Hirdetés
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Nemrég hozta vissza a futár a gépet, elég kellemes ez a garancia. Múlthéten pénteken jöttek érte, ma pedig vissza is kaptam, az egyedüli "negatívum" az egészben, hogy szerdán délelőtt jelentettem be, és csak péntek délben jöttek érte. Egyébként meg abszolút igaz, hogy kiváló a HP szervíze.
Ugye egy sleep után nem ébredt fel a gépem, caps lock pedig öt másodpercenként villogott... ebből lett az, hogy a garanciapapír szerint alaplapot és cpu-t is cseréltek benne. Illetve az alsó műanyagburkolatot, ami repedt volt, de ezt nem említettem a hibabelentésnél, mondjuk az ott a zsanérnál elhasználódott, nem én amortizáltam le. A hdd-t viszont igen, de spyduck azt javasolta, hogy teljesen gyári állapotban küldjem vissza, így azt is kicserélték, pedig anno vettem bele újat, mondván a garancia csak akkor él, ha nem a saját hülyeségem miatt lesz baja a gépnek. Erre most mindenféle kérdezés nélkül újra cserélték.
Már csak egy kérdésem lenne: félig módosított volt a gépem, gyári hdd helyett ssd, odd helyén caddyban hdd, ezeket vissza is akarom pakolni. Az alaplapcsere okozhat kompatibilitási problémát? Mármint hogy az ssdre a rendszer még a régi alaplap alatt került fel, ezért most majd valami nem fog neki tetszeni.
Szerk.: illetve van egy "odd bezel" nevezetű tétel a javítási lapon, ez mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HCB 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest