Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ladlac

tag

Nemrég hozta vissza a futár a gépet, elég kellemes ez a garancia. Múlthéten pénteken jöttek érte, ma pedig vissza is kaptam, az egyedüli "negatívum" az egészben, hogy szerdán délelőtt jelentettem be, és csak péntek délben jöttek érte. Egyébként meg abszolút igaz, hogy kiváló a HP szervíze.

Ugye egy sleep után nem ébredt fel a gépem, caps lock pedig öt másodpercenként villogott... ebből lett az, hogy a garanciapapír szerint alaplapot és cpu-t is cseréltek benne. Illetve az alsó műanyagburkolatot, ami repedt volt, de ezt nem említettem a hibabelentésnél, mondjuk az ott a zsanérnál elhasználódott, nem én amortizáltam le. A hdd-t viszont igen, de spyduck azt javasolta, hogy teljesen gyári állapotban küldjem vissza, így azt is kicserélték, pedig anno vettem bele újat, mondván a garancia csak akkor él, ha nem a saját hülyeségem miatt lesz baja a gépnek. Erre most mindenféle kérdezés nélkül újra cserélték.

Már csak egy kérdésem lenne: félig módosított volt a gépem, gyári hdd helyett ssd, odd helyén caddyban hdd, ezeket vissza is akarom pakolni. Az alaplapcsere okozhat kompatibilitási problémát? Mármint hogy az ssdre a rendszer még a régi alaplap alatt került fel, ezért most majd valami nem fog neki tetszeni.

Szerk.: illetve van egy "odd bezel" nevezetű tétel a javítási lapon, ez mi lehet?

Új hozzászólás Aktív témák