Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #28456 üzenetére
akkor minél hamarabb legyen, mert februárban utazok litvániába, és nincs kedvem az ottani hp ügyfélszolgálat terméktámogatását igénybe venni. bár a mostani használat mellett (elég intenzíven, kb minden nap 4-6 órát akksiról) ez lehet, hogy hamar bekövetkezik.
de akkor ez jó hír is, hogy nem a proccal van a probléma.
-
-
albi31
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #28408 üzenetére
Dehogynem,az 530-s régi vas,azért megy még(ott még nem találták ki,hogy nem muszáj a notebooknak 4-5évet menni,főleg válság idején),na meg Intel-s,az AMD-nek van egy déli-híd sorozata idestova 2009 óta,na azok sorba hullanak a mai napig..a mostaniakba meg ezek "fejlesztett verziói"..hűtettlenűl vagy a ház billentyűzet alatt lévő fémkeretéhez "hozzá érintve"élik életüket,és akkor hősokk éri őket,hogy jó ha 3évet kiszolgálnak..de ez inkább üzemórába mérhető..hogy engedném a szecskavágóba a mérnökök kezét...
-
Drughi
addikt
válasz
B-L-A-C-K #28382 üzenetére
2008-ban jártam pórul legutóbb laptoppal. Akkor 4 hét volt egy töltő csere, pedig bármelyik tucatgép dobozából kivehettek volna egy ugyanolyat, ami tönkrement és a megrendelt újat meg beletehették volna.
Én akkor el is mentem a fogyasztóvédelemhez és mind a boltot (ahol vettem a gépet és intéztettem a garanciát), mind a gyártót megemlítettem, de a törvény akkor úgy szólt (nem tudom azóta változott e), hogy törekedni kell a két hét alatti ügyintézésre. tehát semmit nem ér a törvény, mert ők ugyebár törekedenek...
-
Kazimír
őstag
válasz
B-L-A-C-K #28268 üzenetére
A cseregép a minimum, ami elvárható egy ekkora értékű üzleti felhasználású gép esetén.
A HP képviseletnek azért előbb is eszébe juthatott volna, hogy a közösségi oldalak korában, ha kiírod valahova az egész eljárást, azt mennyien olvassák és ez hogyan befolyásolja a márka jó hírét...Most már azért remélhetőleg tényleg lesz valamilyen kimenetele az egész ügynek.
Kárpótlást?
Hallottam, hogy Amerikában szokás az ilyesmi..
-
zsolthee
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #28257 üzenetére
Mondjuk kíváncsi lennék arra, hogy ilyenkor mit mond a Fogyasztóvédelem.
Kitartás és sok türelmet kívánok neked.
Fizikailag volt garancialevél a dobozban? Ha jól emlékszem A4 méretben zöld betűvel nyomtatják még mindig. Érdemes elolvasni, hogy kitér e ilyen esetek kezelésére. Ha bármi olyan van rajta ami a Te érdekeidet védi vagy kötelezi a gyártót cserére, pénzvisszafizetésre, akkor már van valami a kezedbe. Ezt kaptad, ezt adták hozzá, ez van leírva. Innentől kezdve nálad a labda. Csak kitartás. Én szurkolok Neked. -
zsolthee
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #28236 üzenetére
Ha a szerviz gyártási hibáról beszél, akkor az lenne a minimum, hogy a gyártó bebizonyítja az ügyfélnek, hogy ez az Elitebook széria valójában hű a nevéhez: kicseréli a gépet és a többit leboxolja a háttérben. Egyszerűen úgy csinálja, mintha nem a vevőkből élne. Nem értem.
Az egyik legemlékezetesebb történetem velük kapcsolatban az volt, amikor egy 150-200 e Ft-os gépben (nem emlékszem a típusára, talán az NC sorozat valamelyik tagja volt) elromlott a HDD és nem tudott pontosan olyat küldeni. Az ügyfél jogosan kiverte a balhét a szervizben. Pár napra rá meg is érkezett az ominózus alkatrész, csak az volt vele a gond, hogy SATA-s helyett IDE-set küldtek.Alkatrészt újból megrendeli a szerviz, ismét napok telnek el. Az eredeti 120-as helyett most nagy nehezen megérkezik egy 80-as, mert ugye 120-ast nem tudnak égen-földön beszerezni. Az ügyfél persze tajtékzik, hogy 2 hónap eltelte után egy kisebbel akarják kiszúrni a szemét. Lássuk be, teljesen jogosan. Végül ott hagyta a gépet a szervizben, beírt a panaszkönyvbe (feleslegesen) és személyes levelezésbe kezdett a HP-val.
Hogy mi lett végül i s gép sorsa, azt már nem tudom. De ekkorát trógerkodni. Komolyan mondom kinyílik az ember zsebében a bicska. rögtön felajánlhatott volna egy 160-ast (ez a minimum), de nem. Küszködött inkább, hergelte az ügyfelet stb. Vagy ha tényleg nagyon nem megy neki a beszerzés, lepapírozza a szervizzel, hogy ez most ez egy kivételes helyzet és szerezzen be ő egy HDD-t és akkor elszámolják gariban. Ááá. Nem akarom teljesen lehúzni a HP-t, mert sok esetben azért volt kiemelkedően pozitív vélemény is róluk, de sajnos általában ezek a kellemetlen élmények nagyban meghatározzák, hogy az ügyfeleknek mit gondolnak az adott gyártóról. Bár ilyen esetekben majdnem mindig a szervizt savazzák, mert hát milyen lusták, hogy ennyi idő alatt nem tudják megjavítani a készüléket. Szomorú, de ez van.(#28252) soldi3r
Szerintem ez az üzletpolitikájuktól függ. Régen az Acer 30 napon túli javításnál csereutalványt adott, az FSC pedig 3 főalkatrész (LCD, alaplap) cseréje után.
-
Pocok256
veterán
válasz
B-L-A-C-K #28236 üzenetére
Na ez a hangnem már tetszik
Ide csak küldenék egy mailt...
Meg a magyar elérhetőségre is, hogy megérted te hogy képtelenek valamit megjavítani, de ők meg értsék meg hogy a munkaeszközödre szükséged van és, hogy egy ilyen kategóriás gépnél ez NAGYON NEM megengedett .... -
deathtania
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #28036 üzenetére
barátnőm delljénél ráírták a garancialevélre, hogy mikor vitte be szervízbe, mikor hozta el onnan akkor ráírták azt a dátumot is, és hogy annyival meghosszabbodik a garancia is, és ráírták a garancia új időpontját (azt hiszem, hogy talán 17-18 nappal meghosszabbodott). szerintem a hpnál is valahogy így járnak el.
-
sagit
veterán
válasz
B-L-A-C-K #27900 üzenetére
egyébként találtál 2*4 gb ddr2 ramot?
Laybee: a második linken virít hogy original, az eladónak is elég sok értékelése van
biztosra nem tudom csak remélemmondjuk az olcsóbbnál meg top-rated az eladó... szerintem megrendelem a legolcsóbbat és ha nem jó refound-ot kérek
-
wwhy
veterán
válasz
B-L-A-C-K #27900 üzenetére
Jaaaa
szövegértelmezés kora reggel
Kizártnak tartom a cserét ...
a HP monitoromat kb. 1,5 évente cserélik, szinte mindig ugyanaz a hiba jön elő. Nem hivatalos HP álláspont szerint nem megfelelően használomvalamit sejthetnek, mert 24/18-20-at megy (mérnökök használják, tervezés, Corel, 3D, miegymás), na de kérem, akkor is ....
-
sagit
veterán
válasz
B-L-A-C-K #27862 üzenetére
igen, elégé csalós
szerintem 9 óra reális ilyen alacsony fényerőnél
be van hangolva a gép rendesen
amit nem használok tiltva is vanaz itt leírtakat megcsináltam
pethYeti: parancsolj
-
ro_bert17
őstag
válasz
B-L-A-C-K #27851 üzenetére
Természetesen nem a hiba jellegére, okaira tettem a kissé pikírt megjegyzést. A nagy gyártók biznic klacc termékeinek kiváló supportálása, a személyes szervizeltetés örömei, vs. európai raktár bázisú, pár nap alatt megforduló p&r szolgáltatás örök vitája jutott az eszembe.
No de amúgy is inkább egy kis feszültség oldásnak szántam valójában a mondandóm. Nekem van olyan tapasztalásom nagy gyártó helyi szervizével, ahol a kívánt alkatrészt több hétig logisztikázták össze valamelyik európai országból. Ezért én elmentem a noitért 1-2 hét múlva, és amikor pár hét múlva megérkezett a szükséges kütyü (ventillátor, tehát semmi extra), akkor hívtak. Elmentem, helyszínen meg is vártam azt hiszem.
Azért drukkolok, és ha ne adj ég tényleg nem lesz belőle semmi még a jövő héten sem, akkor nagyon be kell majd menni hozzájuk. -
ro_bert17
őstag
válasz
B-L-A-C-K #27843 üzenetére
...és ha ez most nem egy elitebook lenne, hanem egy ácser, vagy egy ánusz, akkó mit kapna Tőletek a milyen notebookot vegyek topcban.
No nem kárörvendezés van, isten őrizz. Sajna a nem ejrópai rakár bázissal rendelkező Magyarországra sokszor nehézkesebben logisztikáznak össze szükséges alkatrészt. Messze van Tőled a szeviz? Telefonos érdeklődés? Ha nincs messze, én a helyedben bekocognék az eszközért, elhoznám (persze ha tudod nélkülözni...), és csörögjenek ha megjött a lom hozzá. Berendelt alkatrész esetén úgy is nekik lesz már sürgősebb. -
zsolthee
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #27754 üzenetére
Biztos zöldfülű volt
Vagy nem akarta a döbbenetet látni az arcodon.
Sajnos ilyen szempontból mindegy, hogy mennyibe került a gép. 8560p-be most fogok akkut rendelni. 0km-es a masina és teljesen kuka az akkumulátor. Nem töltődik fel 1 %-ot sem. Másik gépben is próbáltam, dettó. BIOS-ben ki tudja olvasni a sorszámát és itt megáll a tudomány. Windows: Csatlakoztatva, nem töltődik.
Erre most mit mondjak?Ja tudom: 1 hónap
-
zsolthee
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #27750 üzenetére
Nem akarom megint védőszárnyak alá venni a szervizeket, de nem tehetnek róla, hogy ilyen hosszú ideig tart egy javítás. Mindegyik szervizpartner egy azon alkatrész disztribútortól rendeli az alkatrészeket. Ők pedig 2-4 hetet szoktak mindig mondani. Sajnos azt mutatja a gyakorlat, hogy tényleg ennyi, vagy néha több is. A miértjét nem tudom, biztos valamit nagyon elszúrnak a logisztikán, passz. Lényeg, hogy az esetek nagyon kevés százalékába van az, hogy pár napon itt van az alkatrész. Ilyenkor valószínűleg van az európai raktár(ak)ban. A gyártó egyébként nem engedi a szervizeknek, hogy a hibákat javítsák, minden esetben alkatrész cserét írnak elő.
Hogy én is beálljak a sorba: már aug.24 óta várok egy 8540p-hez való magyar billentyűzetre. Fizetős a sztori, nincs garancia. Mégis várnom kell.
Ha a hiba jellege megengedi és szükség van rá, akkor el lehet hozni a szervizből a gépet amíg nem érkezik meg az alkatrész.
Régebben bizonyos gyártóknál volt olyan, hogy ha nem tudta a szerviz X napon belül megjavítani a gépet, csere utalványt állíttatott ki velük amit a kedves user beválthatott egy hasonló árkategóriában lévő - ugyan olyan gyártmányú - laptopra a vásárlás helyén. Felhasználó boldog (ez a lényeg), szerviz leboxolja a gyártóval a javítást, kereskedés is elszámolja az összeget a gyártó felé.
Én törvényben kötelezném egyébként a gyártókat ilyenekre. Persze, csak ha otthoni felhasználásra vásárolt gépről van szó. -
wwhy
veterán
válasz
B-L-A-C-K #27385 üzenetére
Hát te nem érted?? :persze h érted
Tovább él/tart az SSD, ha nincs rá folyamatos írás, ezért kell kikapcsolni/áthelyezni a pagefile-t és a windows search-t, h ne birizgálja állandóan szegény SSD-t.
Az már más, h te ezt lesz@rod és ettől a felelőtlenségtől sagit megőrül -
sagit
veterán
válasz
B-L-A-C-K #27379 üzenetére
attól még az adataidra figyelhetsz, nem az ssd-ről szól
az is igaz hogy a mai ssd-k jobban bírják már a gyepát de azért nem baj ha vigyáz rá az emberegy vinyóra is odafigyel az ember ( legalább is én) hogy ha be van kapcsolva a gép ne rángassam
bár van 3d védelem az elitebookokban de azért jobb félni
-
kutga
félisten
válasz
B-L-A-C-K #27359 üzenetére
Hmm...ezt ki fogom próbálni mert már régóta foglalkoztat, a W7 topikban mindenesetre azt mondták hogy a gép alján lévő szériaszámmal nem fogom tudni aktiválni az OEM W7-et amit a géphez kaptam DVD-n.
Gutenberger
Ha van +30k-d akkor vedd meg, egyébként szerintem akkor lesz probléma ha 4 GB-nál több memóriát akarsz a gépbe pakolni (6, 8, vagy még több).
-
-
-
wwhy
veterán
válasz
B-L-A-C-K #27244 üzenetére
Nem, dehogy. Úgy volt, h vehetek egy "HP 3 year Next business day Onsite Notebook Only Service"-t de mivel már nincs gari a gépen, ezért a "HP 1 year Post Warranty Next business day Onsite Notebook Service"-t tudták csak megrendelni.
Vagy van "HP 1 year Post Warranty Pickup Return Notebook Only Service" ami 13e+áfa.
-
wwhy
veterán
válasz
B-L-A-C-K #27238 üzenetére
Sajnos mivel már lejárt a gari, csak PW csomagot vehettem, ebből az 1 éves (HP 1 year Post Warranty Next business day Onsite Notebook Service) 19514+áfa volt.
sagit: meg kell próbálni, habár a febr. elég rég volt ...
Pocok256: telefon, így nem kell sok/több kört futni.
-
wwhy
veterán
válasz
B-L-A-C-K #27226 üzenetére
Én most (gari lejárta után kb. 1 héttel) rendeltem egy három éves teljes körű helyszíni garanciát a 2530p-hez, még a héten regisztrálásra kerül.
A HP nem veri nagydobra, de van nekik olyan, h Post Warranty Care Pack, többféle variációban... nettó 13e-től (HP 3 year Next business day Onsite Notebook Only Service) 137e (HP 5 year Travel Next Business Day Onsite w/Accidental Damage Protection and DMR Notebook Only SVC)-ig
-
Siriusb
veterán
válasz
B-L-A-C-K #27090 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ.
Én linuxon használom, de ritkán van benne az aksi és most meglepődtem, mert folyamatosan 100%-ot jelez, holott úgy emlékszem, pár héttel korábban egy idő után lement néhány százalékot, majd vissza.
Elvileg a töltő meg kellene akadályozza a túltöltést, igaz?Szerk:
Olyat én is hallottam, hogy winre a gyártók adnak szoftvert, amivel be lehet állítani a kívánt töltöttségi szintet.
Mondjuk én 50-60%-on kiveszem és félrerakom, ha tudom, hogy nem fog kelleni egy darabig. Ez a módszer volt a leginkább elfogadottabb a sok ellentmondó vélemény között. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #27023 üzenetére
Na közbe sikerült, ha valaki ilyen problémába ütközne a megoldás:
1: Nyissd meg a HP ProtectTools.
2: Menjen a Bios -> Biztonság -> Bios rendszergazdai jelszó, ott létre kell hozni egy jelszót, ez lehetővé teszi, hogy BIOS-ba rendszergazda ként is beléphetsz.
3: Indísd újra gépet -> Lépj be a biosba rendszergazdaként...
4: Menj a biztonsági beállításokhoz
5: Minden létező dolgot resetelj le ott.
6: Mentsd el a változásokat majd lépj ki a biosból.
7: Miközben újraindítás lesz módosításokat kell végrehajtani, értelemszerüen hogy akarod e resetelést vagy sem. Mindenre igent mondasz és kész, plusz utána eltünik a rendszergazda jelszó is, nemcsak a user jelszó. -
Dhampir
félisten
válasz
B-L-A-C-K #26966 üzenetére
Amúgy mit jelent ez az egyből megcsinálják? Pár óra vagy fél nap vagy hogy megy ez HPéknál...
Nálam úgy ment, hogy elküldött a HP ügyfélszolgálat az egyik szervizpartnerhez.
Bevittem a laptopot (megszívtam, mert korábban azt hittem, hogy Háztól-házig garanciás). Másnap hívnak telefonon, hogy át lehet venni, de nem funkcionális hibáról van szó, a garancia nem terjed ki rá.
Megvizsgálták, de úgy hagyták a gépet, ahogyan a gyárból kijött:
"Szerelési hiba nem tapasztalható, a monitor fedlapjai a helyükön vannak. Nem funkcionális hiba, a garancia nem terjed ki rá. A látható oldalvilágítás a fedlapok újbóli igazítása mellett is megmaradt."A laptop működésével egyébként semmi gond, csak ez a bevilágítós esztétikai hiba, amit véletlenül felfedeztem. Oldalról, lapos szögben nézve fedezhető fel.
Szóval ez gyorsan ment, de feleslegesen (pedig az előzetesen elküldött fényképen pontosan látták a Hp-nál, hogy mi az észlelt hiba) irányított a HP ügyfélszolgálata ehhez a javítócéghez.
-
wwhy
veterán
-
Z86
őstag
válasz
B-L-A-C-K #26935 üzenetére
Gondolom csak vissza kell tenned bele a HDD-t és azzal beadni a szervizbe. A többi szerintem csak tárgyalás kérdése, meg kell kérni őket, hogy pucolják ki és nézzenek rá a csuklótámaszra.
Én olyan helyre vinném, ahol ezeket egyből meg is csinálják, sima átvevőpont esetén esetleg elvésznek az extra kérések.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest