Hirdetés
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Hi!
HP Compaq 6510b notimon szeretném beállítani, hogy mikor akkuról működik, fel lehessen húzni a fényerőt / energiafelhasználást, mert szobán kívül lehetetlen látni rajta valamit. A ráégetett vistában tudom, hogy volt ilyen opció az energiaellátásnál, itt viszont nincs, nemtom melyik hozzávaló HP softwarerel lehet ezt megoldani. Igazából, ha valami más progival lehetne csak simán gammát vagy fényerő állítgatni, az is jó lenne. A billentyűzeten is lenne fényerő állítási lehetőség, de az nem akar működni.
A gyári vidkari driverben van energiaellátási beállítás, viszont valamiért az egész panel inaktív, kivéve az ezt állító csúszkát, de annak sincs semmi hatása. Kíváncsiságból felraktam énis egy NHC-t, az órajel nekem is maxon pörög, hiába csak a böngésző megy. Amúgy érdemes valami ilyen controller progit használni? Eddig speed fan volt, azzal csekkoltam a hőmérsékletet.
Aki tud valami megoldást a problémáimra / választ a kérdéseimre annak megköszönném!

ther
Mod: Ja, és XP-t használok, mert a gyári Vista telerakva HP updaterrel rohadt lassú volt, és nem tettszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai tech-túra összefoglaló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Suzuki topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx