- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz
deathtania #25555 üzenetére
Igazad van, fn nélkül veszi a fényerőt, hangot mindent..
végülis igy is jó, magamtol sok idő lett volna rájönni !
Köszönöm a segítséged. A feltelepített driverek között ottvan a bluetooth is azt viszont nem tudom F gombbal felkapcsolni mert csak fény, media,hang meg wifi van, nem is találom sehol a bluetootht, de gondolom ez pl jo arra is ha van vezeték nélküli egere akor nem kell hozzá bluetooth adapter hanem elég ha párositom a gép bt-ával és már müködik is ?! hol találom meg a feltelepitett bluetootht ? vagy attol hogy van fent drivere kell valami progi is hozzá ?
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #25519 üzenetére
De jól néz ki, és olcsóbb is!
Ettől függetlenül a laptoposokat néha kiszúrják vonaton vagy az utcán a táska miatt, ám ez ne tartson vissza, ettől még ne tegyük rafiába.
-
kutga
félisten
válasz
deathtania #25519 üzenetére
Nekem egy abszolút alap Targus táskám van, a feladatát ellátja, özönvízben nem hordom, esernyő mindig van nálam, ha megpakolom bármelyik kettévágja a vállam.
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #25515 üzenetére
Ilyen pofás és értékes táska viselete erős biztonsági kockázatot rejt magában.
-
ktommy91
addikt
válasz
Ennyiből SSD-t vennék, nem táskát.
-
kutga
félisten
válasz
Nem drága egy kicsit?
Egyébként jól néz ki, akárhová magaddal tudod vinni mert elegáns.
-
Tikakukac
titán
válasz
deathtania #25497 üzenetére
Ha sokat hurcolászol, akkor mindenképp valami háti megoldást, meg féloldalassal, töltővel mindennel le fog szakadni a vállad. Abból meg ízlés kérdése igazából.
Azért a felhasználó csak egy felhasználó. A noti leeshet (tudom, nekem is sikerült egyszer, csodával határos a dolog, hogy elkaptam) meg kopik, használják stb, mindenre nem lehet fóliát rakni meg berakni páncélszekrénybe. Olyankor pedig ocsmányul kopik a műanyag, vagy melegszik, széthullik szimplán évek után, zsanér befeszül stb. Ez mind független a usertől, ezért nem ajánlunk olyan gépeket.
Én 2 asztal között raktam át a gépet, és akkor ejtettem le. Az ördög olyankor jön elő, amikor nem is számítasz rá.
-
Tikakukac
titán
válasz
deathtania #25492 üzenetére
Jó is az a Pavilion, ha tényleg az ember szeme fénye, akkor teljesen kellemes kis gép hosszú éveken át.
Jó gép: Probook, Elitebook, (Pavilion is akár), Vostro, XPS, Precision, Latitude, Thinkpad, (Z575 és akár Y sorozat is), Fuji Lifebook, Samu legtöbb modellje meg még ami nem jutott eszembe. A konkrét márkás jó vételt azért nem szeretem, mert a Dell is gyárt Inspiront, ami talán a legmocskosabb dolog, ami valaha létezett.
asound: Nagyon régen talán még maga gyártott notit és utána vették meg Acerék. Hát én azért nem venném őket, bár lehet néha szerencséje az embernek
-
kutga
félisten
válasz
deathtania #25492 üzenetére
A PB az Acer prémium márkája volt anno, nem?
Mondjuk hozzátenném volt barátnőmnek is PB-je van, két év alatt egyszer volt szervizben, szóval pozitív példa is van.
-
kutga
félisten
válasz
deathtania #25489 üzenetére
Bármelyik gyártó gépe tönkremehet. Saját ismeretségemből is tudok rengeteg problémát más gyártó gépeivel. A HP annyiban jobb hogy van magyar szervizhálózat, nincs az hogy kiküldik külföldre a gépet és ha ott nem jön elő a probléma visszaküldik ugyanolyan állapotban. Ha engem kérdezel én laptopot csak a HP-Dell-Lenovo-Toshiba négyestől vennék, bár úgy hallottam Lenovoék már csak a Thinkpadeket szervizelik itthon.
-
Tikakukac
titán
válasz
deathtania #25489 üzenetére
Akkor be se nézz mondjuk egy Acer, Packard Bell és hasonló topikokba, mert az életben nem lesz géped.
-
DUNKENSTEIN
tag
válasz
deathtania #25476 üzenetére
Gyorsan elrohantam a tecsóba és volt!
Feltettem és játszottam is most vele fél órát!A legkevesebb fps az 24 volt (ekkor 4 ilyen önjelölt rambo jött rám) a legtöbb 68 amikor egy pusztán futkorásztam tök egyedül. Az átlag meg 35 volt így épületek közt, gazban meg 1-1 ember gyepálás közben.
Azt tegyük hozzá, hogy érezhetően melegedett a noti közben
-
szmoli
csendes tag
válasz
deathtania #25425 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest