- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
Zolesz007 #21086 üzenetére
na én pont most tartok ott, hogy a két (elvileg) USB 3 -as csatlakozóm csak áramot ad ki magából... honnan tudok ehez drivert szerezni? merthogy a HP oldalán ami van az nem tűnik működőképesnek és ez így azért kicsit idegesítő :S
(HP Pavilion DV6 6110SG - AMD A6 -os verzió)
-
oO7
őstag
válasz
BangoSkank #20867 üzenetére
wow köszi szépen a választ... megnyugtattál... pont most rendeltem meg, mondom nem fogok itt vergődni, hogy próbálok értelmes infókat vadászni, megrendelem aztán maximum 8 napon belül visszaküldhetem... de a leírásod alapján úgy tűnik ez nem fog megtörténni
amúgy a wikipedia szerint az A75 -ös chipset az támogatja a SATA 6Gb/s -t... igazából csak a "főport" a lényeg amire az SSD-t dobnám, ha a DVD -nél csak sima 3Gb/s -es van az már annyira nem probléma, egy sima vinyót az ki fog tudni szolgálni...
a 8GB memória dolog az érdekes mert a HP amerikai oldalán ezt a gépet lehet 12GB és 16GB memóriával is rendelni... és mondjuk egy ilyen kategóriás gépnél én valószínűnek is tartanám, hogy támogatja... elvileg amúgy létezik 8GB-s memóriamodul, de tényleg ritka mint a fehérholló...
nemsokára ha megérkezik, akkor majd írok beszámolót
-
oO7
őstag
Sziasztok!
lenne egy hatalmas kérdésem... sőt több is
Egy újfajta HP Pavilion DV6 -os gépet szeretnék venni (az AMD A6-3410MX -es procival szereltet) és mostanra (túl) sok kérdés merült fel bennem...
az egyik hogy az oldalakon azt látom, hogy a chipsethez (már ahol egyáltalán írva van valami) az van írva, hogy RS880M amit elég valószínűtlennek tartok mert egy 2009 -es chipset... de jó volna tudni hogy mégis mi van benne, a lényeg ami érdekelne, hogy tudja e a 6Gb/s -es SATA -t...
a másik, hogy én helyből lecserélném a vinyóját egy SSD-re viszont nyilván abból nem lesz nekem iszonyatos mennyiségű tárhelyem... arra gondoltam, hogy az eredeti vinyót a DVD helyére raknám be, de erre sem találtam egyértelmű infót hogy lehet e, hogyan lehet...
a harmadik, hogy ugyan most valószínűleg elegendő lesz a 8GB memória, de azért nem volna rosz ha a lehetőség meglenne, hogy ha úgy alakul 16GB -re bővítsem... és sajnos erről is eléggé kétes infók vannak a neten, van ahol 16GB -t ír van ahol csak "up to 8GB" -t...
a negyedik az UEFI... tudom, hogy van benne, de amennyire láttam csak diagnosztikai célokra... kicsit előre terveznék és már Win8-ban gondolkodnék... megmondom őszintén nem 100%-osan tudom hogy mi is a különbség BIOS és UEFI között meg hogy ezek most vagy/vagy módon vannak vagy együtt is tudnak lenni... elvileg UEFI lényegesen kevesebbet vergődik a bootolásnál illetve van benne az a bizonyos secure-boot funkció... kérdés ebben a vasban hogy van UEFI?
Remélem van valakinek ilyen gépe vagy esetleg már valaki lefutotta ezeket a köröket vagy csak egyszerűen kellően megbízható forrásból tudja a válaszokat
Előre is köszi!
Üdv,
oO7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest