Hirdetés
- iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zalaymate
senior tag
válasz

Celtis

üzenetére
						Hi!
145.500 kemény magyar forint volt a gép bruttó ára. Ehhez még hozzá jött 10.000Ft a magyar bill -ért és + 2.000 Ft a beszerelési munkadíj. (Megcsináltam volna én is, csak a gari miatt nem akartam ezzel szarakodni.)
Szóval a végösszegem 157.500Ft volt. Meg vettem hozzá egy CaseLogic tokot, ami kimondottan 13"-osokhoz van, na most a nagy skksi miatt alig fér bele, még jó, hogy nyúlós az anyaga.
 meg egy vezeték nélküli no name egeret, aminek kicsi a vevője, na az csúcs, mert 2.500Ft volt, de maximálisan meg vagyok vele elégedve, amellett, hogy otthon Logitech-et használok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megtaláltam, hogy mi lehetett a gép RENEW oka, a jobb felső sarokban van egy pixel hiba. de annyira kicsi, hogy én csak 3 nap után vettem észre, mikor tiszogattam a kijelzőről a szöszt, és akkor pont fekete háttér volt a képernyőn, és így vettem észre az inci-finci fehér pöttyöt. Egyáltalán nem zavar, észre sem veszem a használat közben.

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
 - 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
 - KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
 - Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg egy vezeték nélküli no name egeret, aminek kicsi a vevője, na az csúcs, mert 2.500Ft volt, de maximálisan meg vagyok vele elégedve, amellett, hogy otthon Logitech-et használok. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx