- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
válasz
Csabee. #8592 üzenetére
Én is így gondoltam,de van egy hirdetés ahol az eladó váltig állítja hogy 9600GT van benne.
Speckók:
[I]" Intel CoreDuo T3200 CPU (2x2,0GHz)
- 3 GB RAM
- 250GB HDD
- nVidia GeForce 9600GT VGA 512MB RAM-mal- 15,4”-es BrightView kijelző 1280x800 felbontással
- webkamera
- HDMI
- eSATA
- 5-in-1 kártyaolvasó
- Altec Lansing hang
- Multi DVD-író (DL,LS)
- WLAN, LAN, 4xUSB 2.0, FireWire, VGA, Express Card
- ProtectSmart HDD-védelem
- távirányító
- Magyar Windows
- magyar lokalizált billentyűzet2 év TELJESKÖRŰ HP garancia.
Ez azt jelenti, hogy teljesen új gép, nem javított, visszavitt, stb. Általában akcióból megmaradt néhány darabos készlet, amit a "remarketed" programban értékesít a HP, a listaár alatt. Gyári fóliás a gép, dobozában. Garanciakiterjesztés 3 évre + 31 900.- Ft."[/I] -
adm
őstag
válasz
Csabee. #8579 üzenetére
amiről adam86 beszél az egy saturn akció, de a honlap szerint "háztartási kisgépekre, szabadon álló és beépíthető háztartási nagygépekre" vonatkozik. áfa van rajta, csak az akció mértéke egyezik meg az eredeti kiskerár áfájával.
(#8580) S4nyy
azt tudod hogy egy cég csak akkor igényelheti vissza az áfát, ha a cég veszi a notit? és ennek okán a cég tulajdonában lesz? leltárban? mondjuk ezek után már el is számolhatja.
tudom, hogy az adott cég megbízható, nyereséges meg minden, de mostanában nem elhanyagolható... ha netán bukik a cég bukhat a kifizetett notid is? -
Mania
senior tag
válasz
Csabee. #8445 üzenetére
Engem szintén átkapcsolt a csaj, viszont én azt mondtam a csávónak,hogy angol a Vista de magyart szeretnék és nem lehet átállitani mert már fel volt telepitve, + a recovery partición is angol van
.Igy már küldtek, de csak recovery + driver DVD-t.Jobban örültem volna egy Vista DVD-nek, mivel tiszta telepitéshez kellett volna, de hát az ember ne legyen telhetetlen.
Igy kénytelen voltam máshogy megoldani.
-
Scrym
tag
válasz
Csabee. #8436 üzenetére
Én most vettem a kezembe az igényelt két lemezt:
- Operating System DVD - Vista Home Basic Sp1
- Application and Driver Recovery DVDEzeket kaptam, kb. másfél hét alatt ért ide (Pécs), de ez azért van mert külföldről (Franciaország) postázta a HP.
Felhívtam őket, mondtam, hogy Recovery lemezt szeretnék igényelni, ha van rá mód, kérte a csaje a noti típusát, s/n számát, és hogy milyen op.rendszer van a notihoz. Meg természetesen az alapvető adatokat (név, lakcím, stb.)
És nagyjából ennyi volt, semmit olyat nem kérdezett, hogy miért kell.
Ezt adniuk kell, hisz jár! Megvetted az operációs rendszert. És ezt a csaj is mondta, mikor kérdeztem, hogy kell e valamit fizetnem ezért!
Úgyhogy ne adjátok fel! -
agyhalal
aktív tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
Csabee. #8418 üzenetére
Én eddig Xp-t és Vistát 4 HP ügyfélszolgálatostól kértem de csak 3-tól kaptam. A 3 nő adott. Egyszer egy férfi vette fel, az azt mondta nem tud küldeni, lenyomtam a kagylót, újratárcsáztam és rögtön küldték.
Az én véleményem az, h ha konkrétan megmondod mit akarsz akkor megkapod, bár a Pavilion newm híres az XP támogatottságáról szóval nektek lehet ezért is nehezebb.Azt kell mondani:
A gépeden Angol XP van és szeretnél helyette magyart kérni, ennyi.
-
-
-
T-line
csendes tag
válasz
Csabee. #8297 üzenetére
Kedves Csabee!
Köszönöm gyors válaszodat. Az általam kiválasztott gép valóban 2,1 GHz-s, egy meglepően jó videókártyával. Laptopról lévén szó, nem is annyira a játékra való használata dominál. Ami igazán arra való, az meg megfizethetetlen, számomra legalábbis. Minden esetre eddigi értekezéseim arra mutattak rá, hogy 1-2 3D-s dolgot, és jó pár nagy teljesítményű programot simán visz/vinne, másra meg nem is igen kellene. Hűséges és állandó társ
.
Ár/érték arányban egyre jobban kezdek meggyőződni, hogy megéri azt a 200-210.000 körüli árat, amiben benne van az Op. rendszer is.Mégegyszer köszönöm!
T-line
-
válasz
Csabee. #8283 üzenetére
Egyik sem integrált VGA, a 9200-as és 9600-as sem. ADM-nek igaza van, az integrált a chipset része. Te a szerelési technológiával kevered össze.
A mobility azt jelenti, hogy hordozható gépbe tervezett VGA. A maximális akksi üzemidő és a megfelelő hűtés miatt más technológia működik ezekben a kártyákban, mint egy asztali PC-ben. Egy PC-ben a VGA jó nagy lapon van, amit beteszel egy foglalatba. A notikban egy apró kis chip a kiszolgáló memóriákkal és egyebekkel, esetleg cserélhető lapra szerelve (nem ez a gyakori, én úgy tudom), vagy közvetlenül az alaplapra INTEGRÁLVA, mivel az alaplap egy integrált áramkör.
-
adm
őstag
válasz
Csabee. #8281 üzenetére
és kimondta hogy nem? annyit mondtam, hogy attól, hogy külön chip és saját memóriája van 9600-ad ugyanúgy az alaplapra van forrasztva, mint a 9200.
mod: fizikailag valószínűleg teljesen úgy néz ki, mint a 9200-es. talán a memória vezérlő bonyultabb, más és vagy több a memória. a mobility nem attól mobility, hogy kilehet e venni, hanem, hogy elvben jóval okosabb az energiagazdálkodása.
-
adm
őstag
válasz
Csabee. #8279 üzenetére
az alaplapra integrálton te egészen pontosan mit értesz?
klasszikus integrált vga-k: a "vga" az alaplapi chipset része, a rendszer memóriát használja x3100, x4500
alaplapra integrált vgak: már diszkrét (különálló), de fizikailag az alaplapra van forrasztva. saját (+rendszer) memóriát használnak. ahogy a képen és a többi dv5/7-ben is.
hagyományos diszkrét vgak: külön kártya általában valamelyik mxm szabvány vagy ez alapján saját tervezésű kártyán, pci-e csatolón keresztül csatlakozik. ez elvben házilag is cserélhető.
nem terveznek 4 eltérő alaplapot, úgy hogy kettőn alaplapra integrált kettőn meg bővítőhelyes a vga.
-
adm
őstag
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Csabee. #8170 üzenetére
Volt fenn W7, de a taviranyitot nem birtam vele müködesre birni, es van meg nehany aprosag, ami erdekes modon Vista alatt müködik, W7 alatt viszont nem. A Mirror´s Edge viszont megoldodott, lepöccintettem a beallitasokat mediumra, es ma csodak-csodaja 30-40 FPS között szepen fut. Hogy tegnap miert nem volt erre hajlando, az rejtely marad...
-
mustad1
tag
válasz
Csabee. #8128 üzenetére
amúgy lehet egy kicsit használni a keresőt
(5417) kiskakas
(#5597) amir
nekem innen volt
még anno valaki lonkelte ide be mer énis vadásztam é s letölöttem! 151 mb az xp driver.
azért kéne telefonon, mert nem fogom sehova feltölteni, hanem kiiírom és eljön érte vagy feladom postán de nem töltök fel mert lassú a feltöltésem... -
törölt tag
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Csabee. #8032 üzenetére
2 évente kiadni 160-200 ezret nem célom
Persze lehet addigra olyan jól megy, hogy 2 laptop lesz az asztalomon.
Ha lesz rá lehetőségem meghosszabbítom a garanciát legalább 1 évvel, azzal is elodázom egy másik gép vásárlását.
Amire jelenleg használom arra 1,5 év múlva is elég lesz. -
bocsika
aktív tag
válasz
Csabee. #6432 üzenetére
Na válaszolt minden érdekelt.
Tehát új Pavilionhoz van e lehetőség plusz garira.
Boltok: Odaírják de nincs (esetleg saját maguk, vagy külsős bizosítót de nem HP gyári)
A HP:
"Ehhez a készülékhez az alap 2 éven felül, amelyből egy évet az állam kötelez, és még egy évet a HP vállal, sajnos nincs lehetőség a kiterjesztett garancia vásárlásra. Sajnos arról nincs információnk, hogy esetleg a jövőben lesz e erre lehetőség."
Tehát bemutatták Magyarországon. Vásárolható Magyaroszágon. De az összes többit szolgáltatás felelsleges a magyaroknak. Ők csak vegyék meg és majd ketyeg a önmegsemmisítő.Éljen a fogysztói társadalom.
Nem tud valaki 200E Ft körül 9600GT teljesítményű vga, 15" os Rinyút
-
bocsika
aktív tag
válasz
Csabee. #6428 üzenetére
Az a baj hogy manapság nem azért tesztelik a gépeket hogy milyen stabil dolgot állítottak elő hanem hogy ahogy lejár a gari szétessen és vegyél újat.
Na válaszolt egy másik kereskedő is.
"Az Ön által megjelölt termékhez sajnos nem forgalmazunk plusz garanciát."Akkor mi a ráknak van a termékleírás végére írva. Vagy csak Crtl+c Crtl+v valahonnan.
Nem tud valaki HP-s e-mail címet, mert a kártyámon nincs pénz, és szeretném ha a dolognak nyoma is maradjon.
-
apuc
őstag
válasz
Csabee. #6387 üzenetére
Sőt!
A KÜLÖN dedikált Pavilionos helpdesktől származó infó az,hogy még optikai meghajtót és vinyót is cserélhet a júzer az sem érinti a garit.
Független helyen van a Windows/már akinek/és a gyári HP típus-matrica egybe,ott n incs bővítőhely.
A RAM-modulok-2x1Gb gyári nekem és Csabee-nak /a noti Pavilion/az alján a piktogrammal is jelölt 1db csillagcsabvar álltal rögzített helyen EGYMÁS ALATT helyezkedik el 2db slotban.
Egyesével is cserélhető-ezt az infót adták..
Én inkább a 2x2Gigás páros modulban bízom,azt rakatok bele,még vadászok a legolcsóbb KŰingmax vagy Kingstone páros szettre! -
karesz501
senior tag
válasz
Csabee. #6381 üzenetére
Már miért járna garanciavesztéssel a memória cseréje?
Nyugodtan vegyétek és cserélgessétek a RAM-okat, vagy he nem meritek/tudjátok/akarjátok akkor keressetek egy "szervízest" itt a Ph-n aki biztosan segít mind a vásárlásban mind a beszerelésben. Emberi áron persze, nem mint a hivatalos HP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rainbow Six: Siege
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest