz
nagykovi #4243 üzenetére
Olvass vissza pár hozzászólást, épp előtted kérdezett más is melegedés témakörben. Ha nagyon melegnek érzed a gépet (nem a mért adatok szerint, hanem mondjuk a kezeddel), vagy instabil a rendszer, lekapcsol a gép, akkor lehet baj. Pl. 70 fok terhelve még nem gázos, és tudtommal 90 fok felett szoktak a procik önvédelemből lekapcsolni.
-
xcbiker
addikt
válasz
nagykovi #2554 üzenetére
Ennel a tipusnal tapasztaltam hasonlot, bar az mar abban a stadiumban volt hogy nem is latta sosem.
Probaltuk masik kartyaval, de sikertelenul. A kartya masik gepben jo volt.
Biost frissitettunk, atneztuk a beallitasokat. - nem javult.
Ujraforrasztottuk a foglalatot es az sem hozott eredmenyt.
Vegul az ugyfel elvitte, mert nem tudott varni tovabb es usb-st hasznal most is.
Lapcsere biztos megoldotta volna, de az koltsegesebb megoldas. -
Maxiri
tag
válasz
nagykovi #2366 üzenetére
Nagykovi! A hőmérséket nagyon is jó,hisz vannak olyan notik, amelyekben az alkatrészek 90-100°-ig is bírják. A memória meg valószínű, hogy energiatakarékos, ezt azzal tudom alátámasztani, hogy nemrég vettem az asztali gépembe egy ATi HD 3870 -et és amikor gamelek melegedne, mint állat, ha nem kapcsolna rá a venti. Amikor nem játszok, akkor alig megy a venti, mivel intelligens a vga(driver) => leveszi a a gpu órajelet 300 MHz-re 777-ről játékon kívül. Memóriánál kevésbé látom elképzelhetőnek, de miért ne, hisz ez HP!
Szerintem, ha komolyabban kihasználod a géped, akkor oda fog lépni az a memória ;). Futtass a vmi komoly alkalmazás közben telemetriát. (Jó, ez csak ötlet volt, én még nem csináltam ilyet xD). Mindenesetre szerintem nem kell aggódnod! Ha nem érzékelsz teljesítmény-csökkenést, akkor minden a legnagyobb rendben van, és a számokkal ne törődj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest